16.-17.05.2009 - CNC Tournament Opařany

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

jomekabi

Příspěvek#16 » stř 29. dub 2009, 14:06

4mike píše:Jomekabi
já jsem tenhle, seznamte se
http://www.youtube.com/watch?v=63_kFJCm2pQ

Tesi me! :lol:

jbiker

Příspěvek#17 » ned 17. kvě 2009, 17:36

Nakonec jsem to už skoro zabalil (soukromě - to nebyl víkend, ale pakárna), nicméně, v neděli v poledne ve mně chytly saze, utekl jsem od oběda a stihl alespoň dostřelování posledních 4 stage. Škoda, že mi to nevyšlo alespoň na jeden celý den, už tenhle zbytek byl zážitek. Prošel jsem si i zbývajících 12 stage. Klobouk dolů před pořadateli, dovedu si představit, kolik práce a času asi stojí za přípravou takového závodu. Špička už měla vesměs dostříleno, i tak jsem viděl pěkné výkony, ale byl tam taky jeden Rus, který zmařil, na co sáhnul. Poznal jsem i pár "ksichtů" z LOSu. V technice samozřejmě vládne Saiga "s bubnem a radiátorem", ve standardu k vidění hodně benellek auto i manuál a pak všehochuť.

Takže v září ME tamtéž ...

MiRaS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#18 » ned 17. kvě 2009, 17:40

Mě se bohužel tento víkend také sesralo co se dalo a nestíhal jsem ani MON LOS v sobotu ani CNC v nedělí :evil:
Pokud někdo máte alespo nějaké fotky nebo videa z Opařan, tak prosím o link, ať se pokochám alespoň přes notebook.

jbiker

Příspěvek#19 » ned 17. kvě 2009, 18:11

Foťák jsem s sebou neměl, ale byl tam gewa a myslím, že si to natáčel na digitál. Tak ho zkus.

Zpět na