18.6.2011 - Sraz ZbraněKvalitně.cz - diskuse

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

Přijedete si užít příjemnou sobotu?

Ano
40
51%
Ještě nevím
25
32%
Ne
14
18%
Celkem hlasů: 79

pufik

Příspěvek#256 » sob 18. čer 2011, 06:35

Tak v 8:00 vyjizdim, bohuzel prijedu sam nebot malošek měl včera teplotu tak se moje rozhodla s nim zustat doma...

Mel bych tam byt mezi 10-11, hlavne na me pockejte s tim prebijenim - diky!

glock1719

Příspěvek#257 » sob 18. čer 2011, 18:23

Jedem domu :( , ale super akce. Vestu 3.a nedal ani 7,62x25 se 2 metru.

KajaKliment

Příspěvek#258 » sob 18. čer 2011, 18:29

My už domů dorazili. Zjistil jsem, že životně nutně potřebuju další pistoli. Sakra. :mrgreen:

jomekabi

Příspěvek#259 » sob 18. čer 2011, 22:23

Kterapak to je?

jomekabi

Příspěvek#260 » sob 18. čer 2011, 22:30

glock1719 píše:Jedem domu :( , ale super akce. Vestu 3.a nedal ani 7,62x25 se 2 metru.

7.62x25 pistole to nezvladla (coz me samotneho prekvapilo), ale Spagin z ni udelal reseto. :)

Velmi vydarena akce, kdo tam nebyl, prisel o hodne. I kdyz me tam vsichni honili jako cokla (kde je tohle ci tamto, potrebuju do trezoru (coz byl nekdo kazdych 10 minut), ...), uzil jsem si to. A par z nas si to uzije jeste zitra. ;)

KajaKliment

Příspěvek#261 » sob 18. čer 2011, 23:33

Colt 1907 co dovezl Sided. :oops:

Kukri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#262 » ned 19. čer 2011, 10:27

Tak taky hlásím bohužel předčasnej příjezd v pořádku domů, až na to, že haxna bolí ja sviňa, ale s Jomekabim jsme se svorně přesvědčili na našich obou M1 - stejná závada- vystřelený zápalky a zaseklej závorník, že při přebíjení je snazší než experimentovat, používat jiný prachy než doporučujou manuály je zbytečná práce a rozčilování :)
Jinak akce super až na odpolední slejvák, příště snad bude líp :D

Missak

Příspěvek#263 » ned 19. čer 2011, 15:39

Tak už jsem tak přes hodinu doma a pořád se nemůžu z toho vzpamatovat. Jedinečná akce. ti, co přijet nechtěli netuší, o co přišli (i když chápu, že ne každý je příznivcem takových akcí). těch, co přijet chtěli a nemohli, je mi upřímně líto.
ještě jednou díky organizátorům a místním, za to, že tuto akci dotáhli do konce a za super servis (nebudu nikoho jmenovat, abych nedopatřením na někoho nezapomněl).
díky Lucce za poučnou (a přitom ne nudnou) přednášku o první pomoci :clap:, které se dobrovolně účastnili téměř všichni (pěkná ukázka zodpovědnosti) :thumbup: a také za sobotní večerní "estrádu" :mrgreen: !!NEZAPOMENEME!! 8-)
dokonce i počasí k nám bylo proti předpovědi velmi milosrdné a vyšlo téměř dokonale (ta trocha vody, co nám pár hodin padala z nebe se dala přežít.
ovšem jedinečný a nezapomenutelný byl vykostěný netopýr a buldog s majonézou :lol: :lol: :thumbup: :thumbup:

takže ještě jednou díky a doufám, že to brzy zopakujeme

jomekabi

Příspěvek#264 » ned 19. čer 2011, 15:59

Hlasim, ze akce definitivne skoncila. Posledni odjeli MarK a Lucka, nekdy kolem treti.

Sesla se tu fakt pohodova parta lidi, za cekanicke mohu rict, ze bylo potesenim se o ne starat. Program take vyborny - my (tj. cekanicti) jsme se postarali o delo (diky Wildaku!), zbytek doprovodneho programu byl v rezii Mark & spol. Erfasovy vybusne koule + Bobruv destnik :lol: , Glockova neprustrelna vesta, Patrikovy plasticke hracky, ... . Lucka nas poucila o prvni pomoci, Sided pripravil vyborny workshop o prebijeni, Kukri privezl par zajimavych nozu, Bobr dnes rano skladal padak (klobouk dolu, mame mezi sebou opravdoveho machra, neco pres 860 seskoku), a ja nevim, co vsechno jeste. Podrobnejsi zpravodajstvi urcite podaji kolegove.

Uz se tesim na pristi rundu! :D

jomekabi

Příspěvek#265 » ned 19. čer 2011, 16:20

Jo, malem jsem zapomnel:

Nemuzu najit zasobnik do sve G3 (308 Winchester). Nekde jsem ho polozil a je mozne, ze ho nekdo omylem sbalil se svym nadobickem. Pokud ho nekdo najdete, tak mi prosim dejte vedet.

Zoufalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#266 » ned 19. čer 2011, 16:42

Super víkend. Děkuji všem organizátorům a jmenovitě Markovi, že dal dohromady tak perfektní skupinu přátel zbraní.
Vy, co jste se nezúčastnili, o hodně jste přišli.
Fotky musím roztřídit, co lze zveřejnit a co ne.

Prosím, všichni mě pošlete do PM kolik a čeho jste vystříleli (alespoň přibližně). Udělám nějakou celkovou statistickou rekapitulaci celé akce.

glock1719

Příspěvek#267 » ned 19. čer 2011, 16:54

Já ho viděl když ležel vedle pušky a dvojnožky na stole.Nic jiného tam nebylo.
Akcička suprová po dlouhé době mě něco časově vyšlo.Dnes při čištění G 17 co byla v konverzy jsem zjistil ,že se rozypala plastová tyčka co vede vratnou pružinu.Nu co vydržela 49 800 ran.Nikdy jsem netušil jak je dlouhá.Zpět se mi už nepodařila dostat.Objednal jsem nejaké nerezezové vedení pružiny.Pružina je ještě ok.
Doufám , že boudou brzo nejaké fotky.A děkujem organizátorům.Bylo to super.

Tilia

Příspěvek#268 » ned 19. čer 2011, 17:13

Také se připojuji k děkovné frontě za čekanický víkend. Díky za skvělou partu lidí, za super rady a nové zkušenosti pro začátečníka. Parádní byla celková nálada :), zábava, jídlo, nocování... doufám, že tam brzy zase zavítám se stejnou partou ;) ....... díííík :)
P.S.: Jsem ráda, že jsem vás svou přednáškou úplně nezničila :D.

glock1719

Příspěvek#269 » ned 19. čer 2011, 17:22

Já jsem rád, žes vydržela tu sprchu narážek a vyrušující publikum. :P
Ja přednáška bude příští rok?

johnnyjak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#270 » ned 19. čer 2011, 18:14

Díky všem za perfektní víkend, nemělo to chybu. Rád jsem vás viděl na živo :) .
Především možnost vyzkoušení množství zbraní a zkušenosti ostatních pro mě byly hodně přínosné.

Zpět na