Národní střelecké centrum
-
ThePointForward - Příspěvky: 19
- ThePointForward
Příspěvek#226 » pon 6. led 2025, 15:01
Protože jsem nedávno zahlídl Matějku na Twitteru, tak jsem se zeptal jestli už to bude nebo jestli je to jen tunel (na moje poměry na Twitteru ještě mírný, chodím tam většinou jen shitpostovat), takže tu je údajný současný stav:
1. „zrovna stavíme inženýrské sítě“
2. „Postavili jsme tovární trafostanici s obřím výkonem kvůli naddimenzované vzduchotechnice a klimatizaci ve čtyřech budoucích patrech centra“
3. „přivedli po dvou letech administrativních problémů s věcnými břemeny kvůli silnici I. třídy s ČEZem vysoké napětí na naše pozemky“
4. „před dvěma měsíci jsme od Metrostav DIZ převzali cca půl km dlouhý nový vodovodní řad, u kterého jsme v procesu předávání k veřejnému využití a připojení dalších v lokalitě“
5. „teď projednáváme změnu stavby před dokončením pro novou kanalizaci, pak přípojku plynu z vysokotlaku přes redukci“
6. „jde to pomaleji než byl původní plán, ale pořád dopředu. Už tak netlačíme na pilu. Prostě co postupně se spolkem můžeme stavět, to postupně stavíme.“
Podotýkám, že to jsou čistý citace toho co napsal těsně před Vánocemi, jen očištěné o sarkastické poznámky (a to je fair play, sám sem to psal provokativně, ale tady je to lepší čistý). Screenshot: https://i.imgur.com/snpB9DI.png
---
Takže jestli to dobře čtu i tady, tak od roku 2023? přibyl vodovod, který hlavně vede i někam jinam.
1. „zrovna stavíme inženýrské sítě“
2. „Postavili jsme tovární trafostanici s obřím výkonem kvůli naddimenzované vzduchotechnice a klimatizaci ve čtyřech budoucích patrech centra“
3. „přivedli po dvou letech administrativních problémů s věcnými břemeny kvůli silnici I. třídy s ČEZem vysoké napětí na naše pozemky“
4. „před dvěma měsíci jsme od Metrostav DIZ převzali cca půl km dlouhý nový vodovodní řad, u kterého jsme v procesu předávání k veřejnému využití a připojení dalších v lokalitě“
5. „teď projednáváme změnu stavby před dokončením pro novou kanalizaci, pak přípojku plynu z vysokotlaku přes redukci“
6. „jde to pomaleji než byl původní plán, ale pořád dopředu. Už tak netlačíme na pilu. Prostě co postupně se spolkem můžeme stavět, to postupně stavíme.“
Podotýkám, že to jsou čistý citace toho co napsal těsně před Vánocemi, jen očištěné o sarkastické poznámky (a to je fair play, sám sem to psal provokativně, ale tady je to lepší čistý). Screenshot: https://i.imgur.com/snpB9DI.png
---
Takže jestli to dobře čtu i tady, tak od roku 2023? přibyl vodovod, který hlavně vede i někam jinam.
- kolombo
- Gimpel
Příspěvek#230 » pon 6. led 2025, 19:43
....................... ,,shitpostovat".....................
Vážení i nevážení kolegové.
Z těch vašich věčných amerikanismů, Angličtiny a jejích zkratek, se jednou automrdnouti ráchčím
.
Co je zas toto??!
Překládám to jako ,,vkládání exkrementů"
.
Mnohdy však nevím vůbec
. (třeba ten ,,sear")
To již zrušili dokonce i úřední jazyk?
Z těch vašich věčných amerikanismů, Angličtiny a jejích zkratek, se jednou automrdnouti ráchčím

Co je zas toto??!
Překládám to jako ,,vkládání exkrementů"

Mnohdy však nevím vůbec

- JirkaCV
-
ThePointForward - Příspěvky: 19
- ThePointForward
Příspěvek#234 » pon 6. led 2025, 20:38
monk píše:https://www.sloneek.cz/wp-content/uploads/2024/06/Sloneek_generace-z.pdf kokni na slovnik je to tam
Fuj, to nám mileniálům teda sprostě ukradli, shitposting byl používaný termín ještě v době kdy Zoomeři se teprve učili písmenka.
Gimpel píše:....................... ,,shitpostovat".....................
Z těch vašich věčných amerikanismů, Angličtiny a jejích zkratek, se jednou automrdnouti ráchčím.
Co je zas toto??!
Překládám to jako ,,vkládání exkrementů".
Mnohdy však nevím vůbec. (třeba ten ,,sear")
Můžeme začít používáním českých uvozovek, tedy „ a “ namísto dvou čárek ,, a anglických

Dokonce by mi přišlo fajn místo nějakých generačních válek se věnovat tématu...
- Gimpel
Příspěvek#235 » pon 6. led 2025, 21:05
Vážený dezoláte
Jirko.
......... ,,vraťme se k úřednímu jazyku. OK?"
Toto je zde prakticky neproveditelné. Vrátili bysme se jen my dva a ostatní se nám leda posmívali. Že jsme staří a prý dokonce dementní, tedy nepružní a neschopní pochopit, co je tak děsně in, vůl, kůl, trendy a nevím co ještě.
=====================================================≈=========
,,Můžeme začít".....................................
Obsah tohoto sdělení nechápu = nemohu reagovati
.
===============================================================
............. ,,mileniálům"............... ,,Zoomeři"..............
Prvnímu pojmu snad rozumím.
Druhý neznám a význam zjišťovati nebudu.
(naštěstí mám mnohem lepší zájmy a mnohdy zcela nestíhám ani ty, třeba i zoom ale objektivy)
GENERAČNÍ VÁLKY SE ZDE SNAD NENOSÍ, NEVEDOU
.

......... ,,vraťme se k úřednímu jazyku. OK?"
Toto je zde prakticky neproveditelné. Vrátili bysme se jen my dva a ostatní se nám leda posmívali. Že jsme staří a prý dokonce dementní, tedy nepružní a neschopní pochopit, co je tak děsně in, vůl, kůl, trendy a nevím co ještě.
=====================================================≈=========
,,Můžeme začít".....................................
Obsah tohoto sdělení nechápu = nemohu reagovati

===============================================================
............. ,,mileniálům"............... ,,Zoomeři"..............
Prvnímu pojmu snad rozumím.
Druhý neznám a význam zjišťovati nebudu.
(naštěstí mám mnohem lepší zájmy a mnohdy zcela nestíhám ani ty, třeba i zoom ale objektivy)
GENERAČNÍ VÁLKY SE ZDE SNAD NENOSÍ, NEVEDOU

- JirkaCV
Příspěvek#236 » pon 6. led 2025, 21:24
Jsem jasný boomer, okupační ročník.
Ale rozumím i jazyku mileniálů, jednoho jsem pomáhal stvořit, spoustu jich mám v práci pod svým dohledem.
Snažím se komunikovat tak, aby mě rozuměli všichni (některý rapery ovšem nedávám). Tady, doma, v práci.
Není to generační válka, je to prosba o sjednocení jazyka, kterým budeme komunikovat a kterýmu budeme všichni rozumět.
Ale rozumím i jazyku mileniálů, jednoho jsem pomáhal stvořit, spoustu jich mám v práci pod svým dohledem.
Snažím se komunikovat tak, aby mě rozuměli všichni (některý rapery ovšem nedávám). Tady, doma, v práci.
Není to generační válka, je to prosba o sjednocení jazyka, kterým budeme komunikovat a kterýmu budeme všichni rozumět.
- Gimpel
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX