LOS - vypouštění kohoutu před startem ?

Moderátor: LOS vedení

Patrik
moderátor

Příspěvek#226 » čtv 14. úno 2013, 12:12

Už mně to nebaví :( Měj se.

MichalAdam

Příspěvek#227 » čtv 14. úno 2013, 12:21

garf píše:Kohout je vypuštěn u mého Siga to až dolů nejde , následuje jej slepička, kam má chudák snést vajíčka, neví, nezdá se jí to...
furt má totiž problém s tím LOSEM přes palec až dolu vypuštěným kohoutem ...
nesmím,nesmí vypouštěcí páčkou, musí nesmyslně šáhnout na spoušť a zmáčknout ji :twisted: -to-je oč tu běží...=nebezpečné

Los je hlavním rozšiřovatelem členů Lexu ?-jak jsme se obecně dověděli, jinak a lépe řečeno, vlastními slovy vedení členů Lexu -rozšíření členské základny Lexu je a bude právě na základě přilákání nových střelců účastnících se střeleckých závodů LOS, skoro by to chtělo vysvětlit, zvláště pak k vzhledem k výšše-níže uvedeným informacím, :?:
zatím to vypadá na sotva 1000členů Lexu co platí,jisté to číslo není ..., 60-80ti sport LOS provozujících -co jim to ostatní dotují, neboť sami uvádíte, že závod LOS je a může být i ztrátový...., a ten nový zájemce LOS má rozšířit Lex, a jeden závod pojme 18 soutěžících , a ve výsledkové tabulce za rok Vás je 20 ?40?
nějak mi přestávají sedět počty,začnu základem 304.000ZP, až dojdete v březnu k 1000členům Lexu se zaplacenými příspěvky ,budu překvapen , a LOS ? 40,60,80,120?účastníků za sezonu=rok... :mrgreen: ....
V každém případě, každým vaším místním, a dalším příspěvkem , a nejen zde, těžce lákáte jednotlivce ,desítky, ba stovky nových Losích střelců ,a tisíce, jich se zájmem čekaj na další Vaše nová sdělení Los &"Lex členů.... :twisted:
bože NRA a profesionalitu na Vás...

Jo taky by se¨mi libilo delat pro NRA a byt placen vyrobci zbrani :) mozna bych byl jeste vic profesionalni a nezatezoval bych se praci ,kterou vykonavam.
Pro me je tady takova rovnice vychazejici z toho co jsem zazil za cca.7 let co se zabyvam obrannou strelbou.
gunlex chtel nejaky program pro strelce-obranna strelba,vznikla LOSka.ta ma taky nejaky vyvoj a ten musi byt nastaven tak aby kvantita nepohltila kvalitu.Proto musi byt jasne rozdelena poharova cast od klubove a to formou pravidel a ty vzdy musi uprednostnovat bezpecnost nad 100%pouziti v obranne situaci(napr. kam jdu tam mirim atd.)Ja osobne nevetsi miru bezpecnosti pocituju v IPSC a tam se taky dost casto inspirujeme pri vytvareni pravidel bezpecnosti.
Ohledne ekonomiky itady byl ruzny pristup vedeni za posledni leta.Drive se z duvodu propagace doplacelo na zavody.zpetne 2-3 roky je situace jina.LOSka je respektovana strelecka disciplina,ktera i diky pravidlum ma strelcum co nabidnout .O LOSce se doctes v casopisech atd.
Takze ekonomika zavodu uz neni jen na LOS-LEX,ale na poradateli,ktery ma zajem delat zavody LOS.O to mene na clenech lexu,kteri naopak profituji ze slev na poharovych zavodech. napr.cca.20 zavodu za rok,sleva 50kc to je za rok 1000,- je omnoho více, nez prispevek od strelce za clenstvi v LEXu.Vedeni LEXu naoplatku s velkym poctem svych clenu muze prosazovat veci ,ktere jsou dulezity k tomu aby jsme jednoho dne nebyli jak rakusaci ,nebo nemci.A tak bych mohl pokracovat dal,ale myslim,ze uz vse OPRAVDU zaznelo :)
Chapu,ze jsi asi dotceny,proc nemuzes sveho siga spustit vypoustenim,ale v dane situaci respektuj prosim pravidla.

PaF

Příspěvek#228 » čtv 14. úno 2013, 15:44

lobo píše:PaF a ostatní odborníci..... Pánové,dal jsem si tu práci a pozorně četl nejen tyto příspěvky. Nezaznamenal jsem ale žádné snahy o předělání LOSu na nějakou 2. ligu Ipsc. Kde jste k tomu přišli ? Kdo to napsal ? Zřejmě výplod něčí fantazie!!! Ale o to víc je znatelně cítit Vaše nevole k lidem z IPSC. Ti Vám ale leží pěkně v žaludku,když se uchylujete k osobním urážkám a výpadům. Parádně reprezentujete střeleckou veřejnost,za to velký dík a potlesk.......

Asi jsi zase tak peclive necetl... Ale to nic, vzdycky se necham strhnout, prestoze vzdycky to tu vyprudi 1-2 lidi. Reagoval jsem na steinera, nic vic... Patrik to vystihl nejlip :!:

lobo

Příspěvek#229 » čtv 14. úno 2013, 19:01

PaF & Pa...Nějak chybí argumenty......??

Georg

Příspěvek#230 » čtv 14. úno 2013, 20:12

lobo, komu tady chybí argumenty jsi předvedl ve svých dvou příspěvcích. Proč se tady snažíš někoho napadat, přičemž si (ačkoliv jsi to prý údajně četl) nic pořádně nepřečetl ?
Pánové,dal jsem si tu práci a pozorně četl nejen tyto příspěvky

Koukám, že jsi se svými tvrzeními taky mimo mísu :D :
Ale o to víc je znatelně cítit Vaše nevole k lidem z IPSC

kde jsi na to přišel ?

Ti Vám ale leží pěkně v žaludku,když se uchylujete k osobním urážkám a výpadům

to tady děláš ty. Škoda jen, že si to nepřipustíš :cry:

Tato diskuze byla původně o něčem jiném, tak tady prosím nezatahuj jakékoliv výpadu vůči komukoliv. Dík.

Patrik
moderátor

Příspěvek#231 » čtv 14. úno 2013, 20:19

Téma je očividně vyčerpáno, po dohodě s Markem zamykám. Kdyby náhodou došlo ke změně pravidel můžem pokračovat v diskuzi.

Lobovi se omlouvám, že už zde bohužel nedostane prostor na reakci. Můžeš použít SZ.

Zpět na