12.10.2013 - Závod LOS: "10 ran a dost" speciál pro revolve

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

Ptak

Příspěvek#46 » sob 12. říj 2013, 16:48

Jaký závodní propriety máš na mysli? Vždyť toho není až tak moc potřeba :-)

Carloss

Příspěvek#47 » sob 12. říj 2013, 16:51

Ty brýle mohly být ještě lehce pomalovaný... řeba barevně něčím zajímavým... :-D

Misery

Příspěvek#48 » sob 12. říj 2013, 17:02

Ptak: No tak minimálně by se hodil nějakej speed/jetloader (alespoň 2 kusy) a vnější pouzdro a pak pásek, na kterym by ty leborbérový věci držely :roll:

Ptak

Příspěvek#49 » sob 12. říj 2013, 17:03

Skoro bych zapomněl. Našly se nějaké brejle a sluchátka. Majitele prosím o SZ se stručným popisem ( pro kontrolu :-)). Oboje je u mne.

Ptak

Příspěvek#50 » sob 12. říj 2013, 17:04

Misery no tak to jo. Bez speedloaderu by to fakt nešlo.

Odesláno z mého SGP311 pomocí Tapatalk 4

vlasten

Příspěvek#51 » sob 12. říj 2013, 17:19

Ptak píše:Prosím admina, aby se kouknul do databáze tohoto fóra. V kalendáři se u tohoto závodu fórum neaktualizuje a je tam jako poslední zobrazen příspěvek ze včerejšího rána :-(
Dik

MarK dělal včera update fóra. Tak to ještě asi není 100%. Však oni si to lidi najdou... :lol:

fixfokus

Příspěvek#52 » sob 12. říj 2013, 18:04

Tak já se taky přidávám s poděkováním a zároveň s prosbou, ať se podobná akce uskuteční znova a co nejdřív (klidně i s tolik diskutovanými omezeními v nabíjení atd...). Byla to vydařená akce a kdo nepřijel, prohloupil :-)

MichalAdam

Příspěvek#53 » sob 12. říj 2013, 18:58

Myslím, že (taktické, nucené)přebíjení skoro v každé situaci je pro každého přínosem. Tento závod byl pro malé zbraně, ale i s klasickou pistolí to bylo zajímavé a moc mě to bavilo..

pavla74

Příspěvek#54 » sob 12. říj 2013, 20:31

Chválíme tento závod , dobře zvládnutá organizace a zajímavé situace. Výborný nápad s omezenou kapacitou zásobníku.
Určitě toto použijeme i u nás ve Svitavách, tak aby měli možnost souměřitelnosti i zbraně s menší kapacitou a smysluplné podmínky pro střelbu jsou taky na místě.
No a samozřejmě platí dobře si přečíst legendu k situacím. Ještě jednou díky pořadatelům a rozhodčím. Mařákovi Alfa Svitavy

Carloss

Příspěvek#55 » sob 12. říj 2013, 20:49

Tento byl zcela zaměřen na nízkokapacitní... Mě se to líbilo hodně. Ale mít zase takhle každý celý závod... Určitě bych takové omezené nabíjení viděl tak dvě situace v každém závodě i pro velkokapacitní zbraně. A myslím, že kdysi jsem už o něčem takovém i psal... ;-)

aifel

Příspěvek#56 » sob 12. říj 2013, 21:17

Děkuji za hezký závod.Konečně jsem mohl provětrat CZ 97 a zjistil jsem že s 45 ACP si rozumím mnohem lépe než s 9 Luger.Více takových situací jako u Vlastena.Jsem pro to jak řekl rozhodčí na 8 stage-když přebíjet,tak takticky a do pouzdra na zásobníky.

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#57 » sob 12. říj 2013, 21:33

tom píše:Jo takhe bych si představoval ZPi, 6+1 je naprosto vyhovující pro nucenou manipulaci se zbraní. Škoda jen, že zdyž jsem to v předchozích letech x krát navrhoval, tak jsem byl za blbce. Prostě jste k tomu museli dozrát. :D Za mě byl závod :thumbup:

Ale na pravidlech pro MPi se nic nemenilo uz nekolik dlouhych let (krome delky hlavne).
Takze jak vidis, usporadat to slo jiz davno - takze pada otazka: "Proc jsi to jiz drive neudelal?" :-)

Kazdopadne - za me osobne, coby strelce... MPi je pro me zajimava do chvile, dokud je podobne omezeni "obcasne" - bud "nejaky zavod cas od casu" nebo "sem tam nejaka situace".

Pokud by to melo byt v pravidlech jako jedina moznost, skoncil bych s tou divizi (sotva jsem s ni po 5 letech zase zacal).

MichalAdam

Příspěvek#58 » sob 12. říj 2013, 21:51

Pravidly omezovat, nebo nařizovat pořadatelům skladbu, nebo náplň situací je blbost. Prostě by to mělo být v kompetenci pořadatele za podmínky dodržení pravidel. V případě, že bude nějaká odchylka od pravidel, tak to napsat v propozicích závodu.
Někoho tento závod odradil, jiné přitáhnul. Mě osobně nedělá problém jít na situaci s plným zásobníkem, nebo s 8mi náboji, pakliže to má hlavu a patu..

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#59 » sob 12. říj 2013, 22:21

Nedari se uploadovat vysledky...
Proto zatim alespon vsechny excely za rocnik 2014 na http://idpa.ic.cz/2014

Ptak

Příspěvek#60 » sob 12. říj 2013, 22:24

Jo jo je to nějak rozbitý :-(

Odesláno z mého SGP311 pomocí Tapatalk 4

Zpět na