Kde nakupujete?
- jomekabi
- Bydliště: Tabor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
- smety
Příspěvek#32 » čtv 28. črc 2011, 13:08
V Plzni je dobrá prodejna http://www.los.actual.cz/ (internetové stránky jsou na zboží jen orientační, hlavní je otevírací doba) rádi poradí a v Klatovech je http://www.lovecky-obchod.cz/ obchod, který stojí zato navštívit - velký výběr a slušné ceny jak zbraní tak i střeliva.
- Maňas
Příspěvek#33 » úte 13. zář 2011, 21:12
Vazeni, mate nekdo zkusenost s obchodem Beareka? http://www.beareka.cz/
Dneska jsem jel kolem ty prodejny, tak jsem to chtel omrknout. No nenasel jsem absolutne nic
V tom panelaku ma sidlo hodne firem (jakoze dorucovaci adresu). Ovsem nikde zadna cedule tohoto obchodu, na zvoncich nic, zadny jiny vchod nekde... Telefon na ne jsem nemel, takze se nebylo jak optat...
Dneska jsem jel kolem ty prodejny, tak jsem to chtel omrknout. No nenasel jsem absolutne nic

- smety
- krákorák
- mellorn
Příspěvek#37 » úte 10. led 2012, 18:49
Zdravim a mela bych dotaz. Mate nejake zkusenosti pripadne odkazy na obchody v Rakousku nebo Nemecku.? Jedna se mi o nakup Kimbra v razi 45 a u nas proste neni sehnatelny. V prazskych obchodech cekaji na zasilku uz od cervna a porad nic, nebo jinde slibuji za ze za dva mesice uz pul roku a me v kvetnu vyprsi nakupak.holt jsme asi nezajimavy trh
Pripadne bych uvitala i zkusenosti tech,kteri se rozhodli podstoupit utrpeni s papirovanim a pro zbran si tedy dojeli nekam jinam...jestli s tim delala policie obstrukce nebo naopak to neni takova hruza...predem diky..

- sided
Příspěvek#38 » úte 10. led 2012, 19:31
Dovoz zbraně z Rakouska a nebo Německa je bez problémů. Jen je to o komunikaci s obchodníkem protože do žádosti o dovoz potřebuješ už výrobní číslo. Takže domluvit s obchodníkem a získat údaje o zbrani (typ a v.č.) podat žádost o dovoz zbraně a s rozhodnutím se pro ni můžeš vypravit. Když si chceš zbran vybrat z víc kusů tak je to o dvou cestách. Žádný další háček v tom není.
edit: v Rakousku by to nešlo najednou zvládnout stejně protože u krátké a dlouhé kulové musí obchodník vyřídit taky nějaké papíry takže potřebuje Tvé nacionále. Brokovnici může prodat rovnou, stačí mu česká dovozka.
edit: v Rakousku by to nešlo najednou zvládnout stejně protože u krátké a dlouhé kulové musí obchodník vyřídit taky nějaké papíry takže potřebuje Tvé nacionále. Brokovnici může prodat rovnou, stačí mu česká dovozka.
- sided
Příspěvek#40 » úte 10. led 2012, 21:52
Najdi si nějkej obchod blízko hranic a zavolej nebo napiš tam. Pokud bude k mání tak Ti ho rádi stáhnou tomuhle prodejci, jen asi budou chtít zálohu. Specielně Rakušáci jsou ochotný, aspon co já se setkal. Každej druhej prodejce má katalog jak Frankonia a ikdyž většinu věcí nemá skladem tak je do pár dnů sežene.
- Hora
Příspěvek#41 » stř 31. říj 2012, 14:42
Nedávno jsem zašel do Zbraně Brymová a upřímně mě zděsil proplešlý brýlatý jedinec, který tam prodává. Něco takového jsem dlouho nezažil - chlapec se zřejmě stále mentálně pohybuje někdy v roce 1983 a nikoli 2012. Zjevně má nějaký problém a tomu odpovídá jeho chování k zákazníkům. Nechápu pány majitele, že něco takového strpí - asi nemají potřebu prodávat a budovat dobré jméno. Již nikdy více!
- TG77
Příspěvek#42 » stř 31. říj 2012, 19:31
Tak nedávno jsem taky navštívil Brymovou, s nákupkou v jedné ruce s portmonkou ve druhé, tudíž evidentně na první pohled hrozilo že něco zakoupím
Po pár dotazech k vystaveným zbraním, žádosti o předvedení jedné zbraně jsem si připadal jak obtížný hmyz, byl jsem jediný zákazník akorát jsem si tak moc nepřipadal
Otočil jsem se na podpatku a skončil v BVS, pokecal jsem tam nakoupil a hlavně se cítil trošku lépe

- YersiniaPestis
- YersiniaPestis
Příspěvek#43 » stř 31. říj 2012, 20:45
S Brymovou mám také dvě zkušenosti. Kupoval jsem tam dvakrát, v obou případech jsem tam šel najisto; poprvé proto, že vyhlédlou předovku nikde jinde neměli- a připadal jsem si tam trochu jako navíc, když se mi nelíbil první kousek, po tom pohledu by se žulový sloup obrátil v prach - ale druhý jsem už vzal... a funguje bezvadně
Po druhé jsem tam šel už najisto, protože jinde mne nehorázně nadzvihli, páč bouchačku neměli, tvrdili že přijde bůhví kdy (vždy ,,za tři týdny" ... i po skoro dvou měsících...) a pak mi vnucovali jinou, o kterou jsem nestál... škoda mluvit.
Zavolal jsem do Brymový, přišel, koupil, jednání na jedničku, popřání ať to pěkně střílí... Jako, jdu tam i příště

Po druhé jsem tam šel už najisto, protože jinde mne nehorázně nadzvihli, páč bouchačku neměli, tvrdili že přijde bůhví kdy (vždy ,,za tři týdny" ... i po skoro dvou měsících...) a pak mi vnucovali jinou, o kterou jsem nestál... škoda mluvit.
Zavolal jsem do Brymový, přišel, koupil, jednání na jedničku, popřání ať to pěkně střílí... Jako, jdu tam i příště

- matyman2
Příspěvek#44 » stř 31. říj 2012, 21:23
Já byl u Brymové jednou a víc už jsem tam nevkročil. Po telefonické domluvě jsem si přijel pro střelivo. Měl jsem toho víc najednou, tak jsem tam nechal cca 5000,- což už nejsou úplně malé peníze. Pán kterého tady kolega popisuje o pár příspěvků víše se u toho tvářil jako kdyby mi dával něco zadarmo, nebo co. Očividně ho asi štvalo, že musel jít do práce, nebo já nevim, no hrůza. Ani jsem se neodvážil se na cokoli dál zeptat. Od té doby jsem jezdil už jen do BVS. Sice je to tam trošku stísněné, ale domluva a pokec vždy v pohodě a když byl čas, půjčili mi osahat cokoli, na co jsem se zeptal, ikdyž jsem to zrovna nešel kupovat. Tolik moje zkušenost.
- dagobert
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX