26.01.2013 - Závod LOS: Pohárový závod
Kdy a kam za střílením
Moderátor: LOS vedení
-
jk-stengan - Příspěvky: 193
- Kontaktovat uživatele:
- jk-stengan
Příspěvek#48 » stř 30. led 2013, 16:21
secret identity ??
ne ta situace se jmenovala karetní hra střelba silnou/pravou rukou.... když se podíváš na video drevokocura
tak jsem hodnotil jeho excelentní provedení této situace
takže vůbec nevím o čem to mluvíš/píšeš
nevím nikdo nenadával a navíc PaF nikdy nepíše pí....ny, pouze hodnotí situace a jelikož je jeden z mála dosud chodících na LOS od samého začátku jeho kritiku beru a navíc tam nebyla žádná "řůžobuzna" v trikotu, tak to šlapalo jak po drátku
ne ta situace se jmenovala karetní hra střelba silnou/pravou rukou.... když se podíváš na video drevokocura

takže vůbec nevím o čem to mluvíš/píšeš
nevím nikdo nenadával a navíc PaF nikdy nepíše pí....ny, pouze hodnotí situace a jelikož je jeden z mála dosud chodících na LOS od samého začátku jeho kritiku beru a navíc tam nebyla žádná "řůžobuzna" v trikotu, tak to šlapalo jak po drátku

- PaF
Příspěvek#50 » stř 30. led 2013, 18:36
PaF nenadaval. Slo o dve takove rany v zavodu a to je primerene. Navic, i kdyz to nekdy kvuli mym vyhradam vypada, ze neumim strilet, asi uplne v tom to nebude. Oba spoustece sly jednou ranou, ale je fakt, ze jsem nemel dvoupalec. Nebylo to neprimerene daleko, i kdyz na videu to vypada dal.
Obvykle mi vadi, kdyz je takovych tercu 1/2+.
Tomuhle zavodu nebylo co vytknout a kyvky byly luxusni. Bylo videt, jak to radu lidi rozhodilo. Ja si taky jednu babu dal, kdyz jsem honil kyvku na dvojce. A rikal jsem si... strilej jen do mezery, nehon ji
Obvykle mi vadi, kdyz je takovych tercu 1/2+.
Tomuhle zavodu nebylo co vytknout a kyvky byly luxusni. Bylo videt, jak to radu lidi rozhodilo. Ja si taky jednu babu dal, kdyz jsem honil kyvku na dvojce. A rikal jsem si... strilej jen do mezery, nehon ji

-
- Kontaktovat uživatele:
- jk-stengan
Příspěvek#51 » stř 30. led 2013, 19:15
kubíčku Kubíčku ty mě budeš tak dlouho dráždit až opráším z trezoru 1911/14-45 a trochu ti srazím hřebínek
na luzrech a duchodcích si honit růžový triko když se terče nehýbou není to pravý ořechový
koukej dorazit v březnu a uvidíme jak ti to půjde 
asi se zase uvidíme na Tactical Cupu, tam je aspon možnost se měřit v pořádný střelbě. nechal jsem ti vyrobit nové třičko "LLL" Livings Lamas Legends, aby jsi měl co nosit je to lepší než obrana či sport.

asi se zase uvidíme na Tactical Cupu, tam je aspon možnost se měřit v pořádný střelbě. nechal jsem ti vyrobit nové třičko "LLL" Livings Lamas Legends, aby jsi měl co nosit je to lepší než obrana či sport.
- kuba
Příspěvek#52 » stř 30. led 2013, 19:25
tak silný řeči má spousta lidí
nikdo si tu trička nehoní, ale hloupý narážky nemůžu nechat bez komentu
doraž na EEO to je místo kde se ukáže
a urážet tu ostatní co střílej los mi přijde trošku smutný, taková neúcta vůči ostatním střelcům.
paf: nemyslel jsem to zle, naopak, vcelku souhlasím s tvým názorem že na Losu má být Většina terčů blíže

nikdo si tu trička nehoní, ale hloupý narážky nemůžu nechat bez komentu

doraž na EEO to je místo kde se ukáže

paf: nemyslel jsem to zle, naopak, vcelku souhlasím s tvým názorem že na Losu má být Většina terčů blíže

