09.02.2013 - Závod LOS: Pohárový závod

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

drevomorka2

Příspěvek#16 » ned 10. úno 2013, 11:27

Nemátě někdo video,rád bych se podíval .Děkuji

mocima

Příspěvek#17 » ned 10. úno 2013, 11:29

Mam toho cca 5,5GB. Jak to roztridim, tak neco nasdilim. Ale bude to dlouho trvat. :-)

EDIT: Ladaj bude z natocenych zaberu strihat video, tak bych si pockal na nej... ;-)

eab
Vedení LOS

Příspěvek#18 » ned 10. úno 2013, 14:33

Tak i já bych chtěl poděkovat za pěkný a zajímavý závod.

Ikdyž byla poměrně velká účast nováčků a ne všichni znali pravidla, vše proběhlo docela hladce a doufám, že si závod užili. Ke cti je jim hlavně to, že u nikoho z nich nedošlo k porušení bezpečnosti.

Bylo to moc fajn, takže u příštího LOSu v GC naviděnou.... Pavel

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#19 » ned 10. úno 2013, 15:17

Já bych ještě rád poděkoval Mišákovi a Aldebaran, kteří, ač se původně jen přijeli podívat, jak to vlastně na LOSu vypadá, se nakonec nechali bez reptání zpojit mezi "lepiče" a tím pomohli aspoň trošku zrychlit průběh celé á-dva-tři-šou-dva-tři :)

eab
Vedení LOS

Příspěvek#20 » ned 10. úno 2013, 15:28

...a když už jsme u toho děkování tak bych taky moc rád poděkoval své ženě, že mě na ty závody vůbec pustila... :D

gastly

Příspěvek#21 » ned 10. úno 2013, 17:32

Pepa ,Tímto, také děkuje hodné paní Raškové že nám zapůjčila svého drahého chotě na sobotní skotačení.
Dále děkuju VŠEM kteří pomáhali se závodem počínaje autory,stavěči,ROZHODČÍMI,lepiči......
Taktéž všem závodníkům za projevenou přízeň a trpělivost s pořadateli. Nashledanou na příštím LOSu

(Doufám,že tetě R. bude dáno k přečtení) Dík Pepa.

johnnyjak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#22 » ned 10. úno 2013, 17:35

Výborný závod se skvělou atmosférou. Náročnější stages s Pandou a s Trabantem vyvážily dvě situace s menší obtížností (ale i ty se daly náležitě zkazit :lol: ). Odnesl jsem si několik cenných poznatků a námětů k sebezdokonalování. Pokud to jen trochu půjde, rád příště přijedu do Otrokovic znova ať už na LOS, nebo na jinou akci.
PS: Nový Ruger šlapal jako hodinky, tak mi zbývá trochu se dovybavit a hlavně pořádně natrénovat. Příště to jistě půjde líp.

Georg

Příspěvek#23 » ned 10. úno 2013, 22:45

Postřeh jednoho nováčka:
přišel, viděl, zúčastnil se :D
Původně jsem přijel jen na čumendu. Na radu gastlyho jsem jsem si to železo vzal a neprohloupil jsem :D Hooooodně zajímavá zkušenost. Nato, že jsem vůbec nevěděl, do čeho jdu, jsem se umístil relativně dobře :D
Nicméně mě jako začátečníka (který měl původně startovat MimoZávod, ale nakonec byl hodnocen jako "běžný střelec" :D - mě osobně to nevadilo, spíš jsem byl vzhledem k umístění mile překvapen) překvapilo pravidlo zcela spuštěného kohoutu. Já střílel s CZ 75B, kde je bezpečnostní ozub. Já nevim, ale už to slovo jasně říká, že má zvýšit bezpečnost. Tedy proč jej úmyslně ingnorovat ? No nevi, jestli to byl původní záměr tvůrce tohoto konkrétního pravidla, ale nějak jsem ho nepobral. Respektoval, ale nepochopil. Nu což, v práci se s tímto setkávám každý týden :D
Jinak jsem velmi rád, že se mi podařilo se tohoto závodu zúčastnit a doufám, že si to letos (tu účast) opět zopakuji. Teda příště s lepším výsledkem :D
Díky všem pořadatelům a kolektivu.

kuba

Příspěvek#24 » ned 10. úno 2013, 23:45

viewtopic.php?f=66&t=2475

tady si o tom muzes precist aby se to tu zbytecne uz neresilo :)

Georg

Příspěvek#25 » pon 11. úno 2013, 18:53

V poho, já to tady (v tomto konkrétním vláknu) nechci nějak dál rozebírat. Já jen, že jsem se k závodu LOS nachomýtnul spíše náhodou. Víceméně jsem se rozhodoval ve čtvrtek večer, spíše v pátek, protože cestu do Zlína jsem měl v plánu až v neděli. A to to ještě nebylo nijak jistý. Ve finále jsem v sobotu ráno ještě hledal zatoulané sluchátka, brýle a sranda byla s poschovávanými náboji :lol: . Nakonec jsem do Zlína dorazil bez brýlí a u našich jsem si při pohledu na botník všiml, že mi ještě chybí baterka. Tu jsem si narychlo vypůjčil (ježiš to byla bludička !! :evil: :lol: ) a cestou do Otrokovic jsem si v OBI ještě pořídil brýle. No cokdybych náhoudou i závodil, že ? A ejhle, nakonec jsem se fakt zůčastnil :lol: Fajne zkušenost ;)
P.S. na ty videa jsem taky docela zvědavý.

drevomorka2

Příspěvek#26 » stř 13. úno 2013, 16:04

U máte někdo to video,pls

Jakuza87

Příspěvek#27 » stř 13. úno 2013, 17:02

Epesní závod. Druhý co jsem v GC absolvoval a podruhé jsme byl nadšen nejen výsledkem. Dokonce i člověk stihnul opět vlak dom, ačkoli stage s Pandou dávala času a pořadatelům dost zabrat. Ale super vymyšlené. Když člověk pak vypráví někde nápaditost stage, mnoho střelců co se tak maximálně postaví do stavu a bouchnou z 15m do terče nevěřícíně kroutí hlavou. Opravdu paráda

Co fotky a videa, pár lidí fotilo

mocima

Příspěvek#28 » čtv 14. úno 2013, 07:52

Bóóóže, vy mladí jste tak netrpěliví. :)
Videa mám nasdílená, ale nejsou probraná a jsou ve fromátu .mts pro potřeby nastříhání. Takže kdo z účastníků by měl zájem i o tyto videa, tak sz. Ale doporučuji počkat na finální produkt.

ladaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#29 » pát 15. úno 2013, 06:47

Patrik
moderátor

Příspěvek#30 » pát 15. úno 2013, 12:36

Moc pěkný, jak závod tak video :thumbup:

Zpět na