Eurovolby 24. - 25. května 2019



pavelg
Příspěvky: 3053

Příspěvek#406 » pon 27. kvě 2019, 11:13

Sedmej: a kdo jiny nez Babis? On sbiral hlasy jak prounijnich federalisu, tak lehce skeptickych realistu- pravda, nelogicky.
Ktera prounijni partaj by se ti tam zamlouvala vic?

Uživatelský avatar
Sedmej
Příspěvky: 1859

Příspěvek#407 » pon 27. kvě 2019, 11:27

pavelg: Tak přinejmenším od Babiše, který je přisátý na dotace z EU. Ať už přímo nebo je vysává nepřímo z lidí/firem kteří je čerpají asi nikdo s mozkem nemůže čekat, že by se snažil o změnu současného systému.
V podstatě ať už ODS, Piráti nebo ta koalice kolem Topky, by mě na prvním místě vadila méně než ANO. Jinak já to nakonec hodil ODS, takže abych se nevyhnul odpovědi, tak ODS.
Naposledy upravil(a) Sedmej dne pon 27. kvě 2019, 11:44, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
morho
Příspěvky: 696

Příspěvek#408 » pon 27. kvě 2019, 11:41

pavelg: Babiš rozhodně není volbou pro prounijní federalisty. Pro voliče ANO je federální Evropa něco nepředstavitelnýho a nepřijatelnýho. A Babišovi osobně současnej stav vyhovuje (a přesto narazil).



kk
Příspěvky: 1005

Příspěvek#409 » pon 27. kvě 2019, 15:40

ren: hmm, ja proste k volbam pujdu zas. Vic pro to udelat nemuzu.



pavelg
Příspěvky: 3053

Příspěvek#410 » čtv 30. kvě 2019, 13:32

Už se nám kluci chytají frakcí a korýtek.
Piráti se podle očekávání přidali k extremistickému křídlu eurobolševiků - Zeleným:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... ami-583495
Jejich priority:
- transfer a distribuce migrantů
- nulové emise CO2
- prounijní politické školení na školách

Čest vaší práci....



Sarkafarka.Loupeznik
Příspěvky: 546

Příspěvek#411 » čtv 30. kvě 2019, 13:37

Program Evropských zelených není tak těžké a najít, že neobsahuje tebou uvedené...

Uživatelský avatar
Sedmej
Příspěvky: 1859

Příspěvek#412 » čtv 30. kvě 2019, 13:50

pavelg: čest tvé "práci". :-)



pelanj
Příspěvky: 888

Příspěvek#413 » čtv 30. kvě 2019, 13:51

Sarkafarka - Tohle je na jejich webu:

We advocate for a full use of the existing legal instruments to ensure safe and legal access; for a more ambitious resettlement and relocation scheme; for support mechanisms and funds for countries, cities and communities that accept to relocate refugees, as well as encouraging the others to reconsider their decision not to participate;

We need to build up renewable energy capacities that will replace, not supplement, fossil fuels and nuclear energy.

No a tady je to shrnuté: https://europeangreens.eu/priorities-20 ... eens-fight

Měl by ses omluvit za šíření FAKE NEWS.



pavelg
Příspěvky: 3053

Příspěvek#414 » čtv 30. kvě 2019, 13:52

Nejde o program, ale o činy a jejich vlastní prohlášení.
Takže třeba zmíněná předsedkyně Ska Keller v rozhovoru:
https://www.noz.de/deutschland-welt/pol ... ato-werden

-Sie schlagen vor, größere Flüchtlingsgruppen zusammen in ein Land zu schicken – beispielsweise ein ganzes syrisches Dorf nach Lettland. Glauben Sie ernsthaft, dass die Osteuropäer da mitmachen?

-Die Idee mit dem syrischen Dorf ist ja nur eine Möglichkeit, die man nutzen könnte. Zum Beispiel, wenn Flüchtlinge nicht alleine in ein Land gehen wollen, wo es sonst keine Flüchtlinge gibt. Menschen gehen gerne dahin, wo schon Landsleute leben, das macht die Integration und die Aufnahme einfacher. Die Weigerung von Tschechien und anderen Staaten, Flüchtlinge aufzunehmen, verstößt gegen EU-Recht. Deshalb hat die EU-Kommission ja ein Verfahren gegen diese Länder wegen Verstoß gegen den EU-Vertrag eingeleitet.

