VH LEX 2019
-
ViralWinter - Příspěvky: 659
- ViralWinter
Příspěvek#1 » ned 24. bře 2019, 15:04
Děkuji kolegům z LEXu za práci odvedenou na druhé VH, které jsem se zúčastnil.
Tento příspěvek chci ale věnovat členům, kteří nepřišli. Snad nikoho neurazím...
Kolegové, jsou nás, platících členů, víc než čtyři tisícovky. Kde vás máme? Anketa na LEXím fóru, která měla za cíl určit potřebnou kapacitu sálu, eviduje méně, než 600 hlasů. To je asi 1/7 členské základny. A nadpoloviční většina si tam odhlasovala, že nedorazí. Kde jste byli? Na VH nás, i s představenstvem, bylo ještě méně. Neuvěřitelně malý zlomek nás všech, kteří LEXu věnujeme minimálně peníze, protože souhlasíme, že je jeho činnosti třeba.
To vám nevadí, že se nedozvíte některé detaily? Nepotkáte s kolegy? Neodhlasujete si řádně fungování na další rok, či déle?
Tento příspěvek chci ale věnovat členům, kteří nepřišli. Snad nikoho neurazím...
Kolegové, jsou nás, platících členů, víc než čtyři tisícovky. Kde vás máme? Anketa na LEXím fóru, která měla za cíl určit potřebnou kapacitu sálu, eviduje méně, než 600 hlasů. To je asi 1/7 členské základny. A nadpoloviční většina si tam odhlasovala, že nedorazí. Kde jste byli? Na VH nás, i s představenstvem, bylo ještě méně. Neuvěřitelně malý zlomek nás všech, kteří LEXu věnujeme minimálně peníze, protože souhlasíme, že je jeho činnosti třeba.
To vám nevadí, že se nedozvíte některé detaily? Nepotkáte s kolegy? Neodhlasujete si řádně fungování na další rok, či déle?
- MM
Příspěvek#6 » ned 24. bře 2019, 17:28
Tak tu mas jedneho z tej mlciacej vacsiny. Aktualne mam vcelku dost problem stihat agendu okolo svojej prace, decak, baraku a X dalsich veci a popri tom sa urvat aj na strelnicu pripadne obcas na sutaz ... (je to zvlastne, ale aj spat treba). A to nie je o tom ze "tuto" sobotu, ale vacsinu mojich sobot.
Takze na rovinu - podporujem LEX, ale bez urazky - skutocne mam tie priority nastavena ako ich mam. Co ma z VH zaujimalo som si pozrel na internete. Ked budem mat pocit ze sa chcem zapojit intenzivnejsie, tak to budem riesit. Teraz - kedze sa viacej nezapajam, tak do toho nekafrem. Staci takto ?
Takze na rovinu - podporujem LEX, ale bez urazky - skutocne mam tie priority nastavena ako ich mam. Co ma z VH zaujimalo som si pozrel na internete. Ked budem mat pocit ze sa chcem zapojit intenzivnejsie, tak to budem riesit. Teraz - kedze sa viacej nezapajam, tak do toho nekafrem. Staci takto ?
- pavelg
Příspěvek#7 » ned 24. bře 2019, 18:10
No, uprimne, spolek potrebuje odhlasovat nejake formality a VH musi svolat. Ja tak nejak citim, ze bych tam mel jet. Ale zrovna letos nemam dojem, ze bych videl a slysel neco duleziteho z podia.
Pokec u kafe byl zajimavy, clovek potka spriznene duse. Vyptal jsem se na veci kolem soudu pana Straku a Bartoska.
Pokec u kafe byl zajimavy, clovek potka spriznene duse. Vyptal jsem se na veci kolem soudu pana Straku a Bartoska.
-
ViralWinter - Příspěvky: 659
- ViralWinter
-
steve_michalik - Příspěvky: 36
- steve_michalik
Příspěvek#12 » ned 24. bře 2019, 19:54
Jak už psali jiní, priority jsou v tuto chvíli nastaveny jinak a času nazbyt je málo. Takže se pouze zmohu být pasivním členem, co mlčí a platí . Na mojí pseudo obranu - sleduji fórum Lexu, tudíž mám jakousi představu, kam Lex směřuje.
A řekl bych, že pokud by takových členu bylo o řád více, tak by se nikdo nezlobil.
A řekl bych, že pokud by takových členu bylo o řád více, tak by se nikdo nezlobil.
- Sedmej
Příspěvek#13 » ned 24. bře 2019, 20:11
ViralWinter: Já nebyl ještě na žádné. Po pravdě, letos mě to asi lákalo nejvíc. Ale ani ne, že bych si myslel, že vím lépe jak by mělo vedení Lexu nakládat s vybranýma penězi, ale že bych rád poznal některé lidi tady z fóra.
Jinak to mám nastavené, jak tu už někdo naznačoval. Členstvím podporuji Lex, který dle mě funguje dobře. Nemám ambice se aktivněji zapojovat. A dneska by navíc stejně vyhrála rodina, i kdybych tam jít v plánu měl.
Jinak to mám nastavené, jak tu už někdo naznačoval. Členstvím podporuji Lex, který dle mě funguje dobře. Nemám ambice se aktivněji zapojovat. A dneska by navíc stejně vyhrála rodina, i kdybych tam jít v plánu měl.
- Kořas
Příspěvek#14 » sob 30. bře 2019, 21:13
Nejsem tak sociální, jako zde někteří jiní a nepotřebuji se nikým osobně přiliš seznamovat, přezívky na foru mi stačí a pokud bych to měl vyjádřit velmi stručně, tak příspěvek platím právě proto, abych se nemusel příliš angažovat a věřím, že jiní, kteří jsou do tématiky více zapálení s penězi naloží dobře, což se podle mě v podstatě děje, alespoň co mám možnost sledovat. Každopádně pokud chcete větší účast či zapojenost, radši než někam jezdit na VH bych volil při nepříliš důležitých věcech, nějaké hlasování přes internet. V dnešní době mi to již přijde normální.
- jhora
Příspěvek#15 » stř 10. dub 2019, 15:49
U organizací jako je LEX (a nejen u podobných) není neobvyklé, že aktivních (a proaktivních) členů je cca 10%. Když sečteme počty lidí, co jeli na VH, co se podílejí na závodech LOS, na prezentacích LEX na akcích jako dobrovolníci a těch pár, co by fakt něco z toho chtěli dělat taky ale aktuálně z objektivních důvodů skutečně nemohou, tak budeme kolem těch 400, tj. 10% členské základny.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí