Trezory, schránky, skříně a jiná zabezpečení zbraní.
- smajlik
Příspěvek#751 » stř 15. říj 2014, 11:40
fixfokus píše:Mám trezor Mini 4 od safetronics na 4 krátké, s certifikací 15 RU + zámek tř. A. Cena kolem 4000. Z mé strany spokojenost (akorát už by se hodil větší).
Jinak pročti forum, je toho tu dost.
Kolik se prosím vejde odhadem krabiček střeliva do té uzamykatelné schránky?
Děkuji

- MM
Příspěvek#752 » stř 15. říj 2014, 11:59
Krabiciek ... odhadom tych 20x50 9mm tam vojde.
Ale ak mozem doporucit, tak miesto Mini 4 chod do niecoho ineho. Fakt je to tam dost tesne a viac nez 4 zbrane su problem, dost blbo sa manipuluje. Ja ho mam kupeny ako pohotovostny k vacsiemu (Safetronics 63) a uz som +- rozhodnuty ze ho vymenim za vacsi - preto este nie je osadeny.
Trochu off topic - povodne som myslel ze manzelka bude robit vacsi rev ze co to taham do baraku, ale kedze sa to ukludnilo a aj tak potrebujem este jeden velky na dlhe, budem ho menit. Pokial nemas problem dojst do CB a mal by si zaujem, hod SZ - chcel som ho ponuknut na predaj.
Ale ak mozem doporucit, tak miesto Mini 4 chod do niecoho ineho. Fakt je to tam dost tesne a viac nez 4 zbrane su problem, dost blbo sa manipuluje. Ja ho mam kupeny ako pohotovostny k vacsiemu (Safetronics 63) a uz som +- rozhodnuty ze ho vymenim za vacsi - preto este nie je osadeny.
Trochu off topic - povodne som myslel ze manzelka bude robit vacsi rev ze co to taham do baraku, ale kedze sa to ukludnilo a aj tak potrebujem este jeden velky na dlhe, budem ho menit. Pokial nemas problem dojst do CB a mal by si zaujem, hod SZ - chcel som ho ponuknut na predaj.
- MM
Příspěvek#754 » stř 15. říj 2014, 12:38
Vdaka za upresneni. Inak rozmery uzamykatelnej vnutornej schranky Mini 4: 12 cm vyska, 28 cm sirka, 18 cm hlbka.
Mini 4 by som fakt videl ako pohotovostny. Dlhsiu zbran (napr. Ruger MKIII Hunter) tam nedas. Inak kvalita od Safetronics mi pride Ok, vyzera to slusne, o bezpecnosti vnutornej schranky je ale zbytocne diskutovat (ked mam otvoreny trezor, tak ju vypacim za 10 sekund). Je to treba brat ako dalsiu policku - v tomto pripade na strelivo.
Mini 4 by som fakt videl ako pohotovostny. Dlhsiu zbran (napr. Ruger MKIII Hunter) tam nedas. Inak kvalita od Safetronics mi pride Ok, vyzera to slusne, o bezpecnosti vnutornej schranky je ale zbytocne diskutovat (ked mam otvoreny trezor, tak ju vypacim za 10 sekund). Je to treba brat ako dalsiu policku - v tomto pripade na strelivo.
- smajlik
Příspěvek#755 » stř 15. říj 2014, 13:17
Popravdě jsem koupil http://bono-hs.cz/cs/safe-10e-plus.html a nevím jak tomu mám moc věřit. No nejdříve jsem řezal a pak měřil
. Mám tam Glocka19 a Glocka 42. Ještě malou plynovku HW37.
MINI4 se mi zdá celkem v pohodě.

MINI4 se mi zdá celkem v pohodě.
-
michal3245r - Příspěvky: 43
- michal3245r
Příspěvek#756 » stř 15. říj 2014, 16:52
Shras píše:pokud bych si nechal udelat ukotveni od Adsafe . jak to pak probiha? planuju na vanoce koupit http://www.adsafe.cz/produkt/trezory-na-dlouhe-zbrane/T04711/rottner-skrin-na-pet-zbrani-tonga-5
No ja nevim, prijde mi, ze tohle NEMA ten spravny certifikat...
-
michal3245r - Příspěvky: 43
- michal3245r
Příspěvek#757 » stř 15. říj 2014, 16:55
smajlik píše:Popravdě jsem koupil http://bono-hs.cz/cs/safe-10e-plus.html
Na vlastni oci jsem ho nevidel, takze samozrejme tezko soudit, ale vyraz "hotelovy" ve mne moc duveru nebudi...
- mikymoto
Příspěvek#759 » stř 15. říj 2014, 21:02
No ta limitující šířka 30 cm je dost krutý kritérium. Nejužší co jsem našel je jednoplášťová šířky 32 cm od WICO. Standardně mechanický zámek, za příplatek 2500,- i elektronika.
http://mail.wico.cz/eshopwico/index.php?kat=8&detail=2072
Třebas by na přání udělali o ty 2 cm užší - zkus se poptat. Ale doporučuji na telefonu - na maily moc nereagují
http://mail.wico.cz/eshopwico/index.php?kat=8&detail=2072
Třebas by na přání udělali o ty 2 cm užší - zkus se poptat. Ale doporučuji na telefonu - na maily moc nereagují

- MM
- Farock
Příspěvek#763 » ned 19. říj 2014, 18:37
Nemá někdo zkušenosti nebo se blíže nějak nezkoumal tuhle značku trezorů nebo přímo tenhle trezor?Vypadá po estetické stránce dobře ale ta důležitější je hlavně ten certifikát a to tu nikde nevidím.http://trezory-keymart.cz/detail.php?produkt=Protipozarni-trezor-Yale-LARGE-420-E&id=591
- fíša
Příspěvek#764 » ned 19. říj 2014, 19:00
Tak todle si z nás prodejci snad dělají srandu : dle Švédské a Korejské normy . . . . .
Nabízejí to v čechách? nabízejí, ikdyž přes internet ale i přesto by měli dát podle českých norem, ale je fakt, že jsem ještě neviděl firmu, která uvádí : NEVYHOVUJE PODLE ČESKÝCH NOREM A ZÁKONU O ZBRANÍCH A STŘELIVU
Nabízejí to v čechách? nabízejí, ikdyž přes internet ale i přesto by měli dát podle českých norem, ale je fakt, že jsem ještě neviděl firmu, která uvádí : NEVYHOVUJE PODLE ČESKÝCH NOREM A ZÁKONU O ZBRANÍCH A STŘELIVU
- aleš_
Příspěvek#765 » ned 19. říj 2014, 19:12
Prodejci se chlubí vším možným. Když nejsou české normy, tak alespoň korejské
Na jedné stránce jsem nedávno viděl u trezoru NA ZBRANĚ naskenovaných asi 5 různých certifikátů, všechno bezcenné papíry typu ISO 9001 nebo elektromagnetická kompatibilita (byl to trezor s elektronickým zámkem). Samozřejmě, certifikát na zbraně mezi nima nebyl 

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí