22.09.2013 - Závod LOS: MČR + otevřený závod

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#31 » úte 24. zář 2013, 15:11

Tentokrat jsem se skutecne (v pripade vlastniho poradani pomerne vyjimecne) "prepnul" - do zavodniho modu s pokusem se soustredit. Na jedine stagi jsem se pred strelbou nechal vyrusit nejakou organizacni povinnosti a mam z ni asi 38% :-( A odnesl to chudak Adis, kterymu jsem za to skoro vynadal, i kdyz za to vice mene nemohl :-)
Pred vyhlasenim byl pruser v tom, ze bylo potreba udelat hodne veci najednou proto, ze jsme si vymysleli i otevreny zavod a nepocitani 1 situace... A k tomu tam sedela banda strelcu a cekala na vysledky, coz me cini lehce nervoznim a nasledne chybujicim :-(

PaF

Příspěvek#32 » úte 24. zář 2013, 18:44

Dobře receno, jestli ma ještě v pistoli nekdy vyhrat někdo jiny, musíme Honzu zatížit ještě mnohem vic :lol:

Ale vazne, spoustu věci, které jsi Honzo delal, muze udelat i někdo jiny nez reditel. V pristi sezone se musíme všichni chytit za nos :!:

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#33 » úte 24. zář 2013, 21:04

Jsme zpet u sekretarky a ceremoniare ;-)

lekar.t

Příspěvek#34 » čtv 26. zář 2013, 22:23

Tajná na MČR
Je možné sem nebo do SZ hodit pořadí na tajné situaci č.1.
nějak nabývám dojmu že vítěz předchozího ročníku LOS dostane na mé situaci DQ. :o
Tedy už 2x po sobě.
Se říká, že do třetice. Honzu Koreckého odmítám pískat, né snad z pověrčivosti, prostě je větší než ti dva předešlí dohromady. ;)

kuba

Příspěvek#35 » čtv 26. zář 2013, 22:44

letos sem si ho dal spíš já sám.. tajná je normálně ve výsledkách s výsledným časem? dá se zjistit kdo jak nastřílel..

lekar.t

Příspěvek#36 » pát 27. zář 2013, 11:56

Takže se uvidíme i za rok Kubo?

Nehaž Mloka do žita ;)

Zpět na