Obchod: brownells-cesko.cz
- Nat-e
Příspěvek#543 » stř 9. lis 2022, 20:03
Aktuální zkušenost: objednávka 11.10. - dnes 9.11. doručeno. Grip skladem z USA. Vše bylo ok až na potvrzení přijetí platby. Platil jsem převodem hned v den objednávky ale potvrzení nikde, tak jsem po týdnu psal email a hned druhý den mi bylo sděleno, že platba dorazila. Další den (20.10.) odesláno.
- tomas fuk
Příspěvek#545 » pon 21. lis 2022, 16:31
Od te doby, co jsem na Brownells dlohodobe sledoval jedno konkretni zbozi a cekal na udajnou slevovou akci Black Friday a oni tyden pred tou akci dane zbozi zdrazili o 25% a nasledne na nej dali v ramci Black friday 15% slevu, takze ve slevove akci to zbozi bylo ve finale o 10% drazsi, nez pred slevovou akci, vubec stranky Brownells nesleduji a nakupuji vyhradne jinde.
-
SmallFishGSi - Příspěvky: 2
- SmallFishGSi
Příspěvek#549 » ned 11. pro 2022, 13:52
Objednával jsem 5.9. zásobníky na Glocka (normální kapacita). Skladem v USA, platil jsem převodem. Stále nic, komunikace žádná.
14.11. jsem tedy objednávku zrušil.
Jsem zvědav, jestli vrátí peníze.
Zatím se nic neděje, na maily neodpovídají, dovolat se mi nepodařilo…
14.11. jsem tedy objednávku zrušil.
Jsem zvědav, jestli vrátí peníze.
Zatím se nic neděje, na maily neodpovídají, dovolat se mi nepodařilo…
- pan_cerny
Příspěvek#550 » ned 8. led 2023, 17:20
Hmm, asi jsem si to tady měl přečíst před objednávkou a ne až po. Ale možná prošlápnu někomu dalšímu cestu. 2.1. jsem objednal hlaveň na G48 se závitem a rovnou zaplatil dle údajů v mailu. Kromě toho jednoho mailu teda žádná jiná komunikace. Ani informace o přijaté platbě. Podle toho co jsem se zde dočetl, tak doplním další informace tak za půl roku.
- MRBLUE
Příspěvek#554 » stř 25. led 2023, 22:58
Vážený zákazník Brownells Cesko
Naše systémy v súčasnosti prechádzajú plánovanou údržbou a aktualizáciou. Uisťujeme vás, že náš tím vysoko kvalifikovaných technikov usilovne pracuje na tom, aby bol proces dokončený čo najefektívnejšie a včas.
Chápeme dôležitosť dostupnosti našich služieb a ospravedlňujeme sa za všetky nepríjemnosti, ktoré to mohlo spôsobiť. Zaviazali sme sa poskytnúť vám tie najlepšie možné skúsenosti a oceňujeme vašu trpezlivosť a pochopenie pri vykonávaní týchto vylepšení.
Uisťujeme vás, že po dokončení údržby budú naše systémy ešte lepšie vybavené, aby slúžili vašim potrebám a prekonali vaše očakávania. Tešíme sa, že vás čo najskôr privítame späť v našich službách.
Naše systémy v súčasnosti prechádzajú plánovanou údržbou a aktualizáciou. Uisťujeme vás, že náš tím vysoko kvalifikovaných technikov usilovne pracuje na tom, aby bol proces dokončený čo najefektívnejšie a včas.
Chápeme dôležitosť dostupnosti našich služieb a ospravedlňujeme sa za všetky nepríjemnosti, ktoré to mohlo spôsobiť. Zaviazali sme sa poskytnúť vám tie najlepšie možné skúsenosti a oceňujeme vašu trpezlivosť a pochopenie pri vykonávaní týchto vylepšení.
Uisťujeme vás, že po dokončení údržby budú naše systémy ešte lepšie vybavené, aby slúžili vašim potrebám a prekonali vaše očakávania. Tešíme sa, že vás čo najskôr privítame späť v našich službách.
- Desertfox83
- Desertfox83
Příspěvek#555 » stř 8. úno 2023, 13:47
Aktuální zkušenost s objednávkou mířidel na Glocka:
19.12. objednány a zaplaceny
12.ledna (pondělí) 1. telefonát - mířidla už tu máme ale nezaplatil jste, tak si to museli dohledat a zjistili, že jsem zaplatil a prej ihned odesílají (nebo nejpozději do konce týdne). Bohužel neodeslali jak slíbli a další týden když jsem chtěl zjistit stav - stránky mimo provoz.
Následoval další telefonát, prej dokud nejde systém nic nemůžou odeslat (stránky jim nešly 14 dní).
Pak třetí telefonát když jsem zjistil, že už jim stránky běží - 1.2. Opět slíbeno, že hned odesílají - od té doby obednávka ukazuje odesláno ale týden uběhl a zase nic.
Zřejmě bude následovat další telefonát...
19.12. objednány a zaplaceny
12.ledna (pondělí) 1. telefonát - mířidla už tu máme ale nezaplatil jste, tak si to museli dohledat a zjistili, že jsem zaplatil a prej ihned odesílají (nebo nejpozději do konce týdne). Bohužel neodeslali jak slíbli a další týden když jsem chtěl zjistit stav - stránky mimo provoz.
Následoval další telefonát, prej dokud nejde systém nic nemůžou odeslat (stránky jim nešly 14 dní).
Pak třetí telefonát když jsem zjistil, že už jim stránky běží - 1.2. Opět slíbeno, že hned odesílají - od té doby obednávka ukazuje odesláno ale týden uběhl a zase nic.
Zřejmě bude následovat další telefonát...
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí