Měření rychlosti střel - hradla / radary - jaké? (výběr)

Haluziak

Příspěvek#61 » úte 26. srp 2025, 09:55

I u Garmina mi appka zblba a přestala přepisovat data z radaru. Otázka je co od toho vlastně člověk chce, já ho kupoval abych měl při ruce rychlost, kterou krmím Streloka a mělo to nějaký záznam abych mohl udělat průměry rychlostí (ES a SD). A to to splňuje, otázka jestli těch 15k stálo za to, že nemusím do plochy a nastavovat hradla tak, abych střílel přes ně, když mám v ploše víc terčů.

DesertEagle

Příspěvek#62 » úte 26. srp 2025, 13:41

.. jj toho se přesně bojím. Byl jsem, plný nadšení, které mi Jarda rychle zhejtil. Když to ted vidím, tak ten synek měl ve všem pravdu :-(

risa2000

Příspěvek#63 » úte 26. srp 2025, 19:33

DesertEagle: Jestli myslíš, že bys na telefonu přímo viděl naměřené rychlosti, tak to si myslím, nejde. Musíš se v appce připojit na radar, pak si vybrat "session" pak si vybrat, kam to chceš uložit a ono to vyrobí a zapíše ten soubor. Dostat data z radaru jde jenom přes tu appku. Do radaru to vypadá se vejde 50 seancí, takže na jednu návštěvu střelnice by ses mohl obejít i bez telefonu, a pak si to doma přetahat. Ale uznávám, že to je zatím dost krkolomné a ta appka je taky docela "syrová".

Na druhou stranu, základní data (odchylky, energie, atd.) máš přímo na radaru, poměrně rychle dostupné (na většině videí to jedna z výhod oproti Garminu), takže pokud bys potřeboval něco rychle na střelnici, tak to lehce vytáhneš přímo z radaru.

Jarda.Jezek

Příspěvek#64 » stř 27. srp 2025, 08:05

Hradla z Číny za tisícovku včetně dopravy náměry na mobilu ukazují hned. Pokud to pro někoho je kritérium...

Zpět na