21.03.2015 - Závod LOS: Čelákovický pohár "10 ran a dost" -

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

pajapety

Příspěvek#16 » pát 20. bře 2015, 08:23

Pokud by chtěl někdo z rozhodčích / závodníků vzít, tak v 7 vyrážím od metra Pankrác. Nabízím pouze cestu do Čelákovic. Zpět do Prahy se odpoledne nevracím, tak se případně musíte domluvit s někým jiným přímo na střelnici.

E-Ryc

Příspěvek#17 » pát 20. bře 2015, 09:25

Muzu vzit nekoho v rozhodcovsky cas z Letnan (i zpatky :) ), odjezd cca 7:15

Ptak

Příspěvek#18 » sob 21. bře 2015, 19:00

Ahoj lidi,,
Prosím o váš názor na vyšší počet nábojů (zejména) v pistoli na dnešním závodě. Počet 10+1 umožňoval odstřílet, pokud jste se trefovali, bez přebíjení. Chcete příští závod v dubnu stejně nebo se zase vrátíme k počtu 8+1, aby si vyzkoušel přebití každý?

Děkuji všem za účast a novým rozhodčím za statečný výkon!!!

AK

Příspěvek#19 » sob 21. bře 2015, 19:19

Ahoj Ivo, díky za další povedený závod! Mně osobně se to líbilo víc v 8+1 s nutností přebití.

dukat

Příspěvek#20 » sob 21. bře 2015, 19:28

dukat

Příspěvek#21 » sob 21. bře 2015, 19:29

osobně myslím, že 8+1 je lepší nápad

spawny

Příspěvek#22 » sob 21. bře 2015, 19:40

Děkuji za pěkný závod. Sice teď střílím v MPi, ale nutnost přebít se mi líbí ať už s pomocí omezení kapacity, nebo je to stanoveno procedurou.

...jo a placku si vyzvednu na příštím kole... :D :D :twisted:

Majkl

Příspěvek#23 » sob 21. bře 2015, 20:13

Ahoj, díky moc za skvělý závod. 8+1 se mi také líbilo víc.

temeraf

Příspěvek#24 » sob 21. bře 2015, 20:20

Diky za video, moc pekne stages! :clap:

rocky77

Příspěvek#25 » sob 21. bře 2015, 20:24

Já jsem obecně sice spíše proti omezování kapacity, ale pokud se v diskuzi o MPi argumentovalo ve prospěch omezování vytvořením rovnějších podmínek (pro malé a opravdu malé :) pistole) a snahou přilákat majitele malých zbraní s menší kapacitou na LOS, tak by bylo logické a sportovní, aby nutnost přebití byla ve všech divizích, tedy i v Pi...

Jo a díky za povedený a dobře připravený závod!

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#26 » sob 21. bře 2015, 20:46

Muj obecny nazor na omezovani je znam, tak uz si jej necham pro sebe...
Osobne jsem pro reseni: "kdyz uz nejak narovnavat, tak proste tim, ze naridim minimalne 1 prebiti"...
Mezi situacemi 4 a 5 jsem si povidal s asi 10 lidma, kazdy zasobnik jsem ladoval tak na 3x, protoze jsem vzdycky v orubehu hovoru zapomnel, kolik uz jsem jich naladoval...
Dopadlo to tak, ze jsem jich do jednoho naladoval a nekolik mene a na 1 ranu na konci situace musel podruhy prebit... Jelikoz to bylo necekany, 3 sekundy v haji...

Návštěvník

Příspěvek#27 » sob 21. bře 2015, 21:02

Diky za velmi prijemny a hezky zavod, praci rozhodcich i organizatoru a napadite stage. Za sebe rikam, ze se mi v Pi vic libila mensi kapacita, takto jsem si troufal neprebijet a stage se tim ochudily.
Mam jen dve mensi pripominky - briefing k nekterym stage byl tajemny jak hrad v Karpatech a uplni zacatecnici kolem v tom plavali a delali zbytecne procky, misto aby jim rozhodci jasne rekli, jake je ocekavane reseni misto "dle pravidel LOS". Neni v lidskych silach se to naucit z netu, mimoto bych obcas sam uvital pripomenuti :-) Druha smeruje k uhlum na stages, stavitele moc nepocitali se strelbou levou rukou a pri prebijeni nebo pohybu jsme byli na 1 a 6 na hrane DQ (a minimalne jednou to tak v podstate zbytecne skoncilo).

dukat

Příspěvek#28 » sob 21. bře 2015, 21:07

no takhle když už omezovat tak na 8+1 jinak neomezovat, pac to tak nejak ztraci smysl, kdyz jsou tage na 10 a je 10+1 podle mě

Prcek

Příspěvek#29 » sob 21. bře 2015, 21:37

2 Rimmer132...souhlas s těmi začátečníky, podruhý už to půjde líp :-) Ale jinak v pohodě, fajn závod.

pajapety

Příspěvek#30 » sob 21. bře 2015, 21:55

Dekuju za fajn zavod. Ta rimmerova narazka na "dle pravidel los" byla asi na mne(situace 2). Pokud na briefingu zminim, ze terce nejsou ve stejne vzdalenosti a resi se tedy dle pravidel los, tak ocekavam, ze zavodnici pravidla znaji. A pokud nevi, co vlastne pravidla losu ohledne reseni tercu obsahuji, mohli se rovnou zeptat. Velmi rad poradim, protoze nikdo uceny z nebe nespadl. Ostatne uplne kazdeho zavodnika, ktereho jsem piskal, jsem se pred startem ptal, jestli rozumi situaci a jestli se nechce jeste na neco zeptat... Priste to snad uz bude bez nedorozumeni. Takze jeste jednou dekuju strelcum a poradatelum za prijemne straveny den.

Zpět na