Přebíjení 9mm luger
- tomas fuk
Příspěvek#602 » ned 22. kvě 2016, 20:09
Tak ja jednomu znamemu par susilek delal a prave misto zapalky jsem pouzil tesnici gumovy "O" krouzek, ktery jsem rozstrihl, zapalkove luzko potrel lepidlem a rozstrihnuty "O" krouzek vtlacil do zapalkoveho luzka, pak zarizl zaroven s dnem nabojnice. Jsou tomu uz 2 roky a susilky stale funguji, guma drzi, udernik se jeste nezlomil.
- marinakus
Příspěvek#604 » ned 22. kvě 2016, 20:25
Školní náboje byly vždy provrtané nebo prolisované na nábojnici. Pokud nejde o moderní plasty. Pak si nedokážu představit, že by si je člověk spletl s ostrými. Ikdyž hlavní zásada je nemít zároveň na pultu stavu obojí - školní i ostré. Nojo, zase jsem se přidal k diskuzi, která je mimo téma. 
- honzazd
Příspěvek#605 » čtv 9. čer 2016, 19:37
Ahoj. Dnes dorazil lee clasic turet, zítra budu dávat dohromady a chtěl bych zkusit potom udělat náboj.
Mám limit 124gr FMJ ogivál prach D032. v tabulkách od lovex2016 je navážka udaná 3,9-4,2gr.
otázka chci zkusit laboraci 4gr prachu a OAL 29,2 střela 15,40mm je to v pohodě? Pročetl jsem vlákno a hodně z Vás používá vectan BA9, tak abych neudělal nějakou blbost. Díky
Mám limit 124gr FMJ ogivál prach D032. v tabulkách od lovex2016 je navážka udaná 3,9-4,2gr.
otázka chci zkusit laboraci 4gr prachu a OAL 29,2 střela 15,40mm je to v pohodě? Pročetl jsem vlákno a hodně z Vás používá vectan BA9, tak abych neudělal nějakou blbost. Díky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- pajapety
- pajapety
Příspěvek#607 » čtv 9. čer 2016, 20:53
Ted koukam do te tabulky a doporucena OAL je delsi, nez planujes delat ty. Takze kratsi OAL zpusobi vyssi tlaky. Urcite zkus radsi do prvnich naboju min prachu... Jen pro zajimavost: s D032 delam 140grs FMJ, kde je doporucena navazka cca 3,1gr. No a muj Shadow fungoval spolehlive i s cca 2grs... 
- honzazd
- Xerxes
Příspěvek#609 » pát 10. čer 2016, 00:03
honzazd: ahoj, ja mam odzkousenou laboraci tuto:
strela limit 124 grs
D032 4grs
oal 29,55 mm
funguje spolehlive v techto zbranich: CZ 75 full size, glock 17, shield mp9, walther pps
K tvemu dotazu... s prachem uz bych niz nesel i pres to, ze mas o malinko kratsi OAL, ty moje jsou docela cajicky, ale pretahuji v pohode zaver. Mensi navazka uz nepretahne spolehlive zaver u glocka.
strela limit 124 grs
D032 4grs
oal 29,55 mm
funguje spolehlive v techto zbranich: CZ 75 full size, glock 17, shield mp9, walther pps
K tvemu dotazu... s prachem uz bych niz nesel i pres to, ze mas o malinko kratsi OAL, ty moje jsou docela cajicky, ale pretahuji v pohode zaver. Mensi navazka uz nepretahne spolehlive zaver u glocka.
- zdenys73
Příspěvek#610 » pát 10. čer 2016, 08:27
Zdravím ve spolek . Pročetl jsem hodně materiálu a shlédl na "trubce" spoustů příspěvku , knihu také mám . Hodlám začít také přebíjet , za účelem relaxu ve sklepě o samotě .... . Zhruba už vím co a jak , na co si dát pozor a co má být výsledkem
. Ale i tak se obávám začít , jelikož nevím jaký prach , jakou navážku , jak těžkou střelu a jaký OAL (když připočtu délku hlavně je to spousta kombinací)
. Střílím SHADOW1(délka hlavně 114mm) pouze mířená střelba . Byl by prosím někdo ochoten mi zde napsat - použij ten typ prachu s takovou střelou atd.atd.
. Vím že balistika je věda a bojím se/nehodlám jakkoli laborovat s tímto materiálem
. I tak by to pro mne byla stráta času , jelikož nejsem vrcholový sportovec a rozdíl by byl pro mne nezaznamenatelný (tovární SB vs. Limit poznám) . Hilzny mám po policii jednou vystřelené v top stavu cca 5500ks
. Žádám pouze o výsledek Vaších ctěných poznatků , všiml jsem si že i Shadowa také používate , tudíž máte s tímto zkušenosti . Já jsem v této oblasti naprosté embryo , které si však rádo nechá poradit
. Děkuji za rady a připomínky , přeji hezký den .
-
donovanstangiano - Příspěvky: 166
- donovanstangiano
- mihlit
-
donovanstangiano - Příspěvky: 166
- donovanstangiano
- honzazd
Příspěvek#615 » pát 10. čer 2016, 11:59
díky já dal díru lee 40 a to mě dává 3,9 a díra 43 mě už zase dává přes 4,0gr (4,10-4,20). Jak říkáš z 30 ks jsem našel 4ks dokonce 29,44 mám je bouchnot nebo delaborovat?
donovanstangiano: šuplera od strobla, takže když to bude skákat 29,40 až 29,55 tak si toho nemám všimat?
donovanstangiano: šuplera od strobla, takže když to bude skákat 29,40 až 29,55 tak si toho nemám všimat?
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí