11.01.2014 - Závod LOS: Pohárový závod

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

Misery

Příspěvek#31 » pon 13. led 2014, 20:49

Závod byl naprosto bezchybnatej (až na toho zastřeleného pana šeditele, doufám, že se na mne moc nezlobí, já už si to budu pamatovat - s mobilem je hodnej a s pistolí zlej, ale jenom na plakátě, jinak je hodnej pořád!) :shifty:

A matějská byla super a kůň byl vůbec nejlepší! Královsky jsem se bavila, jak jinak :-)
Těšíme se na další! Díky!

Georg

Příspěvek#32 » úte 14. led 2014, 12:06

Steiner: u tebe mám ještě jedno kafe, za ty nalezené doklady :D ilicz ví o co jde :D Teda doufám že je to ilicz a že si ho nepletu s někým jiným :D

Jinak pro ty, co tam nebyli, ale mají pochybnosti, jestli se v tajné něco neprozrazovalo, či jak se měly řešit terče či neterče:
vše bylo řádně vysvětleno na brífingu tak, že nebylo prozrazeno nic, co by jakkoliv odhalovalo tajemství jakékoliv stage :D

Z pohledu civilisty, který se rád vrátil do Otrokovic na závody mohu říct, že se mi to opravdu líbilo natolik, že se tam zas rád vrátím. Žádné záludnosti, vše vysvětleno, zábavu si taky užiju a prověřím si své schopnosti. Už se těším na další :D

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#33 » úte 14. led 2014, 16:15

cmk píše:PS: v podstate ukazkovy priklad by byl, kdyby terc se mnou jedouci proti strelcum nebyl neterc, ale terc... V ramci standardnich pravidel by mel strelec cekat, nez prijede natolik blizko, ze ho rozezna. Ja bych povazoval za logicky se odkryt malicko vic, vyresit ten vlevo a pockat na ten jedouci, az ho rozeznam. Tady to byl neterc, cimz to bylo uplne jednoznacne :-)
Tohle sme taky při stavění diskutovali, že kdyby byl na pojezdu terč - tak kdyby se řešily nejdřív ty terče vlevo, tak by dostal 4 procedury (12 sec) za špatné pořadí terčů. Většina by ale stejně nečekala a smahla by ho bez ohledu na to co má v ruce a nakonec by vydělali ti, co ho vůbec neidentifikovali a střelili a prodělali by ti, kteří by podle pravidel čekali na identifikaci a pak měli delší celkový čas. Tak sme tam dali neterč a užili sme si s ním kopy legrace :twisted:

Jojo, kdybych do toho mel co kecat a jel bych naproti coby terc, rekl bych pri briefing: "Strelec resi situaci tak, jak se mu terce odkryvaji a zaroven, jak je schopny rozeznat, maji-li ci nemaji v rukou zbran". Takze kdyz to prevedu do praxe:
- pipne to
- otevru dvere a stojim vlevo
- tudiz resim zprava
- vyresim to, co bylo na gumach
- koukam do prostoru, neco jede proti me, nevidim, co ma v ruce (v realu bezi, ale nestrili) - tudiz neresim
- kouknu doleva, resim terc vlevo
- mezi tim se blizi ozbrojeny Cmk, jakmile rozpoznavam zbran v ruce, strilim

Uznavam - dat tam neterc bylo asi nejlepsi a zaroven asi i nejzabavnejsi reseni :-)

coffee
Vedení LOS

Příspěvek#34 » úte 14. led 2014, 18:02

podle videa pěkný závod...

lekar.t

Příspěvek#35 » pát 17. led 2014, 11:23

Prosím všechny kteří natáčí na závodech LOS,
aby mi poslali-prědali co nejvíc materiálu i nesestřihaná data.
Sestavím a vyberu záběry do NEVEŘEJNÉ PPREZENTACE určené především začátečníkům.
Uvedení informací o autorovi-střelci střílejícím dle pravidel bude po dohodě možné, v těch ostatních případech zůstane střelec v anonymitě.
Kontaktujte mne přez SZ kde domluvíme podrobnosti.

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#36 » ned 19. led 2014, 18:29

Procednta v divizi Pi dana do souladu s pravidly.

joerg.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#37 » pát 24. led 2014, 04:32

Krásnej závod a ta matějská na konci fakt epesní :-) Už abych zase mohl začít jezdit...

Jen mám dotaz na to povinné krytí v autě - jak to bylo myšleno? Ať se nakloní kam se nakloní, šasi auta nikoho pořádně neochrání...

Jinak super, a Honza s telefénem se koukám opět ukázal jako velmi nebezpečné individuum hodné bezprostřední likvidace :-D

Steiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#38 » pát 24. led 2014, 06:37

joerg.s: limuzína byla pančéřová neprůstřelná :twisted: , je to v legendě a bylo to řečeno i na briefingu ;)

Joe

Příspěvek#39 » pát 24. led 2014, 10:02

joerg.s píše:Krásnej závod a ta matějská na konci fakt epesní :-) Už abych zase mohl začít jezdit...

Jen mám dotaz na to povinné krytí v autě - jak to bylo myšleno? Ať se nakloní kam se nakloní, šasi auta nikoho pořádně neochrání...

Jinak super, a Honza s telefénem se koukám opět ukázal jako velmi nebezpečné individuum hodné bezprostřední likvidace :-D

Plech je lepší než vůbec nic. Když není kryt, tak alespoň úkryt (znesnadní protivníkovi míření).
Slabší ráže (malorážka, u některých aut možná 7,65) plechy neprostřelí. Sám jsem viděl vytahovat střely ze dveří z Pepovy kovbojské laborace.
Né každej zločinec má magnum. Trocha optimismu neškodí:
"Je nás sedm a ty máš jen šestiraňák, nemá to smysl, vzdej to."
"Nevzdám. Budu se hodně snažit."

Jakuza87

Příspěvek#40 » pát 24. led 2014, 10:11

Malorážka prostřelí na kolmo dveře felicie. Jediný co je nepstřelilo byli lehké broky. Vše ostatní pokud nepotkalo zámek a nebo sklo prošlo. Od devítky bylo už jedno jestli něco potkali. Viz minulý rok střelby s OBOSem

mocima

Příspěvek#41 » pát 24. led 2014, 10:24

Nicmene jak psal Steiner, legenda rikala jasne - je to pancerovana limuzina.
Jen Hungry mel nabito prubojne strelivo z ochuzeneho uranu. :-D

Steiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#42 » pát 24. led 2014, 10:45

Hungry střílí "phaserem" a ten projde každým materiálem a je schopný jednou ranou zničit i celou klingonskou vesmírnou loď :mrgreen:

gastly

Příspěvek#43 » pát 24. led 2014, 11:04

Trabi je VŽDY A ZA VŠECH OKOLNOSTÍ neprůstřelná pancéřová limuzína. Je to ze snahy, prodloužit mu život,co to dá. Co závod to....
Dotaz typu- Když je postřílím přez čelní (boční, zadní) okno ??????? to je v pohodě né ??????
Odpověd - Ten po tobě (příští závod) bude střílet z čeho?????????
AHA nóóó ale já bych si to rád skusil.....................
Proto se střílí z krytu pancéřové limousine. (v prvním kole se našli jedinci,co sebou mrskli na sedáku a vykloněni do půl těla kropili co to šlo. Teď se nahlásilo Požadováno KRYTÍ) Pepa

Hladovýmu bude phaser odebrán.

Georg

Příspěvek#44 » sob 25. led 2014, 11:05

Tak se mi podařilo nahrát na jůtůb nějaká videjka ze závodu LOS ze dne 11.1.2014. Jsou jen tři, ale myslím, že pro ilustraci pro ty, kteří tam nebyli postačí :D . A ti kdo tam byli uvidí střelce, který skončil v první 10-tce :lol:

Stage 2:
http://www.youtube.com/watch?v=ZcGrVy2Iubw

Stage 3:
http://www.youtube.com/watch?v=IoZ3x26F1Oc

Stage 4:
http://www.youtube.com/watch?v=Ehi31az7ShQ

Stage 1 natočeno nebylo, protože zde panovaly takové světelné podmínky (pološero), že jsem se zde nenechal natočit. Natočil jsem sice jiné, ale kvalita v té polotmě nic moc :cry:

Zpět na