Akční střílení - 26.9, 17.10., 5.12.2009 - Kroměříž

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

Miculas

Příspěvek#1 » stř 23. zář 2009, 07:59

Akční střílení je tříkolová soutěž členů SVZ ČR a ostatních jednotlivců, uvedená v kalendáři soutěží SVZ CR č.1335, 1339 a 1345.

Pořadatel a organizátor: KVZ Kroměříž reg.č. 12-60-01
Termín: 26.9, 17.10., 5.12. 2009
Místo konání: střelnice KVZ Kroměříž, Kroměříž - Těšňovice

1. Soutěžní disciplíny
Pistole nebo revolver (velkorážní)

a) Rukojmí v čase 1 min. Vzdálenost 25m, 10 ran, po přebití se opakuje, střílí se celkem 2x. H=±z

b) Padací malé terče kovové - 6ks, stojící v čase 8s 6ran. Vzdálenost cca 10m. Hodnocení:padlý terč 10 bodů. Opakuje se, střílí se celkem 2x. H=z

c) Mířená akční 1+10ran na terč figura ve vzdálenosti 50m. Podmínka sestřelení popru ve vzdálenosti cca 35m. Přebití zbraně povinné. H=z-t.

d) Otočné terče 135P 5x2rány čas 3/7s. Vzdálenost 25m. Vložené kovové terče možnost střílet v mezičase: Popper=3body, Gong=5bodů, Holub=8bodů. H=z. Zvolený počet nábojů.
Opaskové pouzdro pro všechny discipliny nutné.

Kompletní propozice ke stažení zde.

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#2 » stř 23. zář 2009, 14:14

Mam pocit, ze se asi nikdo nezucastni, "platny zbrojni pas" nikdo v republice nema :-(
Kdyz tenhle pojem rekne neznalej clovek nebo novinar, reknu si "budiz", ale ze i lidi od fochu...
Obrázek

Jinak to vypada zajimave :-)

Miculas

Příspěvek#3 » stř 23. zář 2009, 16:43

Taky jsem si toho všiml.. Třeba myslí evropský zbrojní pas. ;)

Vladka

Příspěvek#4 » úte 6. říj 2009, 14:30

... a bude tahle akce přístupná i veřejnosti bez ZP? Ráda bych se přišla podívat ;)

Patrik
moderátor

Příspěvek#5 » úte 6. říj 2009, 14:53

Pokud se bude dbát pokynů organizátorů soutěže tak by neměl být problém se koukat, z místa k tomu vyhrazeném.
Za sebe mám dotaz: předpokládám, že jet si zastřílet jen na jedno z těch tří kol asi nemá význam, že?

Vladka

Příspěvek#6 » úte 6. říj 2009, 17:17

Tak mě by ani nenapadlo si stoupnout tam, kde nemám ;)

Patrik
moderátor

Příspěvek#7 » úte 6. říj 2009, 21:37

Ještě, že jsem si přečet tvé další příspěvky jinde, protože jsem chtěl ještě dodat, že doufám, že se tam nebudeš motat s nějakým transparentem na protest vůči zbraním, ale jak čtu, tak se toho netřeba bát. Vítám tě tady.

Vladka

Příspěvek#8 » úte 6. říj 2009, 22:28

Takoví lidé vážně chodí na závody??? :o A hlavně ... já tak působím? :lol: ;)
Ale na ty závody se nedostanu ... A děkuju za přivítání :)

Patrik
moderátor

Příspěvek#9 » stř 7. říj 2009, 01:04

Jak člověk čte některé názory lidí v diskuzích, vždycky když se něco semele se zbraní třeba na idnes aj. tak by se ani moc nedivil kdyby se našla skupina lidí kteří by protestovali i proti závodům ve střílení. Ale jinak to měl být pokus o vtip ;) Zatím - jen podle avataru - působíš sympaticky, jen víc takových členů fóra, přítomnost žen většinou zvedá úroveň komunikace ve fóru. Ale dost bylo OT.

Zpět na