No a Piráti jsou ode dneška součástí této politiky. Určitě podpoří i tvrdý postih ČR za neplnění migračních kvot. Blahopřeji.
Určitě budou mít moc pěkný plán i pro držitele zbraní.



pavelg
Příspěvky: 3053

Příspěvek#415 » čtv 30. kvě 2019, 14:28

anebo takový Bas Eickhout, zapálený to stoupenec grétenismu :

"The climate crisis has an important social dimension because it hits the poorest people more - globally as well as in the EU. Ecological and social measures need to go hand in hand. We need a shift in our tax and financial systems. Those who pollute more, have to pay more. In the next mandate of the European Parliament we will fight for a fair carbon pricing. Before the United Nations Climate Change Conference in September this year, the EU Member States must commit themselves to strong reduction targets and assume a pioneering role worldwide for green cities, financial systems and infrastructures."
https://www.greens-efa.eu/en/article/pr ... e-climate/

Nás, co se orientujeme, to samozřejmě nepřekvapuje, my víme, kdo jsou naši Piráti. Je to ale potřeba uvést pro ty romantiky, kteří si pletou pirátskou vlajku s praporem Antify, svobodu kyberprostoru a projevu s centry cenzury a šikany a svobodu a suverenitu s diktaturou a vnucováním migrantů. Možná některým připomíná slovo Pirát to první a neuvědomují si, že s nimi volí to druhé.
Samozřejmě, kdo volil Piráty s tím, že chce migranty, je stoupencem grétenismu dalších totalitních praktik, tak volil správně. Těm ostatním jsem chtěl pootevřít oko.

A budu samozřejmě rád, kdy budeme společně sledovat všechny - dohled musí být nestranný. Těším se taky, co budou hlásat lidi z frakce od Le Pen. Mimochodem, takový Salvini byl (a asi dosud je) moc velkým příznivcem přerozdělování migrantů. Tak jsem zvědavý na lidi od Tomia, jestli ho dokážou poslat kam patří i veřejně.

Uživatelský avatar
Petzold
Příspěvky: 1146

Příspěvek#416 » čtv 30. kvě 2019, 17:46

Gretenismus, tedy předvolební kampaň zelených, byl z marketingového hlediska naprostý majstrštyk.



jhora
Příspěvky: 1388

Příspěvek#417 » čtv 30. kvě 2019, 20:05

Neplést prosím Greens/EFA a s těmi druhými zelenými. Ti první jsou celkem doleva (a regionalisté) a proevropští. Ti druzí jsou hodně doleva a proruští až za roh, s těmi Piráti nejednají.

PS: Já bych nás radši viděl u ALDE, ale sliby se mají držet, takže se nedá svítit...

Uživatelský avatar
audis
Příspěvky: 2967

Příspěvek#418 » čtv 30. kvě 2019, 20:56

DNES na idnes byl článek kdy volně cituji: Piráti jednají s tou zelenou frakcí eu, ti by je i přijali, piráti by asi rádi, piráti zatím nepodepsali, musí si to nechat schválit vedením strany (1 až 2 týdny). Odkaz bohužel nemám.



Golem
Příspěvky: 489

Příspěvek#419 » čtv 30. kvě 2019, 22:43

Nejlépe je to stejně popsané na FB na stránce Pirátská pravda ;) :

Ústřední výbor pirátské strany nás potěšil, když si bez zaváhání vybral nejvíce neomarxistickou frakci v Evropském parlamentu. Ani na chvilku jsme nepochybovali, že to dopadne dobře. Evropští zelení jsou to pravé pirátské.

Odmítáme tvrzení, že nemáme programové průniky, protože nás nezajímá příroda. K tomu bychom rádi uvedli, že příroda nezajímá ani zelené, kteří ji používají jen jako lákadlo na hlupáky. Neomarxistické programové jádro máme stejné a ve stěžejní věci, tedy ve výměně obyvatel Evropy, máme všichni jasnou shodu.

A že se lišíme v otázce využití jaderné energie? Nemyslíme. Všichni bychom ji rádi použili k vyhlazení neonacistických měst jako Ostrava, nebo Most.

K opačné námitce, že jsme jen dvě strany stejné mince uvádíme, že jsou mezi našimi stranami přeci jen některé zásadní rozdíly. Naše toleranční tábory pro bílé nácky by měly WiFi, zelené tábory by měly veganskou stravu. No a pak že není z čeho vybírat.

Evropa potřebuje pirátské ekomarxisty

Uživatelský avatar
P.V.
Příspěvky: 1298

Příspěvek#420 » čtv 30. kvě 2019, 22:47


Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: fantom77 a 12 hostů