19.01.2013 - Závod LOS: Pohárový závod

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

mocima

Příspěvek#121 » pon 4. úno 2013, 09:20

Může mi někdo vysvětli co má společného LOS v GC konaný 19.1.2013 a poslední dvě stránky tohoto fóra?
Neměly se tu řešit připomínky nebo pochvaly konkrétního LOSu?
Co na to pak řekne někdo, kdo přemýšlí, že by i Otrokovice navštívil? (já vím ianraider, takový člověk musí být totalní magor, ale i takoví jsou mezi námi...)
Jako někdo, kdo se kolem organizace LOSu v GC trochu motá, toto téma poctivě sleduji, abychom se pro příště vyhnuli nekonstruktivní kritice. Mezitím jen musím pročítat tuny balastu, které jsou dost mimo.

Prosím tedy o rozdělení témat. Název navrhuji na Blitky na GC, urážky obyvatel moravy a snaha střílet LOS jen do 100 km od Prahy.

NuclearBlast

Příspěvek#122 » pon 4. úno 2013, 09:33

Hlavně to dělá výbornou reklamu samotnému LOSu!
Jsem relativně čerstvým držitelem a když jsem se dozvěděl o závodech LOS, zaradoval sem se, že člověk může potrénovat, nadrilovat a všeobecně se v téhle oblasti vzdělat zábavnou a akční formou. Čim víc si toho ale okolo LOSu tady přečtu, tím menší mám chuť to vůbec zkusit.... :?

sided
moderátor

Příspěvek#123 » pon 4. úno 2013, 09:34

mocima píše:.......(já vím ianraider, takový člověk musí být totalní magor, ale i takoví jsou mezi námi...).............Blitky na GC, urážky obyvatel moravy a snaha střílet LOS jen do 100 km od Prahy.

Nepřeháníš to trochu? :roll:

mocima

Příspěvek#124 » pon 4. úno 2013, 09:53

Sided: tak si to cele peclive procti. Ja s tim rozhodne nezacal!
Jen mi uz dosla trpelivost...

Krasny dukaz toho, co to vsechno zpusobi je NuclearBlast.

Patrik
moderátor

Příspěvek#125 » pon 4. úno 2013, 10:10

Téma Losu v GC už zde bylo odděleno, bohužel s každým závodem se strhne zase nový flame s trochu pozměněnou záminkou, jednou jsou to tajné, jindy počet startujících, příště to bude zase něco jiného vycucaného z palce od těch co tam nebyli.

Nuclearblast: na kterýkoliv Los doraž, budeš spokojen.

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#126 » pon 4. úno 2013, 10:12

Nuclearblast: - jak říká Patrik - kašli na to co kdo žvatlá na netu, dojeď na LOS a udělej si obrázek svůj. :)

lobo

Příspěvek#127 » pon 4. úno 2013, 12:50

mocima ... Přečetl jsem si pozorně tady všechny příspěvky ianraidra a nikde, n i k d e jsem nenašel slova obsahující osobní urážky ! Připadá Tě samozřejmé,takhle mluvit o člověku,kterého asi ani neznáš ? Urážet někoho na dálku, velká chrabrost !!! Ještě se zeptám,budeš takový borec a řekneš mu tohle na závodě do očí ? ....urážky obyvatel Moravy,blitky na GC .....tyto tvoje , ubohé, nacionální sračky, které prezentuješ LOSu uškodí zdaleka nejvíc.

Zpět na