ezbrane.eu

Espezetka

Příspěvek#1 » sob 26. bře 2022, 17:21

ezbrane.eu recenze na google k datu vložení příspěvku excelentní, ale prozatím v době vložení příspěvku žádné od reálných zákazníků... prosím nějaké reálné reference?

Espezetka

Příspěvek#2 » ned 27. bře 2022, 08:18

Ještě koukám že jsem to napsala trochu blbě, tím "žádné recenze od reálných zákazníků" jsem myslela jako od místních uživatelů tady... napsala jsem to dost pitomě.

Střelec

Příspěvek#3 » ned 27. bře 2022, 09:34

Jedenkrat jsem od nich nakupoval a korektní jednání i přístup, za mě OK. Větší zkušenost nemám, protože jsou pro mě z daleka.

Rorschach

Příspěvek#4 » ned 27. bře 2022, 20:07

Me ted dovezli vydrazeneho Marlina z egun.de, zaridili vsechno a velmi dobre komunikovali. Muzu doporucit

tatra21

Příspěvek#5 » pon 28. bře 2022, 09:28

Kupoval jsem několikrát věci na přebíjení a vše bylo ok.

DesertEagle

Příspěvek#6 » stř 6. srp 2025, 12:53

Pozoruji delší dobu, že pohádky pana Jaroslava přechází do lhaní, tohle už je umyslné uvádění v omyl za učelem vyššího zisku. PPK SS .. proč ? To jsou přeci WW2 roky, tak proč ne.. ? Ted aktuálně další PPK se naprosto smyšlenými deklarovanými roky výroby. Všechno je dle tvrzení prodejce 1938-45.. naprosté nesmysly s naprosto zasádními rozdíly v cenách. Krutě poválečná produkce. Dnes je doba, kdy všichni rozumní lidé umí používat Google a sběratelé obzvlášt. Tak se nenechte nachytat jako řada lidí,která potom pláče na sociálních sítích ...

Střelec

Příspěvek#7 » stř 6. srp 2025, 13:16

Před a po r. 1945 Waltery PP/PPK se snad dají poznat jednoduše podle popisu na závěru s místem výroby.
Bylo by vhodné sem dát konkrétní případ, ať se můžeme podívat.

DesertEagle

Příspěvek#8 » stř 6. srp 2025, 21:32

.. neplánuji dělat žádné rešerše at si každy viz web udělá obrázek sám. Číslování PPK ve dvou řadách je složité, ale na webu bez problámu dohledatelné.

Grimpo

Příspěvek#9 » čtv 7. srp 2025, 06:31

Já s panem Jaroslavem mám naopak nejlepší zkušenosti. Strašně jsem"potřeboval" ucházející LP08. Za půl roku mi ohlídal asi 10 aukcí, které bohužel (nebo bohudík) nedopadly. Některé utekly třeba jen o stopade (€ samozřejmě). Jiné o tak velký nesmysl, že to překvapilo i jeho. Žádné zbytečné prodlevy s vracením jistin, ohlídal aukce všechny, i ty které končily v debilní časy. Nakonec jsem si vybral dvě jiné radosti a o oboje se mi postaral. Následně jsem si jím při předávání nechal odhadnout jedno sbírkové "železo", a můj googlový odhad (který jsem předem neřek) mi v podstatě potvrdil, i s tím, že mi řekl kdo z konkurentů naposled a za kolik něco podobného prodal.

Moje zkušenost s ním je výborná.

Redsnake

Příspěvek#10 » čtv 7. srp 2025, 06:47

Take se pridavam ke spokojenym zakaznikum. Pan je ochotny a spolehlivy, mam od nej krasny revolver.

Střelec

Příspěvek#11 » čtv 7. srp 2025, 21:13

DesertEagle píše:.. neplánuji dělat žádné rešerše at si každy viz web udělá obrázek sám. Číslování PPK ve dvou řadách je složité, ale na webu bez problámu dohledatelné.

S tímto prodejcem mám jen jednu zkušenost a nemám důvod se zastávat (stejně tak jsem nakupoval od XY jiných prodejců v ČR), ale pokud již něco naznačíš o neserióznosti, tak by bylo vhodné být konkrétní, protože je to přeci jen vážné obvinění. Ne každý si bude dohledávat sám, zvlášť, když ani neví, co má hledat.

Zpět na