12.10.2013 - Závod LOS: "10 ran a dost" speciál pro revolve

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

Carloss

Příspěvek#31 » stř 9. říj 2013, 20:27

Taky na tvý rouře i jinde najdeš mraky videí... Tak se neboj... Já chodím málo... ale snažím se...

Ptak

Příspěvek#32 » čtv 10. říj 2013, 06:17

Sraz rozhodčích v sobotu v 8 hodin na prematch!

Ptak

Příspěvek#33 » čtv 10. říj 2013, 20:44

Paráda, střelců v kategorii MRe opět přibylo a dosáhli jsme počtu 9 !!!

Rogerson

Příspěvek#34 » pát 11. říj 2013, 07:24

No, za to v revolveru to kleslo z 8 na 6...škoda, že to nezůstalo revolverovym specialem... :(

vlasten

Příspěvek#35 » pát 11. říj 2013, 08:16

Tak třeba Iza je marod. A navíc stejně přišla o rebolbér, takže by se musela přeřadit do pistole. :(

To je prostě přirozený úbytek... Nehledal bych v tom vztah na nějaké změny v "názvu závodu"...

Ptak

Příspěvek#36 » pát 11. říj 2013, 08:43

No nepamatuji se na závod z poslední doby, na který by bylo přihlášeno 15 střelců s revolverem :)
Takže to asi jako speciál střelci vnímají je :-)

Ptak

Příspěvek#37 » pát 11. říj 2013, 22:20

Tak závod je připraven. Bude to pestré a doufám, že i zajímavé. Celkový počet ran je nakonec 64. Je tam i jedna kyvka a několik popříků. Déšť se vyřádil, když jsme to stavěli, takže zítra už bude báječně.

Carloss

Příspěvek#38 » sob 12. říj 2013, 14:08

Ahoj.. Tak jsem vpořádku dojel dom. Chci tímto poděkovat organizátorům a tvůrcům a vůbec všem, kteří tak zajímavý podnik připravili!!

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#39 » sob 12. říj 2013, 14:40

Pres vsechna objektivni uskali (pocasi pri staveni apod...) to nakonec dopadlo moc hezky. Ac osobne nejsem velkym priznivcem velkeho nuceni nejakych omezeni a zvolil jsem si divizi, ktere se veskera omezni vyhnula nejvice, tak musim rict, ze tady to smysl davalo. Spousta pravidelnych navstevniku neprijela, ale nalakalo to kvanta novych lidi, pripadne spoustu starych, kteri vyvetrali ondone, ktere jinak na zavody neberou.

Odeslano pomoci Tapatalk z mobilu. Omluvte preklepy :-)

Oldřich

Příspěvek#40 » sob 12. říj 2013, 15:45

Byl jsem poprvé na LOS a byla chyba to tak dlouho oddalovat.
Situace s bezva legendama a pohodový lidi se stejným zaměřením.
Děkuju organizátorům a rozhodčím za jejich práci, bezva závod a střílení.

Ptak

Příspěvek#41 » sob 12. říj 2013, 16:04

Děkuji všem včetně rediteli LOSu za pochvaly :-) Jsme rádi, že se vám závod líbil. Rodil se v poměrně složitých podmínkách se změnou realizačního týmu, za deště a nachlazení, ale nakonec se to snad zvládlo. Děkuji Adisovi, že nahradil na poslední chvíli vypadlého hl. rozhodčího, stavěčům a všem rozhodčím. Závod měl nalákat nové střelce a to se snad celkem povedlo. Nových tváří jsem viděl hodně a to je skvělé. Doufám, že vás nováčky dnešní první LOSí zkušenost neodradila od dalších závodů. Pokud bude o podobně koncipovany pohárový závod zájem, můžeme to zopakovat. Tak pochvaly pište sem na fórum a kritiku na mou SZ :-)

tom

Příspěvek#42 » sob 12. říj 2013, 16:10

Jo takhe bych si představoval ZPi, 6+1 je naprosto vyhovující pro nucenou manipulaci se zbraní. Škoda jen, že zdyž jsem to v předchozích letech x krát navrhoval, tak jsem byl za blbce. Prostě jste k tomu museli dozrát. :D Za mě byl závod :thumbup:

Carloss

Příspěvek#43 » sob 12. říj 2013, 16:13

To by vyřadilo z téhle divize PePíKy... 7+1 by se mi líbilo... ;-)

Ptak

Příspěvek#44 » sob 12. říj 2013, 16:16

Prosím admina, aby se kouknul do databáze tohoto fóra. V kalendáři se u tohoto závodu fórum neaktualizuje a je tam jako poslední zobrazen příspěvek ze včerejšího rána :-(
Dik

Misery

Příspěvek#45 » sob 12. říj 2013, 16:37

Díky za velice vydařený závod, líbilo se mi hlavně to, že bylo potřeba trochu zapojit hlavu a vyzkoušet si to, jak se střílí s menší kapacitou (člověka pak přestanou napadat takový blbiny, jako pořizování si maýho kvéru za účelem snažšího nošení) :mrgreen: (teď trochu kecám, taky mám svýho prcka, akorát k němu nemám závodní propriety)
Jo a podrápaný brejle byl fakt zajímavej nápad :thumbup:

Zpět na