Puškaři

antonspelec

Příspěvek#46 » čtv 14. pro 2023, 22:30

Redsnake píše:@antonspelec - viz výše, topguns. Zdejší puškař pan Kudlička byl pokud jsou mé informace správné přímo vychován v revolverové líhni - Alfě.

OK, diky.

A chceme-li se vyhnout TopGuns, je jeste nejaka alternativa?

Mr.Ardito

Příspěvek#47 » úte 19. srp 2025, 10:04

Mám trochu specifičtější dotaz: Neznáte někdo puškaře, který by přestavěl střelbyschopnou pušku (C) na pušku expanzní (dnes asi C-I) prosím? Často toto puškaři na svých stránkách neuvádí anebo se tím nechtějí zabývat. Ideálně v Praze/okolí Prahy, ale není problém k dobrému puškaři dojet.

Chci přestavit střelbyschopné Carcano na ukázky. Vytvářet si svoje vlastní náboje je dost otravné po každé ukázce a oproti nějakým 308 plasťákům jsem cenou jinde.

Předem díky za tipy!

Marty333

Příspěvek#48 » čtv 21. srp 2025, 08:09

Dokázal by mi někdo prosím dát tip na puškaře ve Zlínském kraji (případně v přilehlých krajích), který by dokázal zkrátit hlavně u brokové dvojky a upravit pažbu do podoby lupary? Z dotazovaných puškařů v regionu odpověděl pouze jeden, který má však zakázky na rok dopředu. Děkuji.

DesertEagle

Příspěvek#49 » čtv 21. srp 2025, 08:27

To Mr.Ardito: znám, ale dělat to nebudu. Podle současné legislativy je podobná uprava za normální peníze už neprovediltelná.

Mr.Ardito

Příspěvek#50 » pát 22. srp 2025, 11:15

To je mi jasný, vzhledem k ceně pušky bude všechno "nesmysl".

Škoda, je vtipné jak dneska je složitější si svou zbraň znehodnotit/zexpanznit, než přijít do krámu a koupit novou. Nu což, udělám si fabriku na náboje :D

DesertEagle

Příspěvek#51 » pát 22. srp 2025, 15:07

Bohužel je to pochopitelné. Zavářky jen naoko, často z SK produkce nadělaly moc průserů. Zkušebna už nechce nic řešit. Expanze neproveditelná, zavářka s pohybem nemožná. Navíc už je velmi, velmi blízko doba, kdy Ačko po upravě prostě pusti pouze s kontejnerem. Ano ve starách kvérech to bude silně komické.

Dentista Žurovský

Příspěvek#52 » pát 22. srp 2025, 18:17

Jakym kontejnerem, nechapu.

TomSmith

Příspěvek#53 » pát 22. srp 2025, 19:14

Mr.Ardito píše:To je mi jasný, vzhledem k ceně pušky bude všechno "nesmysl".

Nešlo by to pořešit nějakou vložnou hlavní? I kdyby měla být na papíry tak by tomohlo být jednodušší.

DesertEagle

Příspěvek#54 » sob 23. srp 2025, 09:41

Ano, vložná hlaven byla podmínkou, ale má to velký háček .. musi být uložena mimoosově. Nebudte líní, najedte si stránky zkušebny, najděte si příslušné dokumenty a přečtěte synci.

Zpět na