střelnice Camp Zero

DesertEagle

Příspěvek#16 » pon 2. zář 2024, 19:17

CZ je divný podnik a nikdy jsem, se tam necítil dobře. Laurel a Hardy to vedou po svém. Přidám si stovku navíc, zajdu do PragueArmory, pohodička bábovky na recepci, opravdu pěkné prostředí, atd. Tím rozhodně neříkám, že jsem z pražských cen nadšený :-(

getsome

Příspěvek#17 » úte 3. zář 2024, 13:36

Béďa píše:Tak PA je ale také dražší pokud se nepletu ...
... Jasně pokud chci střílet ekonomicky, musím si najít nějakou klubovku, jenže z Prahy to už bude přeci jen podstatně dál než CZ...

Jasně, ale jen o kilčo a jak píše DE, stojí to za to. Jinak trávím většinu roku na ploše ve Vražkově :D

DesertEagle píše:CZ je divný podnik a nikdy jsem, se tam necítil dobře. Laurel a Hardy to vedou po svém. Přidám si stovku navíc, zajdu do PragueArmory, pohodička bábovky na recepci, opravdu pěkné prostředí, atd. Tím rozhodně neříkám, že jsem z pražských cen nadšený :-(

Ditto

milanvpg

Příspěvek#18 » úte 3. zář 2024, 15:45

Murphy píše:Kdyz jsem chtel okopirovat odpoved, hazelo mi to nejake chyby, proto screenshoty.
Ted jsem koukal a pry recenzi googl nezverejnil: "Not posted"

Ale camp zero reagoval a ma 6 lajku, takze asi nejaky technicky problem. Dal jsem editovat a opetovne odeslal, tak se snad opet objevi.
Mozna si camp zero stezoval u googlu a oni recenzi stahli? Nevim.

Googlí AI je se mi zdá v poslední době hodně přecitlivělá, mě u recenze bydlení zamítli, když jsem napsal, že jsem si dal “něco teplého” k snídani :roll:
Obvykle se stačí na informační mail o u zamítnutí odvolat a napodruhé to projde. Pokud ovšem teď nevadí už jen to, že je to střelnice…

Murphy

Příspěvek#19 » úte 3. zář 2024, 19:20

Reeditace (otevrit, napsat mezeru, ulozit) a appeal pomohly, recenze je zpet na googlich mapach.

Jen nechapu, jak by se tam ale dostaly lajky a na co strelnice odpovidala, kdyby recenze nebyla zverejnena... :-/

Murphy

Příspěvek#20 » čtv 12. zář 2024, 13:51

Tak mne dnes telefonicky kontaktoval pan majitel, nebo jednatel, jmeno jsem preslechl.
Jestli se melo jednat o omluvu, tak to vzal za spatny konec, musel jsem tedy hovor ukoncit.
A vzapeti mi prislo upozorneni na novou odpoved na google mapach.

CZ.png

Zmizelo minimalne to, ze mam vyslovny zakaz, ale porad jsem asi socialni pripad. :mrgreen:
No, spis bych rekl, ze nejsem.
Jen mi vadi, kdyz mne nekdo podvede nebo okrade, i kdyby to mela byt jen koruna.

Byt na miste druhe strany a mit chybnou informaci na vlastnim webu, podekoval bych za upozorneni, omluvil se a dodrzel bych inzerovanou cenu, abych sam nevypadal jako socialnni pripad...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Sobiho

Příspěvek#21 » čtv 12. zář 2024, 14:00

Takhle reaguje absolutní id*ot... i to hodně napovídá o Camp Zero...

Sobiho

Příspěvek#22 » čtv 12. zář 2024, 14:03

Murphy píše:Tak mne dnes telefonicky kontaktoval pan majitel, nebo jednatel, jmeno jsem preslechl.
Jestli se melo jednat o omluvu, tak to vzal za spatny konec, musel jsem tedy hovor ukoncit.
A vzapeti mi prislo upozorneni na novou odpoved na google mapach.

CZ.png

Zmizelo minimalne to, ze mam vyslovny zakaz, ale porad jsem asi socialni pripad. :mrgreen:
No, spis bych rekl, ze nejsem.
Jen mi vadi, kdyz mne nekdo podvede nebo okrade, i kdyby to mela byt jen koruna.

Byt na miste druhe strany a mit chybnou informaci na vlastnim webu, podekoval bych za upozorneni, omluvil se a dodrzel bych inzerovanou cenu, abych sam nevypadal jako socialnni pripad...

No on Ti spíše zdůvodňuje proč Tě okradl... :lol:

Zpět na