25.05.2013 - Závod LOS: Pohárový závod

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

Hungry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#31 » pon 27. kvě 2013, 10:21

Ogres píše:Taky bych chtěl poděkovat organizátorům a všem pomocníkům za prima závod. Byl to můj první v Otrokovicích a postavené situace mne moc bavily. Škoda jen té první stage, kterou jsem totálně podělal - sice jsme dostali instrukci, že nás někdo praštil klackem, ale taky bylo řečeno nejdříve vyřešit popry a to mě asi nejvíce zmátlo. A podle výsledků jsem nebyl sám, koho nenapadlo rohlídnout se ve tmě kolem sebe... Každopádně jsem alespoň posbíral nějaké zkušenosti a závod si parádně užil.

Jo, tak ani to, že jsem místní z nejmístnějších mne na 1čce nezachránilo, spíše naopak... "Jarouška" jsem našel až jako poslední, takže 6procek jak vyšitých... Taky jsem chvíli řešil, že tam se přeci nestřílí... :-) Holt, na závodech denně opakované poučky prostě nemusí platit :!: :idea:

K pořadí terčů, už to psal CMK, je třeba poslouchat co přesně se říká... Bohužel, dnes lidi nejenže neumí psát, už ztrácíme schopnost mluvit a i poslouchat... A pak dochází k podobném "spojování" mrtvol se střílením :D :?

lekar.t - to stačí jen podepsat...

Prof

Příspěvek#32 » pon 27. kvě 2013, 11:26

Děkuji organizátorům, rozhodčím i zúčastnivší se střelecké veřejnosti za prima odpoledne.
byl to zde můj třetí Los a zase jsem byl příjemně překvapen nadšením pořadatelů a vymazleností jejich stage. Zhruba stejně, jako zklamán svým mozkem i reflexy. Ještě se mi nestala dvakrát nevyhozená nábojnice během závodu, a i když to mám celkem nadrilované, ve stresu a nečekanosti je to silné kafe...Zcela jistě mě připravila o nějaké to místo v žebříčku. Což se mezi námi koncovými hráči ani tak neřeší. Ovšem vyhoření v situaci 1, kdy jsem asi opravdu dostal klackem do hlavy. (což bylo několikrát zdůrazněno) Skutečně nechápu, proč jsem zvesela a s přehledem postřílel popry osum metrů přede mnou i toho frajera vzadu na dostřelové ploše (jak jsem byl hrdý na svou novou svítící baterku) a absolutně mi uniklo že ten tím klackem MUSÍ být kousek ode mne (dozadu jsem se točit nesměl) a tak to musí být přede mnou :) Vůbec mě neomlouvá, že jsem naučený" do sloupů " nestřílet... Ty neterče na ostatních sloupech jsem totiž registroval také až po ohlášení konce rozhodčímu. Takže tunel jak pod "Lamančem" , nakydáno v uších a mozek na dovolené k tomu.
Ještě jednou děkuji a příště na viděnou !

kiberbop

Příspěvek#33 » pon 27. kvě 2013, 17:33

Ja chci všem pořadatelům a i soutěžícím poděkovat za báječné odpoledne.
Byla to moje první zkušenost s LOSem a vůbec střeleckou soutěží.
A taky to tak vypadalo i když zbraň už mám nějaký rok konečně jsme se s kamarádem rozhoupali jít na LOS.
I když výkon nebyl úchvatný zábava a nadšení to vyrovnává :D.
Nejvíce jsem se zasmál po poslední stage. Dotaz proč jsem si losoval kartu mne dostal do kolen bo jsem si v tu chvíli uvědomil, že jsem postřílel i mé (asi špatné) kamarády :D
Nemám srovnání s jinými koly ale už teď vím, že příště se účastním i kdyby trakaře padaly.
Ještě jednou díky a hlavně za užitečné rady.
Petr Hell.

Pete

Příspěvek#34 » pon 27. kvě 2013, 19:29

Zdravim. Kdo se bude chtit mrknout, link na video ze zavodu here :)
http://www.stream.cz/uservideo/815729-los-otrokovice-25-5-2013

Obsahuje jen stage 1 az 3. Na 4 jsem zapomnel zapnout nahravani. :(

joerg.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#35 » pon 27. kvě 2013, 19:46

Pete: super :-) Škoda, že není ta čtyřka, tak snad příště... ;)

Pete

Příspěvek#36 » sob 19. říj 2013, 18:46

Repost videa ze zavodu. Stream zrusil uzivatelska videa.

http://www.youtube.com/watch?v=l6SUke0ADN4

Zpět na