-
- Kontaktovat uživatele:
- jk-stengan
Příspěvek#54 » stř 30. led 2013, 19:39
Kubo to není o silných řečích a rozhodně né o hloupých narážkách na tvoji osob, ale ano tebe se to týká.
p.s. mi jsme na EEO jezdili, když ty jsi netušil co slovo střílení znamená
, ale neboj brzo se dočkáš kdy ti trochu pocuchrám tvé EGO, páč mě začíná ten tvůj hvězdný team v buznotrikotu srát né proto jak vypadáte, ale dle toho jak vystupujete nic vám není dobrý atd...
kyselo není moc kyselí a bramborák je moc bramborovej... popros nějakého kámoše at ti pustí jinou pohádku tahle je už otravná.....
Kubo není problém chceš pomoci pronajmout střelnici na vlastní LOS, aby jsi to mohl zkusit ??
sám dobře víš,že zatím to není reálné nejen viz pravidla LOS, ale také prostorem na střelnici, když bych udělal dvojté stage, tak zase držkujete že to dlouho trvá atd.... řekni já ti klidně pronajmu Opařany za své finance, aby jsi neměl trauma že to stojí prachy a můžeš klidně předvést své umění... krom jednoho závodu kde jsi pískal a vyřvával s tou druhou řůžobuznou, že v 8hod ráno není maso na grilu jsem tě nikde neviděl makat
jen píčuješ na netu otom jak by se to mělo ale dál nic takových tu bylo to už neřeším
p.s. mi jsme na EEO jezdili, když ty jsi netušil co slovo střílení znamená

kyselo není moc kyselí a bramborák je moc bramborovej... popros nějakého kámoše at ti pustí jinou pohádku tahle je už otravná.....
Kubo není problém chceš pomoci pronajmout střelnici na vlastní LOS, aby jsi to mohl zkusit ??
sám dobře víš,že zatím to není reálné nejen viz pravidla LOS, ale také prostorem na střelnici, když bych udělal dvojté stage, tak zase držkujete že to dlouho trvá atd.... řekni já ti klidně pronajmu Opařany za své finance, aby jsi neměl trauma že to stojí prachy a můžeš klidně předvést své umění... krom jednoho závodu kde jsi pískal a vyřvával s tou druhou řůžobuznou, že v 8hod ráno není maso na grilu jsem tě nikde neviděl makat

- kuba
Příspěvek#55 » stř 30. led 2013, 19:59
ještě, že tvoje neznalost tě určitě omlouvá
Ano, je mi 23, závidíš?
vystupujem? no nevím, na naše chování, jsem zatím, krom teď od tebe stížnost neslyšel, skoro bych řekl že se snažíme vycházet s každým. A ano když se mi něco nelíbí řeknu to, když se mi něco líbí řeknu to. a když porovnám prostor ve svitavách s prostorem u Vás. ano myslím že se tam těch 8, minimálně 6 situací vpohodě vejde, ale je to vaše věc. Stejně tak jako moje, že se mi radši jede do svitav než do čekanic. 

Ano, je mi 23, závidíš?

-
- Kontaktovat uživatele:
- jk-stengan
Příspěvek#56 » stř 30. led 2013, 20:08
ty vole ty jsi takovej cucák ??? jsem myslel že jsi starší
a nebo blbě vypadáš 
no já ti tvoji volbu neberu je každého věc kolik kde staví či nestaví situací já byl ve Svitavách jednou a bohužel nemám čas jako dříve jezdit na každý LOS pomáhat.
mi jsme se v Čekanicích dohodli že to bude takto páč je to i o bezpečnosti atd.. a raději méně s důrazem na bezpečnost než více a riskovat průser.. ale to je mé rozhodnutí a proto to je takto i realizováno v Čekanicích kde vykonávám funkci správce střelnice a případný problém by šel nejen za organizátorem ale i provozovatelem ale to poznáš až budeš někdy něco organizovat..
P.S pokud chceš pronajmout Opařany nebo Hodonice na které jsi zvyklej dle toho jak píšeš o EEO klidně ti pomohu s pronájmem aby jsi nám to mohl ukázat jak se to dělá správně a my ti to pak budem kritizovat
tak co jdeš do toho nebo budeš dále přizdisráč co bude jen píčovat na netu.

no já ti tvoji volbu neberu je každého věc kolik kde staví či nestaví situací já byl ve Svitavách jednou a bohužel nemám čas jako dříve jezdit na každý LOS pomáhat.
mi jsme se v Čekanicích dohodli že to bude takto páč je to i o bezpečnosti atd.. a raději méně s důrazem na bezpečnost než více a riskovat průser.. ale to je mé rozhodnutí a proto to je takto i realizováno v Čekanicích kde vykonávám funkci správce střelnice a případný problém by šel nejen za organizátorem ale i provozovatelem ale to poznáš až budeš někdy něco organizovat..
P.S pokud chceš pronajmout Opařany nebo Hodonice na které jsi zvyklej dle toho jak píšeš o EEO klidně ti pomohu s pronájmem aby jsi nám to mohl ukázat jak se to dělá správně a my ti to pak budem kritizovat

- kuba
Příspěvek#57 » stř 30. led 2013, 20:24
Víš, skoro se divím že se svým stylem vyjadřování máš ještě celej nos, asi je to na jihu jinak ale přátelská rada jestli se někdy vydáš na sever, trošku úcty a slušného vyjadřovaní bych přidal
Tak jak jsem již napsal, je to vaše volba jak to děláte, ale pak si nemůžete stěžovat že jezdí čím dál méně lidí
když byla noční loska, taky jsem napsal že se mi líbila, není moc střelnic kde by se dalo střílet v noci, taky jsme rádi přijeli.
Když honza napsal, že potřebuje pomoct vždycky když jsme mohli tak jsme pomohli. takže tvoje vyjádření jsou dost nešťastná, máš podobnej styl jako média, nejdřív kydáme špínu a když to tak není, tak se nic nestane, vid?

Tak jak jsem již napsal, je to vaše volba jak to děláte, ale pak si nemůžete stěžovat že jezdí čím dál méně lidí

Když honza napsal, že potřebuje pomoct vždycky když jsme mohli tak jsme pomohli. takže tvoje vyjádření jsou dost nešťastná, máš podobnej styl jako média, nejdřív kydáme špínu a když to tak není, tak se nic nestane, vid?

-
- Kontaktovat uživatele:
- jk-stengan
Příspěvek#59 » stř 30. led 2013, 20:43
Kubo já nejsem LEX, takže pokud tě poprosí Honza je to za LEX nikoliv za Čekanice to zaprvé
jinak neboj k Ještědu mám asi blíže než ty, a o svůj nos se nebojím takových by bylo jen si sežen více bratrů v triku nerad se hejbu když to pak brzo končí
no a k té nabídce na tu svoji LOSku stále trvá... jen se rozhoupej... a není to o nátlaku. víš proč to celé vzniklo?? zamysli se a pročti si to celé.... když by jsi se nenavezl do PaFa, který mě osobně pomohl kdykoliv, když jsem potřeboval a společně táhnem LOS od roku kdy ty jsi chodil na základku ta se toto celé nestalo a navíc já neurážím, když by jsi mě přestřílel v Čekanicích. Nestřílím protože to prostě nejde organizačně, víš ono to něco málo sežere nejen času a pak člověk je unaven organizací, aby šel střílet.... ale to ty zatím nejsi schopen pochopit protože jsi to nezažil.. to že občas pomůžeš je krásný, ale o tom to není...
až budeš starší tak to pochopíš... zatím jsi rychlej, ale to je vše tím se vyhrát nedá otom to je neboj on tě EEO naučí.. jinak doporučuji chodit na jídlo k Petrovi z Tasovic vynikající to gastronomie
jinak neboj k Ještědu mám asi blíže než ty, a o svůj nos se nebojím takových by bylo jen si sežen více bratrů v triku nerad se hejbu když to pak brzo končí

no a k té nabídce na tu svoji LOSku stále trvá... jen se rozhoupej... a není to o nátlaku. víš proč to celé vzniklo?? zamysli se a pročti si to celé.... když by jsi se nenavezl do PaFa, který mě osobně pomohl kdykoliv, když jsem potřeboval a společně táhnem LOS od roku kdy ty jsi chodil na základku ta se toto celé nestalo a navíc já neurážím, když by jsi mě přestřílel v Čekanicích. Nestřílím protože to prostě nejde organizačně, víš ono to něco málo sežere nejen času a pak člověk je unaven organizací, aby šel střílet.... ale to ty zatím nejsi schopen pochopit protože jsi to nezažil.. to že občas pomůžeš je krásný, ale o tom to není...
až budeš starší tak to pochopíš... zatím jsi rychlej, ale to je vše tím se vyhrát nedá otom to je neboj on tě EEO naučí.. jinak doporučuji chodit na jídlo k Petrovi z Tasovic vynikající to gastronomie

- kuba
Příspěvek#60 » stř 30. led 2013, 20:51
kdyby jsi si to precetl, nebylo to vubec o navazeni se do Pafa, jenom me to k jeho predchozim prispevkum prekvapilo ze to nevadilo
ale vsechno bylo ve vsi slusnosti.
Vyjadreni bylo na tve urazky s nic nedelanim apod.
Ano? tak jestli ses k nekomu vyjadroval jako ted ke me, divim se ze je celej:) , ja nemam vpovaze kohokoliv persekuovat, byla to pratelska rada.
o organizaci vim sveho dost a to mi staci, par zkusebnich zavodu jsem uz poradal, na vetsi az bude cas, nemam vplanu to frkat po mesici bez pripravy. To radsi jednou za rok ale poradne

Vyjadreni bylo na tve urazky s nic nedelanim apod.
Ano? tak jestli ses k nekomu vyjadroval jako ted ke me, divim se ze je celej:) , ja nemam vpovaze kohokoliv persekuovat, byla to pratelska rada.
o organizaci vim sveho dost a to mi staci, par zkusebnich zavodu jsem uz poradal, na vetsi az bude cas, nemam vplanu to frkat po mesici bez pripravy. To radsi jednou za rok ale poradne

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí