19.01.2013 - Závod LOS: Pohárový závod

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

Steiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#61 » pon 21. led 2013, 20:27

coffee píše:Výstižné pojetí obrany se teď objevuje na streamu, odrazit a utéci. ;)
ad stage 4: Při útěku od baru narážíš na další útočníky. Přehled o prostoru a možných hrozbách si i při útěku musíš udržet a k tomu patří i správný taktický postup. Nebo by sis nechal ozbrojenýho útočníka za zády ???

Mně taky moc nesedí současné převážně sportovní pojetí LOSu. Třeba že na jedné stagi může být až 6 terčů. To pak není obrana, ale občanská válka nebo vyřizování účtů mezi mafiánskými gangy a blbě se k tomu vymýšlí politicky korektní legendy. Bohužel, když ale dáme jen čistě obranné (reálné) stage po 1-2 terčích - tak to tam kvůli 10 ranám nakonec nikdo nepřijede. Když si spočítáte cestovný + startovný + celej den v prdeli, tak si lidi chcou aspoň trochu zastřílet. LOS je kompromis, někdo rád holky, jinej vdolky, důležitý je aby lidi odjížděli spokojený. Teda aspoň většina z nich. A to se v GC povedlo. ;)

kuba

Příspěvek#62 » pon 21. led 2013, 21:38

kdyz tu nekdo cte tyhle diskuze urcite ho to k tomu dojet na los motivuje :) taky ten odliv strelcu jinam o necem svedci :)

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#63 » pon 21. led 2013, 23:56

Teď by mě docela zjímalo, jak to s tím odlive střelců doopravdy je - může někdo kompetentní spočítat účast na několika posledních GC pohárech? :)

kuba

Příspěvek#64 » úte 22. led 2013, 00:25

myslel jsem obecne los. tech 30lidi co jezdi do GC nepocitaje klidne..

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#65 » úte 22. led 2013, 00:52

lobo píše:Cmk 1. uměle vytvořená debata-a co je umělého,od čeho forum je? podle mne ,aby se lidi o nějakém tématu pobavili...2. kdo se tady hádá ?? Podle mne nikdo! 3.Jestli je to pro tebe zbytečná diskuse,tak se nezapojuj!!!! 4. V minulosti v GC vždy bylo vše v pořádku ? Pokud vím,tak ne!! Sám jsi to na foru připustil

Umele vytvorena = vznikla z niceho... Najednou vykrik do tmy: "tam je to na hovno, jen si tam lemplove honej procenta" ... To je umela diskuze.
Nerikam, ze bylo vsechno v poradku. Ja snad nezazil zavod, kde bych dokazal rict: "tady bylo uplne vsechno v poradku" - a to ani vlastni.
Ale nejak nevidim tu souvislost: "bylo/nebylo vse v poradku" vs. "nahodny vykrik".

Co se tyce "odlivu strelcu jinam" - nevim, nepozoruju... Urcite by se dalo spocitat kolik osobo/zavodu bylo celkem pdstrileno... Naposledy jsem to pocital pred 2 rokama a to to permanentne rostlo...

Ale ruku na srdce - ted, po 5 strankach diskuze - ma nekdo pocit, ze ta diskuze prinesla neco pozitivniho? :-)

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#66 » úte 22. led 2013, 09:21

cmk píše:Ale ruku na srdce - ted, po 5 strankach diskuze - ma nekdo pocit, ze ta diskuze prinesla neco pozitivniho? :-)

Jasně! Spoustě lidí se zvednul krevní tlak! :)

Huck Finn

Příspěvek#67 » úte 22. led 2013, 13:13

Chlapi, díky za skvěle postavený a zorganizovaný závod.

zbynek32

Příspěvek#68 » stř 23. led 2013, 06:01

Tímto bych chtěl poděkovat stavěčům a pořadatelům za pěkný závod. Stage byly nápadité a dynamické. A kritikům LOSU v GC vzkazuji, ať už konečně nechají toho planého tlachání a věčného kritizování.
S pozdravem Zbyněk.

lobo

Příspěvek#69 » pát 25. led 2013, 13:11

Cmk Můžeš mi prosím Tě napovědět,kdo kdy napsal že v GC je to na hovno,že si tam lemplové jen honěj procenta :?: :!: :?: :!: Ale jinak parádní minela :P :lol: :P :D

ianraider

Příspěvek#70 » pon 28. led 2013, 09:43

PaF - pokud se k něčemu chci vyjádřit,napsat svůj názor,mám se snad Tebe ptát jestli můžu ? Případně poslat Tobě ke korekci,aby se dotaz líbíl ? :lol: Chápu,že se kritika nechce slyšet. A proč jsem se k některým závodům vyjádřil ? Pokud se ale od jiných závodníků ( i zřad Rady LOS ) dovím, že v GC nebylo vše podle pravidel,tak prostě reaguji. Závody v GC májí svůj velký význam, odvádějí tam borci pořádný kus práce, ale pokud dlouhodobé prohřešky proti pravidlům nebudou odstraněny, pro mne to není plnohodnotný Pohárový závod,ale jen klubovka. Nebudu Vás za to plácat po zádech a kamsi strkat hlavu :mrgreen: To nechám jiným :lol: A na druhou stranu, pokud drtivá většina startujících z GC z nějakých objektivních či jiných důvodů jinam na závody nejezdí, nechtějí jezdit, neuznávají LOS jako sport s prvky obrany a nemají ambice se soupeři se porovnávat - že vás ještě nenapadlo vyhlásit vlastní, Moravský pohár :lol: :lol: :lol: :lol: Tam by určitě byl velký prostor pro realizaci obrannosti a reálnosti stage :o Snad se nikdo ze střelců,kteří vnímají střelbu jako sport a relax neurazí. Pokud se někoho můj názor dotkl,omlouvám se. A pro PaFa a ostatní - Prudič :twisted:

Patrik
moderátor

Příspěvek#71 » pon 28. led 2013, 09:58

ianraider píše: A na druhou stranu,pokud drtivá většina startujících z GC z nějakých objektivních či jiných důvodů jinam na závody nejezdí...

Na to ti odpověděl :
kuba píše:...nepojedu protoze prijet ve 2rano domu po ostrileni 36ran me nejak nezajima

ianraider píše: Pokud se ale od jiných závodníků ( i zřad Rady LOS ) dovím že v GC nebylo vše podle pravidel,tak prostě reaguji.

Reagovat podle JPP :shock: To je to oč tu běží, přijeď a pak reaguj, do té doby je to pouze mlácení prázdné slámy.

Edit:oprava chyby

kuba

Příspěvek#72 » pon 28. led 2013, 10:24

patriku, jestli dobre ctu tak citujes nespravneho, ja jsem psal proc nepojedu do gc, a tady je to spise obracne? :-)

mocima

Příspěvek#73 » pon 28. led 2013, 10:51

Vzhledem k dobe od skonceni zavody a nikam nevedouci debate, kterou nekteri jedinci jen zneuzivaji k honeni ega, navrhuji tema zamknout.
Dopadem chovani diskuteru muze byt jedine odrazeni pripadnych ucastniku.

Dekuji.

Patrik
moderátor

Příspěvek#74 » pon 28. led 2013, 10:54

Kuba: Jo je to obráceně ale důvod proč někteří nepojedou do čech je stejný. :cry:

kuba

Příspěvek#75 » pon 28. led 2013, 11:26

tak nikomu z tamodtamtud nebrani udelat neco v hodonicich vetsiho a radi treba prijedem :)

Zpět na