MWArms (Miss Wick)

permonikostrava

Příspěvek#31 » čtv 16. led 2025, 07:40

...ale kozy ukazuje napotkání a bez vyžádání... :)

CzechJoker

Příspěvek#32 » čtv 16. led 2025, 09:50

To je bohužel symptomatické vyjádření problému s genderovou identifikací a sebepřijetím. Jak tu někdo napsal, z byznysem nemá obsah kalhot nic společného, nás by mělo zajímat, jestli je tato osoba schopna dostát svým slibům a závazkům. Pokud se obhajuje tím, že nestíhá, je to možná politováníhodné, ale zákazníka by to nemělo nezajímat. Pokud dodavatel veřejně deklaruje nepravdivé informace o dostupnosti zboží, je dobré na to upozornit nejen jeho, ale i potenciálně další zákazníky a - to je na zvážení každého soudruha - klidně i ČOI.

hunter240

Příspěvek#33 » čtv 16. led 2025, 12:57

Tak dnes už jsem na to neměl nervy, že mi napotřetí lahal(la) a objednávku jsem stornoval. Předcházel tomu telefonát a po něm si mě zmiňovaný hermafrodit zablokoval. A je vážně divné, když Vás obchodník se zbraněmi oslovuje zlatíčko, dnes mi tedy takto neříkal(la).Tato osoba jen lže, lže a lže. Vždy slibuje, že dnes zboží jde poslat a zítra bude u Vás. Peníze mám nazpět na účtu, zde bych si opravdu nekoupil už ani čepici a divím se, že tento obchodník vůbec nějak funguje

LK

Příspěvek#34 » pát 17. led 2025, 09:55

Omlouvam se za offtopic.

Ale huntere240 res prosim jenom business a neres neci orientaci, pohlavi a navic takto ofenzivne. Je to hnus co pises a vubec to nesouvisi s prodejem zbrani.

Murphy

Příspěvek#35 » pát 17. led 2025, 09:59

Orientace a pod. nesouvisi, ale je fakt, ze bych taky nechtel byt "zlatickem" a dostavat faktury umazane od rtenky. Takze to trochu souvisi.
Tim nehajim formu.

cipis

Příspěvek#36 » pát 17. led 2025, 10:19

Někdo to tady včera promazal, ale psal jsem podobně jako LK. Myslím, že ty reakce jsou násobně horší než nějaké praštěné razítko ve tvaru rtěnky ...

Murphy

Příspěvek#37 » pát 17. led 2025, 10:23

To nerozporuji, jen chapu, ze razitko a osloveni muze vyvolat silnejsi reakci.
Kdyz se obchodnik zamerne kontroverzne prezentuje, aby si udelal reklamu, nebo i jen z ciste soukromeho exhibicionismu, daji se podobne reakce ocekavat - tedy to, ze se bude resit orientace.
O opakuji, nehajim tim formu a utocnost prispevku.

hunter240

Příspěvek#38 » pát 17. led 2025, 13:43

Nejsem útočný, ale včera jsem byl z křivého a lživého přístupu tohoto obchodníka minimálně dost frustrovaný. Je mi jedno co má v kalhotách, ale není to příjemné, když mě takto oslovuje cizí osoba (které mě ani nikdy neviděla) a slyší to moje přítelkyně.Tohle sexistické oslovení , ať si nechá pro lidi , které zná a jim se to líbí. Já jí taky neoslovoval zlato, prdelko atd. Je to oplzlé a myslím, že toto nepatří do rozhovoru, který se týká dílu na zbraň. No už bych se zase rozepsal, za mě to je obchodník, který svoji sexuální orientaci přenáší do byznysu. To co má skladem není pravda, lže, vymlouvá se. No můj názor je, že tento obchod snad ani nemůže s tímto přístupem dlouhodobě fungovat

Sobiho

Příspěvek#39 » pát 17. led 2025, 13:51

Pokud někdo na něčem postaví svůj byznys... a zde ten/ta/to na tom postavilo, tak se nemůže divit, že to za to slízne... tak to prostě je. Už jen to, že se nechá předělat na ženu a pak využije vrozených mužských vlastností a tím se povýší na skutečné ženy... Takových případů máme třeba ve sportu dost a to fakt není fér. Ale jinak je to každého soukromá věc, ale tady ten/ta/to s tímto exhibuje, dává články, staví na té prezentaci byznys a chová se vysloveně oplzle, tak to prostě chytne nazpět jako reakci. Prvoplánově málokdo asi chtěl urážet... A zvláště když jeho/jí/toho činnost jeví známky podvodného jednání. Ale je to je offtopic.

Blacky

Příspěvek#40 » ned 19. led 2025, 18:03

Tak bacha ted na me vyskocilo na FB ( nemůžu to zase najít), ze má uz i svuj střeleckej závod. Nějak divně se to jmenuje. Už se dá přihlašovat. Takže asik maká na otmhle a shop holt nestíhá.

Lonestar

Příspěvek#41 » ned 19. led 2025, 18:14

Ten závod jenom sponzoruje hlavní cenou...
https://www.ipscsteborice.cz/detail/56#content

CzechJoker

Příspěvek#42 » stř 5. úno 2025, 08:40

Něco pro feinsmeckery, paní Viková poskytla rozovor panu Čermákovi.
https://www.youtube.com/watch?v=aVJwXjtVcp8&t=1s

Desertfox83

Příspěvek#43 » stř 5. úno 2025, 08:56

Kdo tohle shlídne celé má můj obdiv.

CzechJoker

Příspěvek#44 » stř 5. úno 2025, 09:46

Už se tam mažou komenty...

Sud

Příspěvek#45 » stř 5. úno 2025, 11:32

Desertfox83 píše:Kdo tohle shlídne celé má můj obdiv.

Čermáka taky nemusím. Tady naštěstí neměl moc prostoru. Rozhovor na pohodu. Na něčem se shodnu, na něčem ne. Celkem standardní situace.

Zpět na