střelnice: AVIM Praha

Prcek

Příspěvek#76 » ned 9. lis 2014, 16:26

V každém případě někdo mohl a měl nám, zákazníkům, dát vědět prostřednictvím webu, že se vyšetřuje, že se o permice nemusíme bát a pod. Upřímně, mě je putýnka, co se stalo, ale není mi jako zákazníkovi a držiteli permice jedno, že někdo má moje 2 000 na účtu a nemá pocit, že by mě o jejich osudu měl informovat? Určitě jim je už beze mě smutno ;) Uvidíme, jak zareagují na mejly, dřív mi nikdy neodpověděli...

Carloss

Příspěvek#77 » ned 9. lis 2014, 16:40

Taky si mysím, že nikdo si nevymáhá nějaké podrobnosti o případu. Ale info o budoucnosti podniku, resp. svých předplacených návštěv. Krom toho si myslím, že info o tom, že "už příští týden", "do konce měsíce"... tu probíhá už příliš dlouho. A nakonec... kriminální vyšetřování jedné události snad nemá vliv na posouzení bezpečnosti podniku. Předpokládám, že vše je posbíráno a jestli, tak jde o vyhodnocování události. Taky předpokládám, že bezpečnost byla posouzena ihned po události a na nejistotu by to vliv mát nemělo, aneb mělo být co nejdříve jasné, jestli se otevře, zavře, nebo otevře po nějakých úpravách. To ale nemůže mít pražádný vliv na vyšetřování události.

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#78 » ned 9. lis 2014, 17:42

Ano, co se stalo vás může zajímat jako střelce, nikoliv jako zákazníky. Koupili jste si permici a narazili na zavřené dveře. Permice obvykle bývá časově omezená - nevím, jak je to v tomto případě. Osobně jsem na podobné šíbry dost citlivý, takže kdyby se mě to nějak týkalo, tak jeden mail, druhý mail, doporučený dopis k rukám provozovatele, trestní oznámení. Kolik těch permic asi bude...

Bohuliby

Příspěvek#79 » ned 9. lis 2014, 23:29

Trestní oznámení asi nic moc nezmůže, ale o tom, jak se chová obsluha střelnice, nebo jeho majitelé se tady napsalo již dost !
Sám jsem do Avimu také chodil, ale mrzí mě, že je stále zavřený, a komunikace žádná !
Tady zjevně platí, že zákazník, není jejich pán, a proto, už tam chodit nebudu !!!
Nakonec, nebude ani kam, a možná je to dobře !!!

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#80 » pon 10. lis 2014, 11:16

Trestní oznámení střelnici jistě neotevře, ale možná udělá trochu jasno v tom, jak to vidí provozovatel s permanentkami.

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#81 » pon 10. lis 2014, 11:19

Jinak ale věřím, že někdo ze střelců má řekněme "lepší" kontakt na provozovatele a umí něco zjistit neoficiálně.

ianraider

Příspěvek#82 » pon 10. lis 2014, 18:44

Co vím - majitelé permic o nic nepřijdou. Snad jde vše do finále......

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#83 » pon 10. lis 2014, 19:26

Škoda, že to neví majitelé permic...

Prcek

Příspěvek#84 » pon 10. lis 2014, 20:10

Včera večer jsem napsal na adresu z www stránek dotaz, jestli je možné vrácení peněz za permice, zde je odpověď. Telefon jsem poslal a čekám. Ale jinak jsem u nich dřív permici čerpal i necelé 2 roky a bez problémů.
======================
Dobrý den
Proplaceni pouze zde po tel domluvě pošlete tel. rádi se ozveme,.
AVIM Praha
======================

Nouee

Příspěvek#85 » stř 12. lis 2014, 00:52

Ahoj,

já na avim@avim.cz psal před pár dny a odpověď mi přišla prakticky obratem. Nabídli mi odpovídající prodloužení permice nebo vrácení peněz. V únoru se stěhuji mimo ČR, takže jsem si vybral vrácení peněz, no a včera jsem tam byl osobně a vše proběhlo s ochotou a bez problémů.

Na Avimu jsem pravidelně střílel asi rok a půl a na problémy s přístupem střelnice jsem nenarazil snad ani jednou. Docela mě proto zaráží některé vaše komentáře...

Bohuliby

Příspěvek#86 » stř 12. lis 2014, 01:01

Díky za tvoje info , to znamená, že do února se to tam nerozběhne ?
Buď rád, že jsi se nedostal do problémů, s místní obsluhou, my jsme si ty problémy jistě nevymysleli, sorry !!!

Nouee

Příspěvek#87 » stř 12. lis 2014, 03:46

Pokud za 3 měsíce odjíždím, prodloužení o 4+ měsíce je nevýhodné, obzvlášť když ještě pořád nemají otevřeno (důvodem pravděpodobně bude zdržování úřadů).

Nějak mi není jasné, o jakých problémech asi můžeš mluvit.. Volal jsi tam? Psal?

Návštěvník

Příspěvek#88 » stř 12. lis 2014, 08:54

No já jsem zase ze svých zdrojů slyšel, že uzavření je definitivní a že tam má být snad nějaká hospoda, Potrefená husa, nebo něco takového, ale nevím, co je na tom pravdy...

ianraider

Příspěvek#89 » stř 12. lis 2014, 09:55

Na střelnici AVIM chodím pravidelně přes deset let. Nikdy jsem nezaznamenal žádný problém v přístupu personálu k mé osobě ani k lidem,kteří přišli se mnou! A ani jsem nezaregistroval negativní ohlasy,pokud chodili samoastatně. Ovšem také jsem zažil ,,návštěvníky,, se kterými bych já tedy čas neztrácel..... Je to jen o přístupu a respektování pravidel

Prcek

Příspěvek#90 » stř 12. lis 2014, 22:35

Já měl kdysi párkrát pocit, že otravuju, když si tam chci zastřílet. A i jsem se tady myslím ptal na názory ostatních. Ale to byl 1 člověk, ostatní v pohodě. Jinak po příslibu v pondělí, že mě budou kontaktovat ohledně permice je ticho...

Zpět na