střelnice: Olomouc - Černovír/Lazce

Enerccio

Příspěvek#46 » pát 24. čer 2016, 18:40

Jedine co mi trocha vadi je pristup k tercum v puskove strelnici (sjizdet strmsi kopec nemam rad) ale jinak je to skvela strelnice!

honzek86

Příspěvek#47 » sob 25. čer 2016, 21:24

Ok, tak díky za info, příště tam zkusím s někým, kdo tam chodí pravidelně ;) Jinak jo, potvrzuji, co rikal Jirik.fx (abych byl ferovej) je pravda, že nás za tu hodinu nikdo nevyháněl. Sebrali jsme se sami. Takže je stli se tam minuta sem - minuta tam opravdu neřeší, dost to kompenzuje ty moje původní dojmy.

panvlacek

Příspěvek#48 » ned 27. lis 2016, 16:23

Přidávám se s kladným hodnocením po první návštěvě. Zatím jsem byl na čtyřech střelnicích a tahle je suverénně největší - výhoda při rezervaci - asi se často nestane, že by tam nebylo volno. Střílel jsem pistoli na 15 -25 m (možnost volit 10, 15, 25 m). Přístup správce velice tolerantní - po zaplacení jsme si vzali terče, ukázal nám volné palposty a dál si nás nikdo nevšímal (žádné nenápadné pobízení k nákupu příslušenství a střeliva, jak jsem zažil v Lukové, stejně tak se neplatí za půjčování ochranných pomůcek - alespoň po nás nikdo nic nechtěl). Taky musím potvrdit, že na čas nikdo nehleděl, zvedli jsme se sami zhruba po hodině. I celkově organizace na palpostech, chození k terčům apod., byla na nás a na domluvě s ostatními, což třeba mě vyhovuje, ale dokážu si představit, že jeden řídící střelby by celý proces sjednotil a tedy zrychlil.
Areál střelnice je evidentně v rekonstrukci, jsem zvědav, jakým směrem se to tam bude ubírat. Za mě dobrá venkovní střelnice s potenciálem, kterou míním pravidelně navštěvovat.

mrkev

Příspěvek#49 » ned 27. lis 2016, 17:49

Patrně chodím na střelnici do nějaké jiné Lukové, protože tam jsem nikdy nezažil jakékoli pobízení k nákupu čehokoli, ba i sluchátka tam synovi zapůjčili zdarma. A mohu potvrdit i to, že tam vždycky panovala mimořádně přátelská atmosféra, ba dokonce pokud jsem někdy projevil zájem, naprosto samozřejmě a nezištně se mi v rámci možností věnovali.
Tím samozřejmě nijak nenaznačuji, že to tak není i v Olomouci.

panvlacek

Příspěvek#50 » ned 27. lis 2016, 18:32

to mrkev: reaguju ve vláknu o Lukové

Jirik.fx

Příspěvek#51 » stř 14. pro 2016, 21:08

Jo střelnice je v rekonstrukci a snaží se to co nejdříve dotáhnout co nejdál. Doufám, že nová budova s novým obchodem bude zprovozněna už na jaře. Každopádně se to vyvíjí dobrým směrem což je poznat třeba na kalendáři akcí na rok 2017. je tam spousta zajímavých závodů. Třeba dvě LOSky co se střílí s kosou nebo ARkem (respektive ala LOSky) Potom jsem si všiml nějakého závodu co jde střílet s pistolí nebo s PDW. Ty také moc nebývají. Letos tam přidali dost malorážky což já osobně můžu (bo mi to jde). Perfektně mi také vyhovuje závod v mířence 7.1. (všude jinde celkem mrtvá sezóna) s občerstvením - zabíjačka sněz co můžeš v ceně startovného, které je 200 Kč. No úplně čistá mířenka to není: terče s rukojmím a taky proti času. Ať jen nechválím, zatím je tam celkem všude nepořádek a na příští rok zdražili, bleee. Ale je to moje domácí střelnice tak spíš chválím, doufám, že mě admin nesmázne za reklamu, ale mám to tam fakt rád.

StřelecPepík

Příspěvek#52 » čtv 2. úno 2017, 11:31

Byl jsem tady v sobotu. Zastřílel jsem si perfektně. Mají i nové zbraně v prodejně. Koupil jsem si permanentku na 10 vstupů za 1400. Domluva s ostatními střelci bez problémů, žádné zdržování. Pak jsem si šel vystřelit ještě z pušky. Nádherné sobotní dopoledne.

Zpět na