Atypické oblečení pro Los
Moderátor: LOS vedení
- tempest
Příspěvek#1 » stř 27. úno 2013, 13:14
Měl bych taky dotaz: Když bych chtěl startovat v kiltu, ke kterému se nedá připnout opasek na tři pevné body, tak bych měl smolíka i přes to, že bych třeba použil vnitřní pouzdro, který mi za horní lem sukně drží dobře? Prostě není opasek na třech bodech, mám smůlu?
Jistě mi ženy dají za pravdu, že na sukních se ne vždy vyskytují očka na opasek, kilty jsou vůbec skupina sama pro sebe. A jelikož to běžně nosím, rád bych si s tím vyzkoušel i nějaké situace
Jistě mi ženy dají za pravdu, že na sukních se ne vždy vyskytují očka na opasek, kilty jsou vůbec skupina sama pro sebe. A jelikož to běžně nosím, rád bych si s tím vyzkoušel i nějaké situace
- kuba
- kuba
Příspěvek#4 » stř 27. úno 2013, 19:50
tak pak nezbejva nez si vzit kalhoty zřejmě nebo se zeptat někoho fundovanějšího nebo se přizpůsobit pravidlům. osobně nevím proč zrovna v LOSu se snaží někdo upravovat, měnit, ohýbat, přehýbat pravidla tak aby to prostě mohl dělat podle sebe. v žádném jiném sportu jsem tohle nezažil. trochu mě to přijde jako ptát se jestli můžu jít běhat v sukni nebo jít hrát plážovej volejbal v sandálích..
- tempest
Příspěvek#5 » stř 27. úno 2013, 20:02
Mne je vcelku ukradený, jestli si budu muset vzít kalhoty, dvoje ve skříni mám. Pravidla respektuju a kvůli takovýhle ptákovině (a to jen v případě mé osoby) o nějakých změnách nemůže být řeč.
Jen prostě jsem opět narazil na tu větu, nevím, jak to je doslovně, ale: "sporotvní simulace obranných situací".. A obranných situacích si každý chodí jak chce. Já chodím vcelku běžně v kiltu, rád bych si to zkusil v kiltu. Nic víc, nic míň. Otázka je, jak moc se dá šoupat kompromis mezi sportovní disciplínou a tréninkem obranné střelby a kde ho najít, aby vyhovoval co největšímu procentu střelců.
Jen poznámku o běhání a volejbalu jsem asi nepochopil...Je někdo, kdo by zakazoval běhání v sukni, nebo plážovej volejbal v sandálech? Zatímco absence opasku, ve třech bodech chyceneho, proti (aktualně platným) pravidlům je.
Jen prostě jsem opět narazil na tu větu, nevím, jak to je doslovně, ale: "sporotvní simulace obranných situací".. A obranných situacích si každý chodí jak chce. Já chodím vcelku běžně v kiltu, rád bych si to zkusil v kiltu. Nic víc, nic míň. Otázka je, jak moc se dá šoupat kompromis mezi sportovní disciplínou a tréninkem obranné střelby a kde ho najít, aby vyhovoval co největšímu procentu střelců.
Jen poznámku o běhání a volejbalu jsem asi nepochopil...Je někdo, kdo by zakazoval běhání v sukni, nebo plážovej volejbal v sandálech? Zatímco absence opasku, ve třech bodech chyceneho, proti (aktualně platným) pravidlům je.
- mocima
Příspěvek#6 » stř 27. úno 2013, 20:10
OT k plazovemu volejbalu. Pravidla jasne rikaji, ze jej hraci musi hrat bosi. Obuv jim muze rozhodci povolit jen pokud k tomu maji opravneny duvod - napr. zdravotni.
Takze podle teto analogie mi prijde dotaz ke kiltu opravneny.
Odpoved dle meho by mela ale byt ve stejnem duchu. Muzes jej mit, pokud k tomu mas opravneny duvod. Pokud je to jen ze jej rad nosis, mas smolika.
Takze podle teto analogie mi prijde dotaz ke kiltu opravneny.
Odpoved dle meho by mela ale byt ve stejnem duchu. Muzes jej mit, pokud k tomu mas opravneny duvod. Pokud je to jen ze jej rad nosis, mas smolika.

- PaF
- Churchill
Příspěvek#12 » čtv 28. úno 2013, 00:41
Nestíhám žasnout, že se tu řeší spojení opasku s kalhotami. To mi chcete tvrdit, že si nikdo nikdy nevšiml, že minimálně třetina lidí to tak na závodech nemá? Prostě si přes kalhoty připnou opasek s pouzdrem a prochází jim to. Sice moc nerozumím tomu proč, ale co naplat ...
Takže poznatek z praxe - absolutně si nedělej hlavu s poutky a klidně závoď v kiltu.
Minimálně do doby, kdy se důsledně začne vyžadovat dodržování pravidel.
Takže poznatek z praxe - absolutně si nedělej hlavu s poutky a klidně závoď v kiltu.
Minimálně do doby, kdy se důsledně začne vyžadovat dodržování pravidel.
- kuba
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX