střelnice: Army Arms



Mikešu
Příspěvky: 1

Příspěvek#16 » stř 31. srp 2016, 18:12

Střelnici jsem si vybral pro první samostatnou návštěvu s vlastním ZP a dobře jsem udělal.
Příjemná 25m krytá a levná střelnice téměř v centru Liberce. Prostředí bývalého krytu může působit lehce stísněne, nicméně atmosféra vše vyvažuje. Personál je uvolněný, ochotný a rád poradí či pomůže. Součástí střelnice je také obchod se zbraněmi, střelivem a doplňky. Sortiment mají ucházející, ceny celkem nízké, některé střelivo naopak dražší, než obvykle. Kromě zapůjčení zbraní mají na výběr i dostatek terčů.

Zajímavostí je možnost střelby v nočních podmínkách (nutno se domluvit předem) a klubovna, kde máte ke střelbě zdarma možnost dát si čaj, minerálku či kávu a sušenku, tomu říkám servis! Za nevýhodu považuji klimatizaci. Po hodině budete střelných prach v nose cítit po zbytek dne.
Doporučuji se také objednat, mívají dost plno.

Uživatelský avatar
Prasor
Příspěvky: 70

Příspěvek#17 » stř 28. zář 2016, 07:40

Jedna z nejhorších střelnic, kde jsem byl. Stísnené prostředí, špína a zápach z nedostatečného odvětrání. Prý je sice nové, ale i tak je to běs. V prodejně je ochotná paní, ale pokud narazíte na jinou obsluhu, je to bída s nouzí. Prodává-li brigádník, nebo co to je, a víte co chcete, pravděpodobně nakoupíte co potřebujete celkem bez problémů. Pokud ale potřebujete poradit, lepší službu udělají zákazníci, kteří stojí ve frontě za vámi. Nejhorší zkouškou zákazníka, je ale přítomnost pana Roberta. Jeho sebevědomé až přezíravě arogantní vystupování, umocňují jeho diplomy všude po stěnách a pokud poradit nechcete, stejně dostanete nůši rádoby odborných rad. Nesouhlasit s nimi nedoporučuji. O přebíjení se radši ani nezmiňujte a materiál si kupte jinde, jinak budete nuceni absolvovat školení o škodlivém a nebezpečném nesmyslu, zvaném přebíjení nábojů. Poté vám bude odprezentována celá řada poškozených zbraní (poškozených používáním netovární municí) a s přáním hodně štěstí s přebíjenkami a maskou vola,kterou vám nasadí zcela zdarma, budete odcházet domů.

PS: Střelnice v Aréně je zcela jiná liga, bohužel bez prodejny.

PPS: Nesmím samozřejmě zapomenout, že ArmyArms a pan Robert osobně, jsou největším a nejlepším prodejcem pistolí Glock na celé severní polokouli globusu Čech, a takřka vlastními cecíky odkojily pana Gastona Glocka, když byl ještě malý konstruktérek.



pelanj
Příspěvky: 888

Příspěvek#18 » stř 28. zář 2016, 16:57

Zlaté podnosy a mramorové podlahy tam nemají, to je fakt. Střelnice jako taková mi přijde naprosto v pohodě, v obchodě taky občas něco koupím. Personál v pohodě, a to včetně pana Roberta, pokud to nebyl tedy někdo ze zaměstnanců. Minulý týden jsem si tam půjčil G26 a dvě hodinky si v klidu zastřílel i ze své pistole. A před třemi týdny to probíhalo také v pohodě, to jsem dokonce kupoval komponenty na přebíjení:)

Uživatelský avatar
kolombo
Příspěvky: 2221

Příspěvek#19 » pát 30. zář 2016, 20:32

Prasor: S tím, že tuhle střelnici a obchod nemáš rád, tak s tím Ti těžko pomůžeme :-)
Já tam chodím jak nakupovat, tak střílet a problémy s tím nemám.

Ostatně, máme v Liberci dvě střelnice a u každé je i prodejna. A ještě máme jednu prodejnu bez střelnice. Tak si snad každý vybere, co mu vyhovuje a nemusí se rozčilovat, že mu to zrovna tady nesedí ...



JardaB
Příspěvky: 1246

Příspěvek#20 » pát 30. zář 2016, 20:37

Kde je ta druha s prodejnou, kdyz pry neni prodejna v Arene?
V AA jsem se ucil a delal ZOZ a lidi byli uplne v pohode, prostredi odpovida instalaci strelnice v krytu CO, no.



jjoozziinn
Příspěvky: 172

Příspěvek#21 » sob 1. říj 2016, 19:47

Chodím tam už asi 20 let a zažil jsem tam několik majitelů. Urověň je v současná době zdaleka nejvyšší. Hlavně co se nabídky zboží týká. Obsluha v pohodě. Jen jednou když p.R. zjistil že jsem koupil zbraň u konurence by si za ty kecy zaloužil .........,protože jako zákazník to nemám potřebu poslouchat.Možná i proto pár klůků přešlo do arény. Mě osobně vyhovuje otvírací doba a jednoduchá rezervace palpostu.Takže vesměs můžu doporučit a hold někdy rychle nasadit sluchátka.

Uživatelský avatar
Imdrunk
Příspěvky: 45

Příspěvek#22 » pon 3. říj 2016, 10:03

Co se obchodu týče, tak nemůžu nic vytknout. Jsem začínající střelec a nechám si poradit, což pan R. velice rád udělá.

Střelnice jako taková taky na krátkou stačí. Na dlouhou je to nuda, může se střílet jen z jednoho palpostu a ještě se tam musí laborovat s polohu terče kvůli dopadišti. Odvětrání je bída, člověk pak celý den cítí prach.

Co si ale neodpustím je vytknout občasnou aroganci se kterou tam s Vámi jednají. Dělají z Vás naprostého blba, jasně, mám zbroják teprve rok, ale ty věci jdou vysvětlit i jnak než posmíváním. Občas mám otázky jak zlepšit přesnost, míření a tak vůbec, někdy se mi dostane profesionální rady a někdy posměchu. To pak mám opravdu chuť se už nikdy nevrátit. Neustálá absence přelepek mě taky dost vytáčí.

Absolvoval jsem u nich "nalejvárnu", kde mi za 2,5hodin vysvětlili jak se na lopatu sedá a udělal jsem úspěšně všechny skupiny. To bylo fajn, sice mi naúčtovali něco přes tisíc korun a to mi při kurzu vyučující pořád odbíhal za zákazníkama, ale překousl jsem to. Pro lidi co nemají o zbraních ani šajnu a mají dobrou pamět určitě doporučuji.

Celkově radši chodím střílet jinam a nakupovat sem.

Uživatelský avatar
kolombo
Příspěvky: 2221

Příspěvek#23 » úte 4. říj 2016, 16:08

A já s úspěchem využívám toho, že do cca 15 hodin je vždy alespoň jeden stav volný a chodím si zastřílet, pokud mám dopoledne volno. Protože tady mají otevřeno každý den a na krátkou mi to bezpečně stačí.



becky
Příspěvky: 1

Příspěvek#24 » úte 2. dub 2019, 14:19

V zásadě potvrzuji názor většiny lidí, pokud bych měl být konkrétní a ctít pravidlo produktivní diskuze a kritizovat konstruktivně a pokud možno objektivně:

Výhoda: přívětivá cena - cca 90 Kč/30 min, 10 Kč terč a záslepky zadarmo. Tuhle jsem tam byl 15 minut a dokonce si paní řekla jen o 50 Kč (pro rejpavce - s dokladem); relativní ochota zaměstnankyň (především červenovlasé manželky majitele, ta umí najít akurátní hranici mezi tím poradit a otravovat), mladší je dost orientovaná na prodej, ale není to vlezlé; mají tam erární příslušenství na čištění zbraně, což může někomu vyhovovat (já radši doma s čistými hadříky). Repertoár prodejny hodnotím spíše pozitivně, koupíte tam co potřebujete, často je se i na co podívat při čekání ve frontě.

Nevýhody: Pan R. Pokud na něj narazíte, dokáže opravdu zkazit návštěvu střelnice. Arogantní, povýšený a člověk s jiným názorem je hlupák, i když se jedná o relativně nejasná témata, která nemají jednu správnou odpověď (např. již zmíněné přebíjené náboje). Pokud nejste štamgast kterého tam všichni znají, máte z pana R. pocit, že je svou návštěvou obtěžujete, i když se na nic neptáte a jdete si se svou zbraní zastřílet. Pan R. většinou naštěstí sedí ve své kanceláři stranou a do běžného provozu střelnice se moc nese*e.

Co vidím jako obrovskou nevýhodu je již zmiňované odvětrávání, kdy je v samotném prostoru střelných drah (které jsou spíše malé než velkéú oblak prachu a všechno oblečení můžete po návštěvě delší než 30 minut rovnou dát do pračky včetně bot, spodního prádla a ideálně i sebe sama. Chápu, že střelnice není cukrárna a není třeba aby tam bylo bůhví jak čisto, proto mi nevadí že tam není zameteno atp., naopak to leckdy může působit útulněji a (narozdíl od Arény) lidštěji, ale ten střelný prach je fakt hodně nepříjemný nejen při střelbě, ale především po ní po odchodu ze střelnice. Prostor pro zlepšení vidím i v samotných pojezdech, resp držácích terčů - jsou už dost vykloktané a zohýbané a terč v nich často nedrží. Je to 9 šroubků za 5 korun a 20 minut práce - to by za to asi stálo. Pokud by se pan R. chtěl rozšoupnout, více světla by také nevadilo, na 20 metrů se to v kombinaci s mlhou střelného prachu mění na workshop Světlušky.

Otevírací doba o víkendu zamrzí (pouze sobota 10-13), pro pracující lid by delší/nedělní potěšila :) Rezervaci doporučuji předem po telefonu, bývá plno.

Celkově hodnotím pozitivně, solidní cena (ale šlo by to i lépe :)), relativně útulno, je ale třeba počítat se spoustou prachu, takže ze svatby bych se šel před návštěvou střelnice převléknout. Kromě p. R. i příjemná a ochotná obsluha.

Uživatelský avatar
Ptak666
Příspěvky: 56

Příspěvek#25 » pát 27. pro 2019, 12:18

Na střelnici jsem se připravoval na zkoušky odborné způsobilosti. Vysvětleno vše polopatě a srozumitelně. Díky návštěvám jsem prošel zkouškou jedna báseň. Ceny kurzů suprové cca 400kč za 1Hod. Zbytek co jsem si vystřílel. Nikdo mě nenutil přestávat. Kolik vystřílím, tolik si zaplatím. ( střelba byla součástí kurzu na přípravu)

Příjemná obsluha, vždy ochotně poradí. Nemám vůbec žádnou výtku.

Na střelnici nepotřebuji mít uklizeno jak v bytečku. Za mě atmosféra úplně suprová. Terčů mraky druhů a záslepky zdarma. Když necháte náhodou doma sluchátka možnost bez placení půjčit a to i brýle. Nejlevnější střelnice široko daleko. Za mě TOP.

S panem Majitelen jsem přišel do kontaktu jen jednou. Nesympatický mi byl to ano ( hodně lidí mi je ) ale choval se naprosto normálně a nevšiml jsem si, že by byl nějak přechytralí jak tu někdo píše, snažil se poradit. Nic víc nic míň.



Jiri_t
Příspěvky: 36

Příspěvek#26 » pon 10. srp 2020, 08:51

Já jsem se střelnicí army arms spokojený, jak s přípravou na zbrojní průkaz tak s prodejnou a střelnicí jako takovou. Je teda pravda že nemám zrovna zkušenosti z X střelnic, ale zatím nemám důvod zkoušet nějakou jinou "domovskou střelnici".

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů