Pravidla - diskuse

Pravidla, dotazy, žádosti a náměty k provozu tohoto fóra (neslouží pro otázky obecné zbraňové otázky!)
Uživatelský avatar
sided
moderátor
Příspěvky: 3754

Příspěvek#286 » čtv 23. bře 2017, 20:18

klauni píše:.....Mně je to fuk, já si budu dál psát, co budu chtít a kam budu chtít. .......já si prostě udělám novej nick a pojedu dál...je to otázka půl minuty 8-)....


kurvajzi, kurvajzi ty kluku zlobivej, vážně si myslíš že tohle bude fungovat?

p.s. fakt by mě nenapadlo že budeš takováhle ublížená fňukna :roll:

Uživatelský avatar
wigum
Příspěvky: 921

Příspěvek#287 » čtv 23. bře 2017, 21:57

tomas fuk píše:...

Spíš je problém, že některá témata jsou prostě dost všeobecná a na původní myšlenku se dá navalit hromada dalších. Viz třeba směrnice EU. Tam Sided taky na začátku trestal debatu o politice, ale ono politické rozhodnutí se asi bez debaty o politice neobejde. Takže nakonec je tam poměrně volná debata a když si tam nikdo nenadává, tak bez zásahu moda.
Chápu přísnost držení se tématu v topicu, který se týká zákonů, konkrétních zbraní či technické problematice, ale ve vlkáknech patřící do všeobecné diskuze trocha volnosti patří. Od toho je to všeobecná diskuze aby se tam debatovalo. Topic hospoda je taky takový spamerský koutek a nevšiml jsem si, že by si tam někdo nadával a ikdyž to někdy nemá jasný směr (přesně jako debaty nad pivem v knajpě) vždy tam myšlenka je a nikdo tam nechce nikoho zabít.
Chápu že jsou tu jen dva modi a Sided nemoderuje jen tady, tak toho má nad hlavu, nestíhá a když se k tomu připočte blbá nálada, tak to pak vyřeší s horkou hlavou.
Chtělo by to posílit tým.

Uživatelský avatar
Blacky
Příspěvky: 2511

Příspěvek#288 » pát 24. bře 2017, 08:51

Já rozhodně stojim za adminama. Jasně, že se stane, že smáznou, nebo sloučej, něco, co by možná nemuseli, ale v tom bordelu se dá těžko vyznat a nemaj desítky hodin to rozplétat. ,

Lidi jako Kurvajz a podobný ublíženkalové, který poprvé mozna nechtic neco porusej by meli poklnout ego a dal by to bylo v pohode. Pokud budou dal zlobit, tak tady nebudou. Neni to FB, kde se zabíji cas. Tohle má být o faktech a na jiste urovni. Pokecat si o blbostech je mozne jinde.



Bohuliby
Příspěvky: 2180

Příspěvek#289 » ned 26. bře 2017, 21:18

Přesně tak jak píšeš, dostal jsem ban na týden a taky jsem nebyl spokojen a cítil se ublížen.
Týden utekl a jsem jako beránek.



ggrandcz
Příspěvky: 146

Příspěvek#290 » pon 27. bře 2017, 17:33

Jen prosím, aby to tu nesklouzlo do takové administrátorské žumpy, jako je střelectví. Tolik utnutých zajímavých témat, až škoda mluvit. Polovina ani nemá tématické pokračování v jiných vláknech, jak slibují modi, prostě nic. Takže sem rád, že to tu tak není. Čekám, který vlezdozadku si tu začne chrochtat nad tím, že by tu bylo fajn zavést poplatek, abychom ještě platili někomu za to, že dobrovolně zvyšujeme hodnotu fóra, jako u konkurence ;)

Uživatelský avatar
Ivoo
Příspěvky: 150

Příspěvek#291 » úte 28. bře 2017, 21:52

sided píše:
Ivoo píše:sidet > co je špatnýho na tom, že ve vláknu o psychickým problému se lidi baví o psychických problémech? :roll:


1) Téma bylo "Zbrojní průkaz a panická porucha" konkrétní dotaz a dostalo se na něj pár konkrétních odpovědí. Ale vzápětí se rozjela debata ...... jak stanovit psychiatrickou diagnozu bratra mý sousedky.... a to je blbě.

2)
9) Dodržujte pokyny moderátorů a nehádejte se s nimi!
viewtopic.php?f=2&t=601


Nj jenže když se budem takto striktně držet slovíčkaření tak si tu za chvíli řeknem akorát tak ,,dobrý den" a ,,nashledanou"-(jé vlastně to je taky OT).
A podle té zamknuté -přesněji umlčené diskuze o evropské směrnici kde lidi logicky kritizují evropskou směrnici která je proti nám všem ,by se taky mohl ledaskdo zamyslet nad tím na které ,,straně barikády" admin Sided vlastně stojí



Luky22
Příspěvky: 789

Příspěvek#292 » stř 29. bře 2017, 05:35

Bohuliby:"Týden utekl a jsem jako beránek". Tomu rozumím, každý je jak beránek, když je napomenut, protože nechce aby byl nakonec úplně zabanován. Jenže jaké to má následky? Příště bude "opatrnější". Přesto po nějaké době dostane další napomenutí. Svou opatrnost tedy ještě zvýší. Nakonec to dopadne tak, že raději přestane diskutovat, protože časté "okřikování" za ptákoviny může bavit jen masochistu. Jak jsem si všiml, čím kdo častěji diskutuje, tím častěji je napomínán za OT. Ono se v běžné komunikaci asi OT nelze zcela vyhnout, jinak bysme se nebavili jako lidé, ale jako roboti. Možná by bylo řešením, kdyby ZJEVNÁ a OTRAVNÁ OT admin bez řečí promazal - proti tomu nic nemám, a diskutéra nenapomínal, jak žáčka ve škole, není to důstojné.



