14.02.2015 - Závod LOS: POHÁROVÝ ZÁVOD

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

PaF

Příspěvek#46 » stř 18. úno 2015, 14:30

coffee píše:PaFe, silná slova o nejlepší obrance zbytečně rozpoutávají flame a doufejme, že tentokrát tomu tak nebude. Ano LOS v GC má svá kouzla, je to jedno z možných pojetí závodu, ale .... Je to o kreativitě lidí vymýšlejících situace, stavitelů a neposlední řadě rozhodčích. Ještě jsem nezažil závod, ze kterého bych si sedl na prdel. A ani to nečekám, vymýšlení situací není jednoduché, ale pokud mi závod něco dá, jsem spokojený.
[/quote]

Ale ja to myslel tak, ze DLE MEHO NAZORU je to NEJLEPSI OBRANKA, kterou jsem kdy REALNE ABSOLVOVAL.
Nejsem zadny arbitr, soudce ani hodnotitel. Nesdeluji tim nic jiného, nez svůj názor. :)
Rozumim, ze třeba Kuba bude mit jiny názor. A kez bych se hybal a strilel jako on ;).

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#47 » pát 20. úno 2015, 10:45

PaF píše:Mam, Honzo, pocit, ze z mych prispevku si vždycky vyberes jen něco...

V pripade lamenteni na vzdalenost tercu, kdy i po omezeni "max 10% nad 15m" nejsi spokojen :-)
Jeden ze zakladu obranne strelby je "umet strilet" alespon do te miry, abych pod mirnym stresem dokazal na 15m trefit treba popper. Proc? Protoze kdyz to dokazu pod mirnym stresem na 15m, mam o dost vetsi sanci, ze to dokazu na rozhrani cerveneho/cerneho rezimu na 3m. Rikavalo se "tezko na cvicisti, lehko na bojisti".
I Vasek Vinduska v rozhovoru pro Zbrane a Naboje rikal, ze jeho IPSC trenink zacina 50ti mirenkarskymi ranami. Ono se pak totiz i rychle strili mnohem lip, kdyz mam v podvedomi zazitou tu polohu tela, zbrane, oka, terce... A to neziskam kropenim na 3m.
A jelikoz se na tom asi neshodneme, je to to, na co vzdy nesouhlasne reaguju :-)

Ze do toho vstupuji dalsi aspekty, ze z 80% je to o hlave, a jen zbylych 20% se deli mezi fyzicku, techniku, zbran, strelivo, nahodu... To se asi shodneme...

Zpět na