11.07.2015 - Závod LOS: Čelákovický pohár - "10 ran a dost"

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

Ptak

Příspěvek#31 » pát 10. črc 2015, 10:38

Bohužel už je opět zcela plno!

Ptak

Příspěvek#32 » pát 10. črc 2015, 10:42

Zítra při zahájení dám k dispozici průběžné pořadí v našem čelákovickém mini-poháru. Dřív jsem se k tomu, bohužel, nedostal :oops:

drevomorka2

Příspěvek#33 » pát 10. črc 2015, 11:33

Zdravim.Jestli máte někdo zájem ,musím uvolnit dvě místa,Musim dnes večer na 24 do práce.Tímto se omlouvám pořadatelům.Je mi tom líto ,těšili jsme se.Vít a Šimom Gabštúrovi.

Ptak

Příspěvek#34 » pát 10. črc 2015, 19:58

Díky za zprávu Gabštůrovci a snad v srpnu!

Návštěvník

Příspěvek#35 » sob 11. črc 2015, 18:50

Díky za hezký závod a přes velkou tlačenici výbornou organizaci. Z drobností akorát nejasný briefing stage 1.

Ptak

Příspěvek#36 » sob 11. črc 2015, 21:31

Děkujeme za pochvalu. Bylo to dnes docela náročné a děkuji všem za disciplinovanost a rozhodčím za obětavé výkony.
K situaci 1: Koukal jsem do výsledků a spočítal, ze tam mělo 30 lidi proceduru. To se mi zdá opravdu hodně a příště si na to dáme pozor.
Jinak pochvaly pište sem a kritiku na mou SZ :)

ianraider

Příspěvek#37 » sob 11. črc 2015, 21:43

K situaci č.1 penalizace se dávali za špatné pořadí při řešení terčů,a nejvíce za úplnou absenci krytí při střelbě na terče !!! Pokud se někdo postaví mimo kryt celým tělem a řeší terče,co má asi dostat ? Snad pochvalu ? !

mamut16

Příspěvek#38 » sob 11. črc 2015, 22:47

Z mého pohledu nebyla situace č. 1 dobře vysvětlena. V naší skupině 1. půlka střelců dostala penalizaci, ti co šli později, to mezi tím okoukali a šli už na jisto, věděli co střílet. Střelci, co šli mezi prvními byli v tomto směru značně znevýhodněni. Buď to mělo být pořádně vysvětleno, nebo to měla být tajná situace. Nemůžu si pomoct, ale nebyly tam rovné podmínky.

MichalAdam

Příspěvek#39 » ned 12. črc 2015, 08:21

Ahoj všem, dle mého to byl závod kde bylo snad vše.střelba z místa, za pohybu vpřed i vzad, silná-slabá ruka.podle mé asi nej situace 1a6 jen je otázka zda by si tyto situace nezasloužily udělat jako tajný, ale chápu, že i rozhodčí si to chtělii střelit do závodu a být to tajné situace, tak by to asi nešlo.snad jen jako jsme to udělal já v Berouné (postavil jsem tajnou a ze situace měl 0%) ostatní situace hodnocen jako ostatní).ale nic to nemění na tom, že jsem si to užil, díky všem za závod.Adis

Iza

Příspěvek#40 » ned 12. črc 2015, 08:48

Prima zavod, Celakovice jsou klasa :-) . Je fajn, ze se stihnul prematch. Dekujeme zavodnikum, kteri pomahali lepit na 6.

A pochvala kantynskymu za vylepseni v podobe parku v rohliku! A masa byly taky vyborny.

Pido

Příspěvek#41 » ned 12. črc 2015, 09:10

byl jsem střílet los poprvé a moc se mi to líbylo,super závod :clap:

Ptak

Příspěvek#42 » ned 12. črc 2015, 09:14

Zkusím dodat par fotek

Ptak

Příspěvek#43 » ned 12. črc 2015, 09:17

image.jpg
image.jpg
image.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Ptak

Příspěvek#44 » ned 12. črc 2015, 09:28

image.jpg
image.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#45 » ned 12. črc 2015, 12:59

Souhlas s tim, ze "polotajne" jsou vzdycky trochu pruser v tom, ze kdo kouka na ty pred sebou, ma vyhodu proti tem, co tu moznost nemaji.
Polotajna by obecne nemela tuhle vyhodu poskytovat.
Tady byly polotajne 2. Ta 6ka mi prisla trochu promakanejsi v tom, ze at jsem koukal, jak jsem koukal, nebehl jsem tam a stejne jsem byl prekvapen presto, ze jsem myslel, ze to mam nejak nakoukany a vymysleny.
1ka byla v tomhle "opacna". Vypadala na prvni pohled mene prehledne, nez ve finale byla.

Ale jinak - proste slusny LOS... (omezenou kapacitu uz nehodnotim :-) - malopistolari - zvykejte si ;-) )

Celakovice jsou pro me jinak letos zaklety...3 ucasti, 3 druha mista... Nejhorsi vysledek 96.7%, nejlepsi 99.45%.
Jednou koupim strelivo co ma problem s odpalovanim, jednou si naladuju na kratkou situaci 5 naboju misto 7 a jednou se mi vysypou naboje pri prebijeni nejdriv do sachty nahoru a pak se mi vyspe celej zasobnik dolu...

Video ze zavodu: https://youtu.be/zrw1Zi9SPyk

Zpět na