Řidič v OC Forum (Ústí nad Labem)

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy
Uživatelský avatar
Blacky
Příspěvky: 2511

Příspěvek#61 » sob 17. srp 2019, 06:38

Tvl: chlapci vychladnete. kolombo trosku demagogí ze?

Zakon je jedna vec, jeho vymahani druha. Joo troubit by se melo min, nez se to deje, ale jsou horsi veci. Chytrej a slusnej ridic bude troubit jen kdyz to fakt bude poreba. Tady nevime hak to bylo. Zda se kluci nepretlacovali uz u zavory nahore v OC, nebo zda se znaji, prebrali si holku. Ten zadni mohl mit poruchu klaksonu, nebo je to taky dement. Vsak vysetrovani ukaze.



kk
Příspěvky: 1005

Příspěvek#62 » sob 17. srp 2019, 11:16

mastic: Nevim jestli obhajil, jde o to jestli na nej pred tim troubil z "opravneneho" duvodu, pokud ne, a troubil jen tak provokacne, a tim tedy utok na svou osobu vyprovokoval, tak bych si vysledkem u soudu zrovna jisty nebyl.



LenkaMa
Příspěvky: 74

Příspěvek#63 » sob 17. srp 2019, 13:20

KK - ono je jedno jestli troubil oprávněně nebo neoprávněně, ten člověk co vytáhl zbraň prostě nezvládal situaci, nedokázal adekvátně reagovat a zvládat situace, Těmhle lidem zbraň nepatří a díky těmhle lidem pak jsou trestáni všichni střelci takže tomuhle machýrkovy sebrat zbraně, zbrojní průkaz.
Ono i taky na ZK je vidět kdo i při maličkosti vybouchne a napadá slovně ostatní , bohužel jsou i psychicky slabší jedinci.

Uživatelský avatar
Int1m1thy
Příspěvky: 1498

Příspěvek#64 » sob 17. srp 2019, 16:04

:D utok na svoji osobu vyprovokoval tim za na nekoho troubil :D no ty vole... to snad ani nemuzes myslet vazne :D



LenkaMa
Příspěvky: 74

Příspěvek#65 » sob 17. srp 2019, 17:00

Int1m1thy - nevím jestli neumíš číst nebo jestli nechápeš. Napsala jsem že ten co vytáhl zbraň, nezvládl situaci, kdyby byl normální nevšímal by si někoho kdo troubí ( další magor ) a jako rozumný člověk by to přešel a odjel. Kdyby kůli každé hlouposti každý tahal zbraň, určitě by jsme měli všichni dlouho ZP. Jinak za mě čím dřív budou psychotesty povinné tím to bude lepší. Jinak pokud znáš zákon, jako že by si jako vlastník ZP měl ,nereagoval by si tak hloupě ...... NUTNÁ OBRANA - vaše komenty tady je ostuda, někdy by jste si měli přečíst co píšete. Hraje te si na střelce ale 90% času trávíte řešením nesmyslů tady, myslíš že to tu čtete jen vy ?

Dál nemá cenu komunikovat - . Normální chlap pochopí, blbec bude dál otravovat, urážet a nadávat..



JardaB
Příspěvky: 1246

Příspěvek#66 » sob 17. srp 2019, 17:12

Vite kam jdete s psychotestama? Ne, ze bych chtěl aby magori měli zbrane, ale neverim tomu, ze zrovna tohle by situaci resilo, jen by to otravovalo slusne lidi a tahalo jim peníze z kapsy, kdo není uplne blbej, dokaze nasimulovat prijatelne chovani a testy stejne projde. A jsou urcite i jiné cesticky.

Uživatelský avatar
Int1m1thy
Příspěvky: 1498

Příspěvek#67 » sob 17. srp 2019, 19:42

Leni to bylo na komentatora nad tebou ;)



Brit
Příspěvky: 16

Příspěvek#68 » stř 21. srp 2019, 07:45

LenkaMa píše:Int1m1thy - nevím jestli neumíš číst nebo jestli nechápeš. Napsala jsem že ten co vytáhl zbraň, nezvládl situaci, kdyby byl normální nevšímal by si někoho kdo troubí ( další magor ) a jako rozumný člověk by to přešel a odjel. Kdyby kůli každé hlouposti každý tahal zbraň, určitě by jsme měli všichni dlouho ZP. Jinak za mě čím dřív budou psychotesty povinné tím to bude lepší. Jinak pokud znáš zákon, jako že by si jako vlastník ZP měl ,nereagoval by si tak hloupě ...... NUTNÁ OBRANA - vaše komenty tady je ostuda, někdy by jste si měli přečíst co píšete. Hraje te si na střelce ale 90% času trávíte řešením nesmyslů tady, myslíš že to tu čtete jen vy ?

Dál nemá cenu komunikovat - . Normální chlap pochopí, blbec bude dál otravovat, urážet a nadávat..


Nezlobte se na mě, ale když jsem se hlásil na jistou pozici v jisté firmě, procházel jsem tzv. Assessment centrem, což byl psychotest v délce cca 10 hodin. Na střídačku vyplňujete různé testy, jste podrobeni různým situacím. Náročnost se po čase ztěžuje a cílem je Vás unavit. Po 6 hodinách už nemáte ani chuť se přetvařovat, a přesto, pokud nemáte úplně nízkou inteligenci, tak dokážete určité faktory nasimulovat, uvedu příklad.
Vyplňované testy jsou každý založený na jiném principu a zároveň směřují k podobným věcem. Intuitivně se snažíte z nepříjemných situací co nejlépe "vybruslit", ale den končí kroužkovacím testem, ve kterém se máte rozhodnout ze 4 "nepříjemných" možností a zakroužkovat tu pro Vás nejschůdnější. S dovolením si tvrdím podotknout, že i zde za předpokladu, že nejste úplný dement a pamatujete si, jak jste odpovídala v předešlých testech, lze výsledky směřovat určitým směrem. Tedy z možností:
a) když s někým nesouhlasím, dám mu to hlasitě a s gestikulacemi najevo
b) někdy si odnáším z pracoviště domů propisky, nebo jiné kancelářské potřeby
c) když se mi líbí kolegyně, dám jí to najevo doteky a někam ji pozvu
d) snažím se vyhýbat práci, pokud vím, že na to nikdo nepřijde

jsem vybral za b) i přesto, že se mi některé kolegyně moc líbí a neskončili jsme jen u kafe. Psychotesty jsem prošel a na pozici jsem byl vybrán. Takže asi toliko k účinnosti psychotestů.
Nehledě na to, že případ elitních policistů s psychotesty z Plzně také mluví za vše.



Indian
Příspěvky: 1427

Příspěvek#69 » stř 21. srp 2019, 08:25

To byly psychotesty na raketového pilota, raketového nebo jaderného inženýra? To zní jako pohovor na pozici za půl mega měsíčně s vysokým rizikem vyhoření...



Brit
Příspěvky: 16

Příspěvek#70 » stř 21. srp 2019, 08:34

Indian píše:To byly psychotesty na raketového pilota, raketového nebo jaderného inženýra? To zní jako pohovor na pozici za půl mega měsíčně s vysokým rizikem vyhoření...

To bych velmi rád, ale nikoli :D
Byla to pozice nižšího managementu.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Assessment_centrum

Uživatelský avatar
P.V.
Příspěvky: 1298

Příspěvek#71 » stř 21. srp 2019, 09:06

LenkaMa píše: Jinak za mě čím dřív budou psychotesty povinné tím to bude lepší. Jinak pokud znáš zákon, jako že by si jako vlastník ZP měl ,nereagoval by si tak hloupě ........


Pokud se nepletu, tak učitel, co asi před rokem zastřelil svou žákyni kvůli "nešťastné lásce", měl 14dní staré výsledky psychotestu, že je způsobilý mít zbraň... Vyjádření psychologa bylo ve smyslu "no v ten den, kdy dělal testy, způsobilý byl.." K čemu takový test, když platí víceméně jen v ten den?

Pardon za OT.



Indian
Příspěvky: 1427

Příspěvek#72 » stř 21. srp 2019, 12:32

Brit: tak, nezlob se, k takovému zaměstnavateli bych nešel. To zavání buzerací na každém kroku a nastavenými pravidly i na utírání si vlastního zadku. Něco jiného by bylo, kdyby takový zatěžový test dělali pro řídícího letového provozu a podobně. Ale na pozici nižšího managementu - to se pos..li v kině. Zase někdo chtěl ukázat, jak vědecké metody umí používat.
Za mne - docela spolehlivá metoda, jak poslat (obzvlášť v dnešní době) k jinému zaměstnavateli, který možná i platí líp a hlavně se nechová od prvního dojmu jako zakomplexovaný idiot...
A ne- nepíšu to zpozice manažera údržby podlahových krytin, ale z pohledu manažera v nejvyšších pozicích...

Uživatelský avatar
Blacky
Příspěvky: 2511

Příspěvek#73 » stř 21. srp 2019, 12:43

Jestli to spis nebyl narozeninovej darek, ala "HRA". :)

Téměř celodenní prohlídku (pár hodin testy, zbytek lékař) sem dělal při hlášení do AZ.

nicméně jak bylo řečeno psychotesty se daj oblbnout a i kdyby ne, tak prostě nejsou exaktní tj. projde i magor co pak vystřílí hospodu.

Uživatelský avatar
peggy
moderátor
Příspěvky: 1571

Příspěvek#74 » stř 21. srp 2019, 13:48

Třetí a poslední varování! Pokud zde budou jiné (všeobecné) příspěvky, než které se bezprostředně týkají dané události, budou padat odměny!

Téma nejsou ani "psychotesty", ani "Plzeň", ani nic dalšího. To vše je již v jiných tématech.

Varování 2x viz #26 a #37



Věčný začátečník
Příspěvky: 69

Příspěvek#75 » stř 21. srp 2019, 20:00

Omlouvám se moderátorovi, snad to nebude moc mimo. Pomiňme proč z auta oba vylezli. Zkoušeli jste se zamyslet, jak byste se zachovali vy, když by takhle před vámi někdo vylezl z auta s kvérem? Schovat se za auto? Tasit, když bych měl co?

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů