Kde nakupujete?

Sedmej

Příspěvek#91 » ned 31. led 2016, 10:11

já jestli během 14ti dnů nezměním názor budu shánět Glocka. Ještě mě hodně láká zajet do Brna, do toho specializiovanýho obchodu na Glocky. Sice to je z Prahy trochu z ruky, ale zase tam mají akci na doplňky za litr, což tu cestu v podstatě zaplatí.

honzar

Příspěvek#92 » ned 31. led 2016, 11:01

Kupuji si G26 u Kentaurzbraně a musím uznat, že mají skvělý přístup a jsou velice vstřícní (nechávají mi ho zarezervovaný poměrně dlouhou dobu a nejen proto..).
Takže mohu jedině doporučit!
Honza

Marcurba

Příspěvek#93 » ned 31. led 2016, 11:15

Sedmej: http://www.prodej-zbrani.cz/pistole/glock/

Maji tam akci Glock+Fobus...Glocka jsem koupil, Fobus prodal a usetril za cestu do Brna...taky jsem to tak puvodne planoval. Jo a na doplnky si nechej trochu casu, nejake pruziny, stojiny, domecky spouste a podobne blbinky az po tom, co si tu zbran vyzkousis a uvidis sam...

Marcurba

Příspěvek#94 » ned 31. led 2016, 11:16

btw nejsem jejich agent, jenom spokojeny zakaznik :)

Zulda

Příspěvek#95 » ned 31. led 2016, 11:26

Můžu potvrdit, kupoval jsem v Motole akční G19, perfektní přístup, spokojenost. Akorát Fobuse jsem neprodal.

honzar

Příspěvek#96 » ned 31. led 2016, 12:07

Trochu offtopic, ale ušetřilo by mi to práci, zítra si pojedu do Motola pro střelivo, nevíte, jestli berou karty? A nemáte zkušenost s těmi jejich přebíjenými Limity? Jak si s nimi poradí glock?
Díky!

Sedmej

Příspěvek#97 » ned 31. led 2016, 12:08

pouzdro bych raději kydexové, tak to pro mě úplně lákadlo není. ale určitě se tam zajdu podívat. to Brno je opravdu trochu z ruky.
ale všem děkuju za rady, budu kupovat první zbraň, tak každá rada dobrá.

Zulda

Příspěvek#98 » ned 31. led 2016, 13:53

honzar píše:Trochu offtopic, ale ušetřilo by mi to práci, zítra si pojedu do Motola pro střelivo, nevíte, jestli berou karty? A nemáte zkušenost s těmi jejich přebíjenými Limity? Jak si s nimi poradí glock?
Díky!

Karty berou, platil jsem kreditkou.
Limity jsem ještě nezkoušel, nebyly a teď je mám objednané přímo od výrobce.

Zulda

Příspěvek#99 » ned 31. led 2016, 13:55

Sedmej píše:pouzdro bych raději kydexové, tak to pro mě úplně lákadlo není. ale určitě se tam zajdu podívat. to Brno je opravdu trochu z ruky.
ale všem děkuju za rady, budu kupovat první zbraň, tak každá rada dobrá.

Focus mám jako záložní, hlavní mám kydex z http://www.kydexovapouzdra.cz

Zulda

Příspěvek#100 » ned 31. led 2016, 13:56

Fobus nebo Focus, hodinky nebo holinky [WHITE SMILING FACE]

kiv61

Příspěvek#101 » ned 31. led 2016, 14:36

honzar: viz SZ ať nedostaneme kartáč za OT

Sedmej

Příspěvek#102 » stř 3. úno 2016, 21:40

nemáte někdo zkušenosti s tímhle obchodem s prodejnou v Praze? http://www.prodej-zbrani.cz
chystám se kupovat svou první pistoli (pravděpodobně Glock), tak kde nejlépe koupit i zpohledu rad, případného servisu, záruky a podobně. Nemo mám pro Glocka vyrazit do specializovanýho obchodu do Brna?

Mujo

Příspěvek#103 » stř 3. úno 2016, 21:59

Do tohoto obchodu chodim dost casto a za mne super. Panove ochotni, venuji se, rozumi tomu. A to mam obchod dooost z ruky.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zulda

Příspěvek#104 » stř 3. úno 2016, 23:46

Za mě taky super obchod.

Sedmej

Příspěvek#105 » čtv 4. úno 2016, 07:55

díkes za reakce. ještě se zeptám, nemáte zkušenost, je pak problém to pouzdro, které dávají v akci k některým Glockům, prodat? myslím, jestli o ně je zájem a můžu to brát jako nějaký bonus nebo zbytečnost, kterou stejně nechci a bude se mě doma válet.

Zpět na