Kdo vyrobíte kožené pouzdro?

Uživatelský avatar
Lynx
Příspěvky: 1002

Příspěvek#1 » pon 23. dub 2018, 19:34

Ahoj, není tu někdo, kdo vyrábí kožená pouzdra? Po nějaké době hledání toho ideálního jsem se rozhodl nechat si ho ušít na míru, tak kdybyste si chtěl někdo přivydělat...

Požadavky:
1) vnitřní
2) uzavřené
3) klips pod bobřák na druk pro zajištění proti vypadnutí
4) mezi klipsem na opasek a vlastním pouzdrem prostor pro košili.

Víc asi soukromě, ale když budu spokojený, rád poskytnu referenci.



ppindian
Příspěvky: 276

Příspěvek#2 » úte 24. dub 2018, 06:53


Uživatelský avatar
Lynx
Příspěvky: 1002

Příspěvek#3 » úte 24. dub 2018, 07:50

Nemá bezpečnostní pásek pod bobřák zbraně. A než se obrátím na velké výrobce s dotazem na přizpůsobení, chci napřed dát možnost někomu tady, kdo se tím neživí, ale dělá to pro radost (nebo se tím živit teprve chce). Nehledám nižší cenu, ale proč nepodpořit někoho v koníčku nebo v začátku?



vgj
Příspěvky: 605

Příspěvek#4 » úte 24. dub 2018, 10:25

Lynx: Tohle Falco mám. Na rozdíl od samo domo kožených pouzder skutečně zbraň drží. CZ 50 se v něm ani nehne. Vlastní váhou ani při razantním mávání pouzdrem vzhůru nohama nevypadne. Drží to jako kydex. (jen trochu jiný průběh vytahování).



jhora
Příspěvky: 1388

Příspěvek#5 » úte 24. dub 2018, 12:41

Mám doma jedno pro 1911, které jsem vyrobil jako prototyp pro appendix carry, slouží dobře, ale nemám pro něj moc využití. Nesplňuje tvoje požadavky úplně na 100% (jak říkám, byl to prototyp a něco jsem neodhadl optimálně), ale odrazit by se z toho dalo, takže to sem nafotím, můžeš ho zkritizovat a ostatní tím získají představu, co máš vlastně v merku :)

Uživatelský avatar
Lynx
Příspěvky: 1002

Příspěvek#6 » úte 24. dub 2018, 15:15

vgj píše:Lynx: Tohle Falco mám. Na rozdíl od samo domo kožených pouzder skutečně zbraň drží. CZ 50 se v něm ani nehne. Vlastní váhou ani při razantním mávání pouzdrem vzhůru nohama nevypadne. Drží to jako kydex. (jen trochu jiný průběh vytahování).

Rád věřím, že tobě vyhovuje a funguje, ale (vyzní to blbě) tohle má být moje pouzdro a chci, aby bylo podle mých požadavků :) Není jich tolik a každý má nějaký důvod, i když může být relevantní pouze pro mne.

jhora píše:Mám doma jedno pro 1911, které jsem vyrobil jako prototyp pro appendix carry, slouží dobře, ale nemám pro něj moc využití. Nesplňuje tvoje požadavky úplně na 100% (jak říkám, byl to prototyp a něco jsem neodhadl optimálně), ale odrazit by se z toho dalo, takže to sem nafotím, můžeš ho zkritizovat a ostatní tím získají představu, co máš vlastně v merku :)

No, já v podstatě potřebuju to, aby muška nerozdírala kalhoty (i když jich střídám několik, za pár týdnů jsou na odpis), proto uzavřené. Páskem pod bobřákem chci zajistit, že zbraň z pouzdra nevypadne. Chápu, že lidi mají nějakou zkušenost, ale tohle je prostě fakt, který požaduji (a kvůli kterému mi žádné pouzdro zatím nevyhovuje). A potřebuju zbraň přikrýt košilí, abych mohl odložit sako, ale přitom to pořád vypadalo slušně. To je v podstatě všechno. Ale klidně fotku pošli, jestli dovolíš, zkusil bych do ní dokreslit, co a jak bych případně změnil.



jhora
Příspěvky: 1388

Příspěvek#7 » úte 24. dub 2018, 15:35

Přesně tak jsem to myslel - poslouží jako odrazové místo. Nehodlám ho prodávat, protože má pár chyb, které mi prostě nedovolí ho poslat s čistým svědomím do světa.

Jinak když je pouzdro dobře udělané, tak z něj zbraň nevypadne ani vzhůru nohama. To moje jsem například musel napustit olejem, abych z něj dostal zbraň jinak než silou (až tak moc jsem přehnal utažení stehováním). Teď se v něm pevně drží i vzhůru nohama (a naládovaná 1911 má slušnou váhu) a jinak než úmyslně zbraň ven nedostaneš. Proč to píšu - jestli ti jde čistě o to, aby zbraň dobře držela, tak máš víc možností, než jen pásek. Ale zase pokud ti jde i pocitovou bezpečnost, tak to chápu (taky mám některé preference, které jsou čistě odrazem lepšího pocitu a nic racionálního na nich není).



jhora
Příspěvky: 1388

Příspěvek#8 » pon 7. kvě 2018, 14:51

Konečně jsem se dostal k tomu focení. Kvalita není nic extra, stejně počítám že poslouží jako základ k diskusi, jak jsem říkal, má své chyby.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů