Zamcene temata
- ondra009
Příspěvek#1 » stř 7. kvě 2025, 06:45
Tak nam zamceli: Nařízení vlády pro zákon o nakládání se zbraněmi/Střelecká příprava,
tema bylo pro nektere zajimave a informativni. Pak tam 3 lidi, kteri troli kazde jedno tema na tomhle foru zacali psat o Poldi kladno a mimozemstanech, kteri rozkradli republiku a admin to zamknul.
Nestacilo by parkrat upozornit na offtopic a pak i rozdat par banu?
tema bylo pro nektere zajimave a informativni. Pak tam 3 lidi, kteri troli kazde jedno tema na tomhle foru zacali psat o Poldi kladno a mimozemstanech, kteri rozkradli republiku a admin to zamknul.
Nestacilo by parkrat upozornit na offtopic a pak i rozdat par banu?
- Erix
- ondra009
- Erix
Příspěvek#4 » stř 7. kvě 2025, 07:40
Ok. To Poldi ale úplně mimo není, to má ke zbraním a obraně hodně blízko. Ono dělat z čínských ocelí není žádný med. Zručností, dovedností, vybavením jsme na tom byly hodně dobře. Takové hlavně kvality LW by nebyly problém a mít kvalitní domácí pistole ta třeba 12t a sportovní PCC vrcholné kvality do 30t tak ne. I ten náboj 9 mm mohl být za 2-3 Kč a 223 do 5-6 Kč.
- dan
Příspěvek#5 » stř 7. kvě 2025, 07:59
Jedna vec je strucne zminit v prispevku, ktery je jinak k veci "a to je otazka, jestli v teto zemi zustalo neco, co stoji za to branit" a zcela jina vec je rozvijet okolo toho sirokou debatu, ktera se venuje rozkradani, strategickym zasobam a kdo vi cemu jeste.
Ano, vyresila by to jemnejsi moderatorska prace - mazani konkretnich prispevku a kdyz to nepomuze, banovani konkretnihc lidi. Ale na to musi mit moderator cas a naladu, coz treba mozna nema. Ta diskuse se utrhla uplne mimo misu na tak dlouho, ze uz to musel videt kazdy i bez moderatora. Ale nekterym nestaci nazor jen rict, potrebuji ho vsem vnutit jako jedinny spravny. Neprestanou valit argumenty, postupne se vzdalujici tematu, dokud citi jedineho jineho cloveka, ktery ma na vec nazor jiny.
Staci aby se potkali takovy dva - a vlakno to ma spocitany. C'est la vie.
Nakonec, tady je teprve pet prispevku, a uz se to rozjizdi zas. Tema je o zamykani prispevku moderatorem, a uz ctvrty prispevek se cely venuje problematice vyroby zbrani z Cinskeho materialu. Nerikam, ze to neni zajimave tema. RIkam, ze to neni tema do teto diskuse.
Ano, vyresila by to jemnejsi moderatorska prace - mazani konkretnich prispevku a kdyz to nepomuze, banovani konkretnihc lidi. Ale na to musi mit moderator cas a naladu, coz treba mozna nema. Ta diskuse se utrhla uplne mimo misu na tak dlouho, ze uz to musel videt kazdy i bez moderatora. Ale nekterym nestaci nazor jen rict, potrebuji ho vsem vnutit jako jedinny spravny. Neprestanou valit argumenty, postupne se vzdalujici tematu, dokud citi jedineho jineho cloveka, ktery ma na vec nazor jiny.
Staci aby se potkali takovy dva - a vlakno to ma spocitany. C'est la vie.
Nakonec, tady je teprve pet prispevku, a uz se to rozjizdi zas. Tema je o zamykani prispevku moderatorem, a uz ctvrty prispevek se cely venuje problematice vyroby zbrani z Cinskeho materialu. Nerikam, ze to neni zajimave tema. RIkam, ze to neni tema do teto diskuse.
- Blacky
Příspěvek#6 » stř 7. kvě 2025, 08:55
Vy ste pořád nesmyslne korektní. Erix je prostě debil. Troll, mentál a bůh ví co jeste. Plácá pátý přez devátý. Míchá věci dohormady. Částečně platné, částěčně výmysly, blbosti apod.
Je to jeho vina, že se plevalej a pak zamykaj jinak zajímavý témata. Za mě BAN a bude tu klid.
Je to jeho vina, že se plevalej a pak zamykaj jinak zajímavý témata. Za mě BAN a bude tu klid.
- risa2000
Příspěvek#7 » stř 7. kvě 2025, 09:29
Za trolling by měl být dočasný ban a to ze dvou důvodů. Aby ti, co to dělají, pochopili, že se to netoleruje, a aby ostatní, kteří to nejsou schopní poznat, a mají potřebu se zapojovat, se to naučili rozeznávat.
Nikdo jiný než moderátor to udělat nemůže.
Ostatní mohou jen trolly nekrmit.
Nikdo jiný než moderátor to udělat nemůže.
Ostatní mohou jen trolly nekrmit.
- Sobiho
Příspěvek#8 » stř 7. kvě 2025, 12:00
No popravdě, i já jsem dostal BAN za politiku (v tématu, které je politické tedy legislativa)... Chápu odklon na politiku u témata např. jak rozebrat berettu 92 (jsem si teď vymyslel). Ale bohužel některá témata prostě politická z principu jsou, viz ZoZ, SZS atd... to je pouze a pouze čistá politika. A tohle zamykání a banánování mi připadá takové jednoduché a bohužel nesprávné. Nechci hodnotit konkrétní příspěvky a trolly, ale zamknout vlákno jenom abych si ulehčil práci a dal najevo, kdo tu vládne... Je to podle mne škoda. Prostě některá témata politická jsou a zamykat je pro politiku je fakt špatně. Bohužel několik zajímavých témat, tu už zamklé jsou a některé dokonce smazány.
- Erix
Příspěvek#10 » stř 7. kvě 2025, 13:09
Blacky píše:Vy ste pořád nesmyslne korektní. Erix je prostě debil. Troll, mentál a bůh ví co jeste. Plácá pátý přez devátý. Míchá věci dohormady. Částečně platné, částěčně výmysly, blbosti apod.
Za mě klidně BAN(pravda smrdí a dnes se nenosí,já vím).
Co to ale nevyřeší je, že problematika zbraní je natolik komplexní, že souvisí s průmyslem, ekonomikou, vládou a dalšími aspekty ->proto ty odbočky (toto se lépe řeší u stolu). Však se mnou souhlasit nemusíš, byla jen snaha otevřít lidem oči, přinutit odložit "růžové" brýle a přestat podporovat případné nesmysly na poli zbraní a výcviku. Vše je stejně na oko, aby nám zavřeli hubu, ale smyčka se utahuje stejně. Jinak dík za diagnostiku osobnosti.

- kolombo
- Murphy
Příspěvek#15 » stř 7. kvě 2025, 15:16
Skoda, ze nelze reagovat na konkretni prispevek a vetvit diskuse. To si pakkazdy muze ignorovat konkretni vetev a zbytek tematu se nezapleveli, at jiz pravdou, nebo offtopicem. Pekne to ma ve foru nakole.cz.
A k tomu lajky, kazdy se nemusi vyjadrit textove, aby vyjadril souhlas s konkretnim prispevkem.
A k tomu lajky, kazdy se nemusi vyjadrit textove, aby vyjadril souhlas s konkretnim prispevkem.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí