střelnice: AVIM Praha
- Prcek
Příspěvek#106 » pát 21. lis 2014, 23:14
Na 3 urgence mejlem nikdo nereaguje, pevnou nikdo nebere (zkoušeno 3x v různou denní dobu), mobil výše uvedený bez odezvy (zkoušeno včera a dnes 2x)...co dodat? Pokud by někdo měl nějakou informaci, jak dostat peníze zpět, budu rád, protože 2tis. radši prostřílím jinde, než je někomu věnovat 
- fíša
- ianraider
- Prcek
Příspěvek#109 » sob 22. lis 2014, 20:06
No, já bych řekl, že takto se "slušná" firma nechová. Naopak, pokud mám problém a nemůžu platícímu zákazníkovi vyjít vstříc, dělám vše proto, abych si ho udržel. Mě je vážně jedno, jaký mají trable. Každý má nějaký
Zajímá mě ale to, jestli a kdy budou fungovat, případně kdy vrátí peníze. Ale tady to asi nevyřešíme...
- graver
Příspěvek#110 » ned 23. lis 2014, 07:55
Fiša: špatná sekvence. Nejdřív tedy podat TO, pak (if at all) soud a až ten prokáže úmysl a někdo bude pravomocně odsouzen, může být nazván podvodníkem.
Ianraider: a soudě podle jiných příspěvků jiní zase problém mají. Takže je asi opravdu něco špatně.
Prcek: ne, tady to opravdu nevyřešíte. Provozovatel to nepochybně čte a jistě se dobře baví.
Ianraider: a soudě podle jiných příspěvků jiní zase problém mají. Takže je asi opravdu něco špatně.
Prcek: ne, tady to opravdu nevyřešíte. Provozovatel to nepochybně čte a jistě se dobře baví.
- graver
Příspěvek#113 » ned 23. lis 2014, 09:48
sided píše:Zajímavý je že největší problémy maj ti kterých se to vůbec netýká
Prosím nepodsouvat - aspoň jako moderátor bys to měl dokázat. Netýká se mě to, ale nikde nepíšu, že s tím mám nějaký problém. Vyjadřuju se k tomu proto, že je to pro mě zajímavé téma, v obdobných kauzách jsem se angažoval a obecně vítám, když se o něčem takovém diskutuje. Je to špatně?
- graver
- sided
Příspěvek#116 » ned 23. lis 2014, 10:14
graver píše:....... Netýká se mě to, ale nikde nepíšu, že s tím mám nějaký problém. ....
Ta poznámka nebyla původně na Tebe, ale když už ses ozval: na Avim jsi nechodil, permici nemáš, o tom co se tam děje nic nevíš, právník nejspíš taky nejseš. A přesto tady v každým druhým příspěvku pokřikuješ o trestním oznámení, podvodnících..... Takže z mé strany se žádné podsouvání nekoná
- graver
Příspěvek#117 » ned 23. lis 2014, 15:08
Sided: ještě jednou - od moderátora čekám jiný přístup, takže prosím zdvořile o přehodnocení tvých tvrzení. Na nikoho nepokřikuji, rozhodně ne "v každém druhém příspěvku", pokud jde o podvodníky, tak nejen že z tohoto nikoho neobviňuji, ale naopak jsem se tu naopak proti tomu nařčení jasně vymezil (tzn. tady bych už tvoje výrazivo neoznačil za podsouvání, ale za lež).
Jinak máš pravdu - právník nejsem (těch pár semestrů nepočítám), s tím podnikem nemám nic společného a vysvětlil jsem imho jasně, proč se do toho pletu (a taky jsem položil dotaz, co je na tom špatného). Opravdu nechápu, proč by se o tom nemohl bavit někdo, kdo na tom nemá osobní zájem.
Tedy: pokud jsem se dopustil zločinu proti pravidlům, konej svou svatou povinnost, pokud ne, nech mě prosím na pokoji.
Jinak máš pravdu - právník nejsem (těch pár semestrů nepočítám), s tím podnikem nemám nic společného a vysvětlil jsem imho jasně, proč se do toho pletu (a taky jsem položil dotaz, co je na tom špatného). Opravdu nechápu, proč by se o tom nemohl bavit někdo, kdo na tom nemá osobní zájem.
Tedy: pokud jsem se dopustil zločinu proti pravidlům, konej svou svatou povinnost, pokud ne, nech mě prosím na pokoji.
- Bohuliby
Příspěvek#118 » pon 24. lis 2014, 01:07
Již jsem tady několikrát psal, že mě mrzí, že Avim je mimo provoz, chodil jsem tam taky, jsem z Prahy, ale již jsem také několikrát psal, že obsluha, jsou to možná majitelé, možná ne, mně nebyla nikdy dost dobrá a vím, o čem mluvím !
Ozvaly se jiné hlasy, že bylo vše OK, ale to je opravdu každého názor.
Já si myslím, že tady už bylo naprosto o všem diskutováno !!!
Nevidím důvod, proč v tomto vláknu dále pokračovat, ale mně toto naprosto nepřísluší, teď se musí projevit administrátor.
Omlouvám se, pouze jeho volba !!!
Ozvaly se jiné hlasy, že bylo vše OK, ale to je opravdu každého názor.
Já si myslím, že tady už bylo naprosto o všem diskutováno !!!
Nevidím důvod, proč v tomto vláknu dále pokračovat, ale mně toto naprosto nepřísluší, teď se musí projevit administrátor.
- Nouee
Příspěvek#119 » úte 25. lis 2014, 05:05
Já důvod vidím. Jednak mě upřímně zajímá, jestli se to povede ostatním vyřešit a taky jde o vlákno střelnice, takže dokud bude existovat, nevidím důvod vlákno uzavírat...
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí