střelnice: LERO

Bohuliby

Příspěvek#16 » ned 29. led 2017, 11:17

Asi tak nebylo to nic tak hrozného, ale doma bych to mít nemusel.
Jinak bylo to na střelnici příjemné doplnění.

kurvajz

Příspěvek#17 » pát 10. úno 2017, 23:31

Nějaký novinky se střelnicí v Hostivaři? Nevíte alespoň někdo, jak dlouhé mají být stavy?

Bohuliby

Příspěvek#18 » pát 10. úno 2017, 23:34

Ahoj, stále nic, web mlčí. Děvčata říkala, že otevření bude v únoru.
Tři stavy, 40 m. Teď jsem tam týden nebyl, ale zastavím se a ověřím informace.
Pokud by to bylo jako v Prague Armory, tak super !

kurvajz

Příspěvek#19 » pát 10. úno 2017, 23:43

No pokud by to bylo takový jako Prague Armory a délka 40 m i na puškové střelivo, tak tam budou mít narváno podle mně...otázka je, jaký dají ceny no

Bohuliby

Příspěvek#20 » pát 10. úno 2017, 23:54

Je to jak píšeš, ceny zatím neprozradily, teda ty příjemné dámy, co tam jsou.
Vstup bude přímo přes prodejnu, ale vzhledem, že je to od centra dál, měly by být nižší, ale 40 m, bez omezení ráže ? Máme se na co těšit, po Prague Armory další !

kurvajz

Příspěvek#21 » pát 10. úno 2017, 23:57

No tak jestli bude cena nižší než na Prague Armory a já se dokopu k nákupu V-ARky, tak to pro mně bude dost oblíbený místo :-)

Bohuliby

Příspěvek#22 » sob 11. úno 2017, 00:04

Domluvíme se a sejdeme se tam, bude nás víc.
Rozhodně budeme mít z čeho vystřelit, ahoj.

jhora

Příspěvek#23 » pon 13. úno 2017, 07:45

Dnes nebo zítra tam jdu pro hromovou hůl, tak se vyptám na novinky :)

tslaby

Příspěvek#24 » úte 14. úno 2017, 00:21

Nevíte někdo, zda tam budou mít i zbraně na půjčování? Občas bych si rád střelil z nějaké AR, sám ji nevlastním a ani v nejbližších letech nebudu, tak bych si ji rád občas vypůjčil.

Bohuliby

Příspěvek#25 » úte 14. úno 2017, 00:24

Je to Lero Příbram, proto určitě budou mít hodně zbraní na půjčení, jako tam.
Byl jsem velmi spokojen a už se těším, jen ten web stále mlčí ?
Věřím, že to bude stát za to !!!

jhora

Příspěvek#26 » úte 14. úno 2017, 07:47

Tak jsem si tam včera zašel pro XDM, takže mám další příjemnou zkušnost a nějaké ty novinky. Shodou okolností tam byla paní majitelka (alespoň usuzuji podle chování, že to byla ona).

Při nákupu, když jsem řekl že začínám, tak jsem dostal krátké školení, co ve zbrani čistit a jak, malou nalejvárnu o střelivu, ukázala mi rozborku sborku. Pro začátečníka užitečné. Zrovna neměli střelivo, co jsem chtěl, takže mám slíbeno, že až příště poveze zboží do Prahy, tak se za mnou zastaví v práci a přiveze mi až pod nos všechno, co zrovna nebylo skladem. Označila mi využité nákupko, dostal jsem všechny papíry připravené pro pořadač, prostě full servis :)

Dále:
  • termín pro střelnici konec února zatím platí, ale je to trochu nejisté, úřad se nechce rozhoupat.
  • web jim dělala nějaká firma, co nechtěla dotáhnout práce, už ji vyměnili a dělá se na tom
  • cena za nákupko a průkaz zbraně pro středočechy (tj. pro ty kde lze žádat v Příbrami) je 100kč za nákupko a 100Kč za PZ (upřímně - nechápu jak se jim to za tak nízkou cenu může vůbec vyplatit). Ceny pro Prahu ještě stanovené nejsou.
  • úplné vyčištění zbraně dělají taky, cena 350Kč
  • co nemají v Praze, ale mají to na skladě v Příbrami jsou ochotní dovézt - pokud pátráte po něčem konkrétním, nejdřív si zavolejte
  • ptal jsem se na ceny za kompenzátory na kosy - Zendl za 900, jejich vlastní s atestem za 600, montáž a nastřelení 700
  • zbraně na půjčování budou a bude jich asi docela hodně. Co jsem pochopil, opět budou ochotní přivézt na požádání konkrétní zbraň z Příbrami, pokud nebudou mít v Praze (a už minule mi říkali, že za poplatek cca 200Kč umožní střelbu z nové zbraně)
  • na maily i telefon reagujou, s dotazy můžeme volat a psát dle potřeby, budou se snažit rychle reagovat

Jedna prosba ke zdejší komunitě na závěr: Prosím, nezneužijte jejich přístupu a neotravte mi je, takovýhle servis je luxusní a jestli je odradíte, tak vás zakousnu :D

kurvajz

Příspěvek#27 » úte 14. úno 2017, 16:41

jhora píše:[list]
[*] cena za nákupko a průkaz zbraně pro středočechy (tj. pro ty kde lze žádat v Příbrami) je 100kč za nákupko a 100Kč za PZ (upřímně - nechápu jak se jim to za tak nízkou cenu může vůbec vyplatit). Ceny pro Prahu ještě stanovené nejsou.

Tak to jsem zvědavej, kolik tohle bude...Soukalova asi bude drahá :roll:

notobi

Příspěvek#28 » úte 14. úno 2017, 16:57

Tohle chápu tak źe to je jen poplatek za službu k tomu musíte určitě připočítat kolky

kurvajz

Příspěvek#29 » úte 14. úno 2017, 17:05

Já to taky tak chápu

Marcurba

Příspěvek#30 » úte 14. úno 2017, 21:08

Střelecká komunita je opravdu chápavá :) Pánové, kolky jsou smozřejmě započteny v ceně zbraně :twisted: :twisted: :twisted:

Zpět na