09.02.2013 - Závod LOS: Pohárový závod
Kdy a kam za střílením
Moderátor: LOS vedení
- mocima
- eab
Příspěvek#18 » ned 10. úno 2013, 14:33
Tak i já bych chtěl poděkovat za pěkný a zajímavý závod.
Ikdyž byla poměrně velká účast nováčků a ne všichni znali pravidla, vše proběhlo docela hladce a doufám, že si závod užili. Ke cti je jim hlavně to, že u nikoho z nich nedošlo k porušení bezpečnosti.
Bylo to moc fajn, takže u příštího LOSu v GC naviděnou.... Pavel
Ikdyž byla poměrně velká účast nováčků a ne všichni znali pravidla, vše proběhlo docela hladce a doufám, že si závod užili. Ke cti je jim hlavně to, že u nikoho z nich nedošlo k porušení bezpečnosti.
Bylo to moc fajn, takže u příštího LOSu v GC naviděnou.... Pavel
- ilicz
- gastly
Příspěvek#21 » ned 10. úno 2013, 17:32
Pepa ,Tímto, také děkuje hodné paní Raškové že nám zapůjčila svého drahého chotě na sobotní skotačení.
Dále děkuju VŠEM kteří pomáhali se závodem počínaje autory,stavěči,ROZHODČÍMI,lepiči......
Taktéž všem závodníkům za projevenou přízeň a trpělivost s pořadateli. Nashledanou na příštím LOSu
(Doufám,že tetě R. bude dáno k přečtení) Dík Pepa.
Dále děkuju VŠEM kteří pomáhali se závodem počínaje autory,stavěči,ROZHODČÍMI,lepiči......
Taktéž všem závodníkům za projevenou přízeň a trpělivost s pořadateli. Nashledanou na příštím LOSu
(Doufám,že tetě R. bude dáno k přečtení) Dík Pepa.
- johnnyjak
Příspěvek#22 » ned 10. úno 2013, 17:35
Výborný závod se skvělou atmosférou. Náročnější stages s Pandou a s Trabantem vyvážily dvě situace s menší obtížností (ale i ty se daly náležitě zkazit
). Odnesl jsem si několik cenných poznatků a námětů k sebezdokonalování. Pokud to jen trochu půjde, rád příště přijedu do Otrokovic znova ať už na LOS, nebo na jinou akci.
PS: Nový Ruger šlapal jako hodinky, tak mi zbývá trochu se dovybavit a hlavně pořádně natrénovat. Příště to jistě půjde líp.

PS: Nový Ruger šlapal jako hodinky, tak mi zbývá trochu se dovybavit a hlavně pořádně natrénovat. Příště to jistě půjde líp.
- Georg
Příspěvek#23 » ned 10. úno 2013, 22:45
Postřeh jednoho nováčka:
přišel, viděl, zúčastnil se
Původně jsem přijel jen na čumendu. Na radu gastlyho jsem jsem si to železo vzal a neprohloupil jsem
Hooooodně zajímavá zkušenost. Nato, že jsem vůbec nevěděl, do čeho jdu, jsem se umístil relativně dobře
Nicméně mě jako začátečníka (který měl původně startovat MimoZávod, ale nakonec byl hodnocen jako "běžný střelec"
- mě osobně to nevadilo, spíš jsem byl vzhledem k umístění mile překvapen) překvapilo pravidlo zcela spuštěného kohoutu. Já střílel s CZ 75B, kde je bezpečnostní ozub. Já nevim, ale už to slovo jasně říká, že má zvýšit bezpečnost. Tedy proč jej úmyslně ingnorovat ? No nevi, jestli to byl původní záměr tvůrce tohoto konkrétního pravidla, ale nějak jsem ho nepobral. Respektoval, ale nepochopil. Nu což, v práci se s tímto setkávám každý týden
Jinak jsem velmi rád, že se mi podařilo se tohoto závodu zúčastnit a doufám, že si to letos (tu účast) opět zopakuji. Teda příště s lepším výsledkem
Díky všem pořadatelům a kolektivu.
přišel, viděl, zúčastnil se

Původně jsem přijel jen na čumendu. Na radu gastlyho jsem jsem si to železo vzal a neprohloupil jsem

Nicméně mě jako začátečníka (který měl původně startovat MimoZávod, ale nakonec byl hodnocen jako "běžný střelec"

Jinak jsem velmi rád, že se mi podařilo se tohoto závodu zúčastnit a doufám, že si to letos (tu účast) opět zopakuji. Teda příště s lepším výsledkem

Díky všem pořadatelům a kolektivu.
- Georg
Příspěvek#25 » pon 11. úno 2013, 18:53
V poho, já to tady (v tomto konkrétním vláknu) nechci nějak dál rozebírat. Já jen, že jsem se k závodu LOS nachomýtnul spíše náhodou. Víceméně jsem se rozhodoval ve čtvrtek večer, spíše v pátek, protože cestu do Zlína jsem měl v plánu až v neděli. A to to ještě nebylo nijak jistý. Ve finále jsem v sobotu ráno ještě hledal zatoulané sluchátka, brýle a sranda byla s poschovávanými náboji
. Nakonec jsem do Zlína dorazil bez brýlí a u našich jsem si při pohledu na botník všiml, že mi ještě chybí baterka. Tu jsem si narychlo vypůjčil (ježiš to byla bludička !!
) a cestou do Otrokovic jsem si v OBI ještě pořídil brýle. No cokdybych náhoudou i závodil, že ? A ejhle, nakonec jsem se fakt zůčastnil
Fajne zkušenost 
P.S. na ty videa jsem taky docela zvědavý.

P.S. na ty videa jsem taky docela zvědavý.
- Jakuza87
Příspěvek#27 » stř 13. úno 2013, 17:02
Epesní závod. Druhý co jsem v GC absolvoval a podruhé jsme byl nadšen nejen výsledkem. Dokonce i člověk stihnul opět vlak dom, ačkoli stage s Pandou dávala času a pořadatelům dost zabrat. Ale super vymyšlené. Když člověk pak vypráví někde nápaditost stage, mnoho střelců co se tak maximálně postaví do stavu a bouchnou z 15m do terče nevěřícíně kroutí hlavou. Opravdu paráda
Co fotky a videa, pár lidí fotilo
Co fotky a videa, pár lidí fotilo
- mocima
- ladaj
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa