Jak začít s LOSem?

Moderátor: LOS vedení

joerg.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#16 » pon 6. kvě 2013, 16:06

Jo, LOSík si dej, je fajn, pohodovej, žádnej stres... Když hned řekneš "jsem tu prvně, chci si to zkusit" tak ti rádi pomohou, poradí, řeknou na co sidávat pozor.. A jak tu bylo řečeno, drilly jsou prakticky pořád, LOSíků je méně.

Patrik
moderátor

Příspěvek#17 » čtv 9. kvě 2013, 09:29

Drill v Praze - pokračovat: viewtopic.php?f=8&t=3369&start=0

Ptak

Příspěvek#18 » pát 10. kvě 2013, 14:01

Ahoj zájemci o LOS. Jako ideální vstup do světa LOSu lze využít standardní závod pod názvem LOSík. Je to sestava drilů, které jsou seskupeny do jednoduchého závodu. Dne 1. června pořádám s kamarády modifikovaný závod LOSík na střelnici Libušín u Kladna. Bude to na 54 ran. Potrénujete tam základní drily jako je rychlá střelba na malou vzdálenost, střelba silnou a slabou rukou, za pohybu, z krytu apod. Střílet se bude ve směnách po 5ti v daném čase. Kapacita je cca 25 střelců. Více na: http://los.zbranekvalitne.cz/zavody/301
Tak se můžete přihlásit.

Luca_69
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#19 » pát 14. čer 2013, 08:58

ilicz: Docela Vám v okolí Brna závidím, tady jsem byl na Kladně na Losíku a od tej doby jen hledám něco poblíž.. a drilly na to jsem v okolí Práglu nenarazil :-(

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#20 » pát 14. čer 2013, 11:57

V Praze se jal pořádat LOSíky Pták, tam to máš jenom co by pytlíkem nábojů dohodil a zbytek dokopal :)
Až se "zaučíš", můžeš začít dělat LOSíky u vás pro mladé ty sám. :ugeek:

Soldier

Příspěvek#21 » pon 17. čer 2013, 11:30

Rád bych se optal na přibližkou spotřebu střeliva na LOSíku, přihlásil jsem se na 25. 6. na Trigger a netuším kolik nábojů si vzít. Díky, S.

Steiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#22 » pon 17. čer 2013, 11:50

Soldier: ahoj, je to napsané v pavidlech, je potřeba 36 + 1 náboj, takže jedna krabička by ti měla stačit a ještě ti zbyde ;-)

Steiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#23 » ned 25. kvě 2014, 15:08

Kdo se bojí absolvovat velký závod LOS, může začít se střeleckým cvičením LOSík, kalendář zde: http://los.zbranekvalitne.cz/zavody/

LOSík je standardní střelecké cvičení / závod s minimálními nároky na střelnici a vybavení. Účelem LOSíku je otestovat střelecké schopnosti závodníka, upevnit bezpečnostní návyky a procvičit základní střelecké dovednosti.

LOSík procvičuje základní prvky střeleckých dovedností, jako je nabití zbraně, tasení zbraně ze skrytého nošení, uložení zbraně do pouzdra, střelba z místa obouruč, jednoruč, silnou a slabou rukou, střelba za pohybu vpřed i vzad, vynucené přebití zbraně, taktické přebití zbraně, střelba v krytu ve stoje i v kleče, vybití a kontrola zbraně, rána jistoty apod.

Pravidla cvičení LOSík: http://los.zbranekvalitne.cz/pravidla/pravidla-losik/

m@rtinp

Příspěvek#24 » pon 26. kvě 2014, 08:40

Ahoj,pořádají se tyto akce i někde okolo Ostravy ?
v LOS kalendáři jsem nic nenašel

Steiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#25 » pon 26. kvě 2014, 08:44

m@rtinp: LOSíky se pořádají na střelnici Patriot, napiš na mail los.ostrava@seznam.cz

Levit

Příspěvek#26 » úte 27. kvě 2014, 14:14

Zdravím, nedělá někdo LOSíky nebo drilly v Jižních Čechách? Zbroják mám krátce, ale rád bych prubnul něco jiného než jen statickou střelbu na papír.

samkolacek

Příspěvek#27 » úte 27. kvě 2014, 14:31

Taky mám dotaz na Olomoucko nebo Prostějovsko. Dělá někdo takový akce?

Ptak

Příspěvek#28 » úte 27. kvě 2014, 16:13

Pánové, LOSik si můžete klidně udělat sami. Přesný popis je webu a potřebujete jen 2 terče, nějakou zástěnu a něco na měření času :-)

Levit

Příspěvek#29 » úte 27. kvě 2014, 19:51

jenže základem bude asi i střelnice kde to jde realizovat. A to ta moje není.

Ptak

Příspěvek#30 » úte 27. kvě 2014, 19:58

Nejdůležitější je, aby se dalo střílet z plochy. To je asi jediný problematický bod. Jinak to jde i na kryté střelnici.

Zpět na