12.08.2012 - Závod LOS: MPI CZ CUP - 3.kolo + vyhlášení

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

Joe

Příspěvek#16 » pát 3. srp 2012, 11:49

Já to říkám pořád, že nejlepší revolver je glock :lol:

sided
moderátor

Příspěvek#17 » pát 3. srp 2012, 11:59

No, mám oboje ale takhle bych se to porovnat neodvážil :mrgreen: už proto že na SW mám skoro poloviční odpor spouště ;) a hlavně, NEVRŽE :!:

kuba

Příspěvek#18 » pát 3. srp 2012, 17:36

kdyby si toho glocka nemel ve skrini tak ti taky nevrze.. po par tisicich to zpravidla prestane :P

coffee
Vedení LOS

Příspěvek#19 » pát 3. srp 2012, 17:56

Kubo těš se, mám dovolení k salvě na střeleckém stanovišti. asi se mi po pípnutí splaší springoušek. :D

HV píše:Doufám, že bude dole nějaká ta tajná, rozmazané ksichty, záludnosti a pod.
Kuba: Neboj, jakmile te coffee picne mimo střelecké stanoviště tak ho DQ-nu. Jo a růžová tanga si vezmi, bude jistě teplo :)

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#20 » pon 6. srp 2012, 14:43

Ja furt tajne doufam, ze kluci zase postavej neco, u ceho nebude splasenejch vcelicek potreba a bude to trochu tezky. Abychom i my, co neumime tolik strilet, ale jdeme do toho s rozvahou meli sanci :-)

kuba

Příspěvek#21 » úte 7. srp 2012, 00:46

proste jsi chtel rict ze jses proti nam barvoslepejm zaujatej :-/

coffee
Vedení LOS

Příspěvek#22 » úte 7. srp 2012, 18:40

CMK: Myslíš rozvahu rozjetého vlaku? Neboj, bude pršet a mottem závodu bude Vylodění v Normandii. :lol:

kuba

Příspěvek#23 » pát 10. srp 2012, 13:08

ehm to se mysli vazne s tema 4ma squadama?

MichalAdam

Příspěvek#24 » pát 10. srp 2012, 13:34

Ahoj Jakube,bohužel se mi sešlo málo rozhodčích,(někteří nejedou,jiní si chtějí vylepšit pohár atd.) tak jsem rozdělil střelce na 4 squady.
Musel jsem vzít v potaz předchozí závod,kde byl na situaci jeden rozhodčí a jeden pomocník,ale střelci chtějí aby na situaci byli 2 rozhodčí.
Takže bude 8 samostatných situací.rozdělené na 4 úseky,kde budou 2 rozhodčí a jeden pomocník.
Všechny situace budou samostatné! NE něco obouruč,jednoruč,nebo slabou na jedné situaci..
Taková účast je standartní i v Čekanicích a problém s tím střelci nemají.
Neboj i my budeme dělat vše proto aby jsme byli brzo doma.
Vyhlašovat se jako na Tacticalu ve 20.30 nebude :)
Opařany mají výhodu,že to lze někde urychlit a to se budeme snažit.
snad až projdeš školením,tak se můžeš přidat....

vlasten

Příspěvek#25 » pát 10. srp 2012, 14:22

Spíš se mohli přidat ti, kdo tak touží po těch dvou rozhodčích. ;)

Rozhodně to bude trvat podstatně dýl, než kdyby bylo osm squadů. A "neomylnost rozhodčích" bude ke konci docela klesat s rostoucí únavou. Inu, ale když je nás málo, tak se nedá nic dělat. Není to nic co by se nedalo zvládnout.

Hlavně prosím, lidi, nezdržujte. Dávejte pozor, ať jste vždy tam, co máte být ať nejsou zmatky. A za sebe říkám, že jak mi někdo přijde mimo svůj squad a pořadí, tak ho normálně vyženu. Na dohadování nebude čas a není nic horšího než zmatky s přebíhajícími závodníky.

kuba

Příspěvek#26 » pát 10. srp 2012, 14:25

mno jeste sem chtel dopsat ze druhej den musim do prace aby se to stihlo.. je to neprijemne ale kdyz si to situace zada, co se da delat..

vlasten: souhlas, bude to trvat presne 2x tak dlouho ze nekde nekdo musi mit dva rozhodci i na situaci kde se strilej 4 terce z mista (to teda doufam ze nebude tady ten pripad! samozrejme!:))

ps: jenom vynnechte pauzu na obed prosim :D

MichalAdam

Příspěvek#27 » pát 10. srp 2012, 14:36

Já to nevidím tak tragicky.Rozhodčí co tady budou pískat jsou zkušení a už vědí jak to popostrčit.2x tak dlouhý to nebude.Můžeme se Kubo vsadit o šampus 8-)
Je běžné i v IPSC,že jsou 2 situace kde píská jeden rozhodčí a jeden lepič.Na republice v brokovnici byl jeden rozhodčí a ten sám s pomocnicí pískal situace 3 a nějak to nebrzdilo závod(jen si představ u pumpy nabít,vystřílet,vybít-přesun nabít,vystřílet,vybít a tak pořád) je fakt,že se moc nesmál :D
MY budeme mít na situaci 2 rozhodčí a jednoho pomocníka. 8-)

MichalAdam

Příspěvek#28 » pát 10. srp 2012, 14:38

?A to jako mají jíst rozhodčí v autě při cestě domů????????jsi se asi .....

kuba

Příspěvek#29 » pát 10. srp 2012, 14:54

dyt tam budou dva se prostridaj :)

(zbytek asi nebyl na me nebo jsem se zas blbe vyjadril? :)

kuba

Příspěvek#30 » pát 10. srp 2012, 15:49

takze o sampus ze se to do 19:00 nestihne? :)

Zpět na