Drill Praha

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

ianraider

Příspěvek#31 » čtv 20. čer 2013, 09:50

Zdar kolegové. Akce DRIL na AVIMU jsem musel zrušit z malého zájmu. Je možné,že dvoutýdenní předstih vyvěšení v kalendáři LOS bylo v současné situaci málo,pro příště je to i pro mne poučení :shock: Přihlášeným se tímto omlouvám,ale jistě pochopí,že nemohu pronájem střelnice dotovat ze svého. Pokud by se zájem o tento trénink zvýšil,nemám problém akci neuskutečnit a věnovat se Vám. Případný další DRIL cvičení se bude skládat : základy bezpečné manipulace, umístnění a nosení zbraně(výběr pouzdra),zaujetí střeleckého postoje, tasení, nabití, přebití, taktické přebití,nácvik střelby za pohybu,po pohybu,po změně pozice, střelba silnou rukou, vícečetné výstřely,... Pokud budete mít o tento druh tréninku zájem,kontaktujte mě třeba i formou SZ, při naplnění kapacity střelnice trénink uskutečníme. Ivo

Návštěvník

Příspěvek#32 » čtv 20. čer 2013, 09:58

Opakuji, že mne to zajímá, rád přijdu a spousta dalších lidí taky, pokud se o tom dozvíme - i odjinud než z webu LOSu. Nejlépe vyvěsit jako téma s termínem v nadpisu tady a na ostatních diskusních fórech.

ianraider

Příspěvek#33 » čtv 20. čer 2013, 10:36

Rimmer - ïnformaci o případném DRILL tréninku můžeš tedy předat i na ostatní fóra.Já stíhám projet jen LOS :lol: Opakuji,pokud vás bude dostatek,není problém zajistit akci. :twisted:

fixfokus

Příspěvek#34 » čtv 20. čer 2013, 11:39

I já mám zájem (byl jsem jeden ze 2 přihlášených) a podporuji Rimmerův návrh vyvěsit to jako samnostatné téma zde a případně i na jiných fórech. V kalendáři LOSu to překvapivě snadno zapadne (zvlášť když je potřeba dále klikat).

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#35 » čtv 20. čer 2013, 14:10

Ono, pánové, ke každému jendotlivému vypsanému závodu/akci na kalendáři se tady na fóru objeví zvláštní separátní téma. Nevím teda úplně pesně, jestli to Mark dělá nějakým skriptem nebo ručně, ale dříve nebo později se objeví...

Luca_69
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#36 » čtv 20. čer 2013, 14:50

Já jsme to našel fakt jen v seznamu drillu(registrace) ale v tématech fora to nebylo.. fakt. Ale tedka je to už jedno.

fixfokus

Příspěvek#37 » čtv 20. čer 2013, 14:56

Tentokrát to bylo jen v tomhle vláknu (Ianraider, 5.6., o stránku zpět). Samostatné téma založené nebylo.

Návštěvník

Příspěvek#38 » čtv 20. čer 2013, 19:24

S radosti to rozsirim na zbyvajici dve hlavni ceska fora, klidne dale po SZ.

Ptak

Příspěvek#39 » pát 21. čer 2013, 06:21

Fórum k závodu musí administrátor toho daného závodu aktivovat. Pak se tady objeví.

Luca_69
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#40 » pát 21. čer 2013, 07:05

Aha tak tím to bylo...

Zpět na