Jak začít s LOSem?

Moderátor: LOS vedení

coffee
Vedení LOS

Příspěvek#181 » úte 5. led 2016, 20:10

Čelákovice a Vražkov jsou venkovní střelnice, takže v zimních měsících proti Ostravě a Brnu jsou v nevýhodě. Losíky jsou pořádány v průběhu týdne a to fakt nedám. Květnice byla používána Ptákem, ale ten teď honí galusky :lol:
Nějaké akce jsou na letní měsíce nebo při lepším počasí plánovány, ale limitem je bohužel čas.

corwin22 píše:@Ladaj:
Rozhodčí jsou plní. Ale napadlo mě to.

@Coffee:
Ahoj,
vím že spousta závodů pro začátečníky je dělaná v Ostravě a Brně. V letošní sezoně už žádný nebude mimochodem. Ale je škoda že není nic třeba u Prahy. Nebo v rozumné dostupnosti.
Čelákovice, Květnice, Vražkov třeba v kalendáři už vůbec nejsou..
Jo střelecký kurz je v plánu.
Každopádně díky za reakci.

gastly

Příspěvek#182 » úte 5. led 2016, 21:17

Zdravím "střeleckou mrtvolu " zvanou Corwin 22
Klidně dovez začátečníky, lepičů není nikdy dost. Nejhorší co se mu přihodí, že ho rozhodčí jemně protlačí lehce adrenalínovou stages, někdo to natočí a dá na net. (není nad dobrý kamarády). Pak si počtem tři stránky o zvýhodňování některých závodníků. Detail, že rozhodčí pouze dohlédl na to, aby na konci závodu měli všichni zůčastnění stejný počet tělesných otvorů, jak na začátku je delikátně opomíjen. Teď vážně. Při brífingu se po dotazu, je tu někdo, kdo ještě nestřílel LOS, běžně zvedá +- pět rukou. Pepa.

corwin22

Příspěvek#183 » úte 5. led 2016, 21:36

Ahoj Pepo, :)
tak já ty vaše stage znám. Všude tma a na stropě krvežíznivý Hungr.. ehm netopýr :mrgreen:
Když mě vážně šlo o závod pro úplného nováčka.
Nicméně stejně musí chlapík přečíst pravidla a alespoň pár věcí mu musím ukázat, než ho budu moci vypustit do světa.
Ale neboj, je v plánu k vám zajet až bude něco málo zkušeností.
Mimochodem posílal jsem dnes netopý.. ehm Hungrymu zprávu, že hledám fotky které někdo kdysi fotil u vás na LOSech a věšel na tuším rajče. Rada?

Srdečné pozdravy do Asie

Miloš

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#184 » stř 6. led 2016, 13:52

Na Ledňáčkovi je nyní jedno místo ;-)

capvi

Příspěvek#185 » stř 6. led 2016, 14:08

HawkCZ píše:Na Ledňáčkovi je nyní jedno místo ;-)

Diky! Jedu tam...

corwin22

Příspěvek#186 » stř 6. led 2016, 15:59

capvi píše:
HawkCZ píše:Na Ledňáčkovi je nyní jedno místo ;-)

Diky! Jedu tam...

Ano. Už jsme se tam přihlásily. :)

PS: Díky za sloučení moderátorovi.

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#187 » stř 6. led 2016, 16:04

Přeregistroval jsem se na pomoc pořadatelům (lepení atd.), tudíž je ve squadu1 další místo ;-)

Pirožkin

Příspěvek#188 » ned 17. led 2016, 15:41

Dobrý den,
měl bych dotaz: není v plánu uspořádat LOSÍK někde nad 50° severní šířky a okolo 15° východní délky ?
Rád bych se účastnil, ale vzdálenost z Liberce do Brna je poněkud odrazující.

pavčin

Příspěvek#189 » pon 18. led 2016, 07:07

Tak kolem Liberce by mě to taky trošku zajímalo.

kolombo

Příspěvek#190 » pon 18. led 2016, 09:10

Na to okolí Liberce nás tu je víc, i když já zatím řeším ZOZ.

Pomalu nás bude do plného auta a pak se ty vzdálenosti stávají přijatelnými ...

tazi

Příspěvek#191 » čtv 21. led 2016, 12:37

V sobotu mířím na "Ledňáčka" z Chocně.
Pokud by chtěl někdo svézt a nebude to úplně mimo trasu, tak se ozvěte přes SZ.

honzar

Příspěvek#192 » pát 29. led 2016, 14:29

Ahoj,
přes prostudování pravidel bych si chtěl bych ověřit - rád bych se zúčastnil mého prvního závodu LOS, pokud se mi povede přihlásit, tak Klubovky LOS v Poříčí 13. 3.

Stačí pouze vyplnit a odeslat registrační formulář, a pak se v den závodu dostavit patřičně ustrojen a vyzbrojen? Žádné další nutné úkony, absolvování přezkoušení nebo někde jiné registrace?

A také bych se rád zeptal, jestli někdo neplánujete drill v Praze nebo jakýkoliv společný trénink. Anebo se jen potkat na střelnici a pokecat na téma LOS, jsem v Praze nový a neznám nikoho ze střelecké komunity a chci začít střílet obrannou střelbu.
Za jakoukoliv odpověď díky!

Honza

Chip

Příspěvek#193 » pát 29. led 2016, 17:15

Přesně jak píšeš to stačí. Registrace do zavodu, vybaveni, sluchátka, brýle, naboje a chuť závodit. Z technického hlediska je důležité mít alespoň trochu zvládnutou základní manipulaci( bezpečné nabití, vybití, ovládání zbraně a pohyb s prstem mimo spoušť atd.) A ještě dokázat aspoň trošku trefovat, aby člověk nebyl za okurku. Až tam přijedeš, určitě se tě nějaký zkušenější střelec ujme a poradí ti co a jak. Nálada je tam přátelská, stejně jako v jiných sportech... :-)

sided
moderátor

Příspěvek#194 » pát 29. led 2016, 17:56

A aspon párkrát přečíst pravidla ;)

honzar

Příspěvek#195 » pát 29. led 2016, 18:14

Chip píše:Přesně jak píšeš to stačí. Registrace do zavodu, vybaveni, sluchátka, brýle, naboje a chuť závodit. Z technického hlediska je důležité mít alespoň trochu zvládnutou základní manipulaci( bezpečné nabití, vybití, ovládání zbraně a pohyb s prstem mimo spoušť atd.) A ještě dokázat aspoň trošku trefovat, aby člověk nebyl za okurku. Až tam přijedeš, určitě se tě nějaký zkušenější střelec ujme a poradí ti co a jak. Nálada je tam přátelská, stejně jako v jiných sportech... :-)

Díky za odpověď.. zacházení snad alespoň trochu mám najetý z práce.

A teď už jen někdo v Praze kdo by měl chuť si jít zatrénovat..

Zpět na