ggrandcz
Příspěvky: 146

Příspěvek#293 » stř 29. bře 2017, 05:41

Ivoo: Řekl bych, že s křížkem po funuse. Tohle nebude za chvíli, ale už se tu praktikuje. Napomenutí za OT s nefungujícím odkazem na to, kde jsme se s jinýma "prohřešili", takže výchovný efekt nula a to je jenom to, co potkalo mě. V civilizovaných diskuzích se to řeší třeba skrytím příspěvku s nápisem OT, který jde rozkliknout a přečíst. Nebo nevím, jak poznat, že reaguju na nesprávný příspěvěk a tím hřeším... :thumbdown:

Uživatelský avatar
Blacky
Příspěvky: 2511

Příspěvek#294 » stř 29. bře 2017, 07:07

Luky22: myslíš tím sebe "kdo častěji diskutuje"? To se mi uplne nezdá. Je tady spousta lidi, co má vic příspěvků, než ty a nejsou napomínáni. (ok možná, že pouhý počet není uplne vypovídajici, ale nic jinýho nemáme). Takže o no to není o "více diskutujících", ale asi o způsobu a formě.

A asi i holt o "škatulce". Kdo párkrát něco porušil, je logicky podvědomě více "sledován". Nemylsím, že v tom je nějaký záměr, ale proste tak funguje lidský mozek. :)

Uživatelský avatar
sided
moderátor
Příspěvky: 3754

Příspěvek#295 » stř 29. bře 2017, 07:33

Jak jsem si všiml, čím kdo častěji diskutuje, tím častěji je napomínán za OT

Tohle je blbost.
Možná by bylo řešením, kdyby ZJEVNÁ a OTRAVNÁ OT admin bez řečí promazal - proti tomu nic nemám, a diskutéra nenapomínal, jak žáčka ve škole, není to důstojné.

Tohle občas děláme ale řešení to není, řešení je psát k věci ;) Hele fakt nejsme zaměstnanci na plný úvazek, jen se snažíme udržet ODBORNÉ forum v takové podobě aby mohlo dál sloužit k účelu pro který bylo založeno. A pro který sem většina z Vás před časem přišla.
Napomenutí za OT s nefungujícím odkazem na to, kde jsme se s jinýma "prohřešili", takže výchovný efekt nula

Tak snad si pamatuješ co píšeš, jesli ne..... :roll:
Nebo nevím, jak poznat, že reaguju na nesprávný příspěvěk a tím hřeším...

Zkus si přečíst pravidla.
Kdo párkrát něco porušil, je logicky podvědomě více "sledován". Nemylsím, že v tom je nějaký záměr, ale proste tak funguje lidský mozek.

Do jisté míry máš samozřejmě pravdu, na notorické prudiče začne být člověk háklivý. Ale snažím se hlídat a ve finále jim projde víc než ostatním.



Bohuliby
Příspěvky: 2180

Příspěvek#296 » stř 29. bře 2017, 22:56

No, alespoň já se někdy unesu diskuzí a začnu taky napadat, a to není správné.
Bohužel těch provokatérů je tady opravdu hodně !



Luky22
Příspěvky: 789

Příspěvek#297 » čtv 30. bře 2017, 05:14

sided: Tak ona to prostě nemůže být blbost, že ten, kdo častěji diskutuje, je častěji napomínán. Vyplývá to z logiky věci. Toho, kdo mlčí není důvod napomínat. Možná by mohl být napomenut za pasivitu, ale to zde není. Čím častěji komunikuje, tím je větší pravděpodobnost, že se dopustí prohřešku (nejčastěji OT), za který je napomenut.



Luky22
Příspěvky: 789

Příspěvek#298 » čtv 30. bře 2017, 05:19

Blacky: Vůbec tím nemyslím sebe, že častěji diskutuji. Právě naopak. Snažím se to omezovat z důvodů již napsaných. :)



jhora
Příspěvky: 1388

Příspěvek#299 » čtv 30. bře 2017, 06:38

Já se neomezuju vůbec, diskutuju hodně a za ucho jsem dostal jen jednou, když jsem se nechal vyprovokovat k vyhrocené debatě (upozornění přímo ve vlákně, ať se klidníme). Takže nemyslím, že by se sided (nebo kdokoliv jiný) zaměřoval na ty, co více diskutují - a vsadím boty, že aspoň trochu OT už jsem párkrát byl, je to přeci jen trochu subjektivní. Spíš to opakovaně schytávají ti, co nepřemýšlí nad tím, co posílají za příspěvky. Už jsem jich pár napsal a pak neposlal, protože jsem prostě věděl, že to není k tématu ani vzdáleně příbuzné a že si to nedokážu sám před sebou obhájit. Pravidla jsou daná a stačí se před odesláním v klidu zamyslet, jestli je ten příspěvek splňuje. Občas se někdo nechá vyprovokovat, ale pak to holt schytá, pravidla jsou pravidla :)



Luky22
Příspěvky: 789

Příspěvek#300 » čtv 30. bře 2017, 07:05

jhora: Takže nemyslím, že by se sided (nebo kdokoliv jiný) zaměřoval na ty, co více diskutují
To je špatná interpretace, tak jsem to nemyslel, že by se Sided na někoho zaměřoval. Napsal jsem jen, že kdo častěji diskutuje, ten logicky častěji přešlápne. Do jaké míry si toho všímá admin, to nehodnotím.

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů