Pouzdro na vnitřní nošení

Kencui

Příspěvek#526 » pon 29. srp 2016, 21:30

Ja mam pouzdro od sakala a G19 a musim rict, ze noseni je pohodlne - nosim stale (rano zandam vecer vytahnu).

Nicmene mel bych dotaz jak cistite tu kuzi ? Cuchnul jsem si k ni a zacina zavanet... Asi nejakym cisticem na kuzi co ?? :D
Ja jen abych neudelal neco tomu kydexu...

zUT

Příspěvek#527 » pon 29. srp 2016, 22:46

P.V. píše:
cipis píše:Jen technická, u toho DPH je ještě +výpalné poště (tedy ty necelé 200).

To je už na zvážení, jestli si na to poštu zjedná nebo bude ztrácet čas sám... 8-)

Mají to výborně vymyšlené. Pokud to vše zařizuje pošta, platíš 198Kč.
Pokud si to zařizuješ sám, platíš stejně poště 99Kč. :evil:

Durden

Příspěvek#528 » pát 2. zář 2016, 15:36

zkusím dotaz ještě tady.
Ahoj mám dotaz - plánuju si pořídit IWB hybrid - kůže/kydex a dotaz směřuje na lidi, kteří již mají a nosí. V autě nosíte v pouzdře nebo zbraň vyndáte z pouzdra? A pokud vyndáte - nehrozí prasknutí kydexu, když bude pouzdro prázdné?
Nosím teď v IWB od Falca a ve většině případů mám Glocka v pouzdře - nepřekáží mi. A kdybych ho vyndal, tak látkovému pouzdru to neuškodí.

Díky za zkušenosti

sided
moderátor

Příspěvek#529 » pát 2. zář 2016, 15:56

Nosím hybrid už přes 10 let, žádný poškození se nekoná. To poslední mám myslím 3 roky a jediná patina je na kůži. Vymáčklý obrys zbraně, ztmavla a je ohnutá podle zadele.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Werewolf

Příspěvek#530 » pát 2. zář 2016, 16:19

Nosím na boku, v autě nevyndavám. Na sedačce je ale vždy vytlačen ďolík od pažby.

Durden

Příspěvek#531 » pát 2. zář 2016, 17:20

takže kydexu např. zlomení nehrozí, kdybych pistoli vyndal?

Werewolf

Příspěvek#532 » pát 2. zář 2016, 18:42

Já myslím že určitě ne :-D Přijde mi to pevné dost.

Stewie

Příspěvek#533 » čtv 22. zář 2016, 19:55

http://qseriesllc.com/products/q-series ... h-standard

Viděl to už někdo? Čul o tom někdo něco?

Pepino

Příspěvek#534 » čtv 6. říj 2016, 09:43

Zdravim! Nema nekdo z vas pozdro Falco 4202? Zajimala by me jenaka osobni zkusenost. O tomhle modelu jsem tu na foru nic nenasel.

vgj

Příspěvek#535 » čtv 6. říj 2016, 09:48

Mám Falco 4202 pro Berettu 71 (na rozměrově totožnou Bersu 62). Sedne velice dobře, má náklon dopředu, tj. dobře se tasí. Drží přesně u těla, tj. nebýt ostruhy na botce zásobníku, tak je pistole zcela neviditelná při většině pohybů.

Kvalita je velice dobrá, ale měl jsem ho zatím jen párkrát.

honza.pps

Příspěvek#536 » pon 10. říj 2016, 19:42

Chlapi, zeptam se jeste, zda ma nekdo z vas zkusenost s nosenim hybrida s J-hooks klipy? Drzi to lemy kalhot, apod?

Joab

Příspěvek#537 » úte 1. lis 2016, 09:42

Pozdě, ale přece:)
Já mám hybrida (Foxx) s J-Hooks, chtěl jsem to kvůli lepší skrytosti. No a neni to nic moc, protože pouzdro se zbraní a s kalhotama se pomalu sune dolů a pásek zůstává nahoře.. právě řešim to, že chci normální klip, kterej se zaklesne za opasek. možná na nějakou malou, lehkou zbraň typu LCP by to šlo líp.
S čimž souvisí můj dotaz pánové, kde koupit dva samostatný klipy, takový ty s čepem dole kvůli košili? Z USA se mi to objednávat nechce, protože samotný poštovný je dražší, než ten klip.

ladaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#538 » úte 1. lis 2016, 14:30

Nevím, které klipy myslíš. Pokud jsou plastové, tak by ti je měl být schopný vyrobit kdokoli, kdo dělá s kydexem. Případně si menší desku kup, na výrobu klipů si vystačíš s horkovzdušnou pistolí (možná i fénem) a švýcarským nožíkem. Údajně kydexové rády praskají, tak by bylo lepší použít 3mm kydex (plastové z dvojky kdx mám jen na pouzdře na zásobník, které jsem ponosil příliš málo na ověření životnosti).

Joab

Příspěvek#539 » úte 1. lis 2016, 14:43

Díky, leč to je na mě moc složitý. Objednal jsem teď todle, nic jinýho jsem v ČR nenašel a vypadá to celkem použitelně, tak uvidíme.
http://www.jatagan.eu/ostatni-materialy ... 23mm-cerna

honza.pps

Příspěvek#540 » úte 1. lis 2016, 20:16

Tak ja mam Foxxe s temi klasickymi plechovymi a ty vypadaji tak, jako ty tvoje na obrazku. Zmerim ti ty sve a napisu rozmery.

Jinak diky za ten nazor k J-hooks. Lakaly me, ale presne tohle jsem si myslel. Dobry kompromis by mohly byt C-clips (nebo C-hooks), ale ty Foxx nenabizi. Alien treba jo.

Mam od Foxxe i nylonove klipy. Jsou fajn, ale jsou tlustsi, nez ty plechy a jsou proste vic videt se zakasanou kosili.

Zpět na