obchod: CZUB Praha



antonspelec
Příspěvky: 1182

Příspěvek#61 » čtv 22. čer 2017, 19:13

Tak to je v pohode, navic kas a prodavacu je tam nekolik.



Rimmer
Příspěvky: 32

Příspěvek#62 » čtv 22. čer 2017, 19:24

Tak pak už jen , aby zbyla P-10 C . To už budu naprosto spokojený.



mmracek
Příspěvky: 5

Příspěvek#63 » stř 24. led 2018, 14:10

Zdravím,

včera jsem navštívil tuto prodejnu a odcházel nadmíru spokojen. Společně s mou nadcházející jsme čerství držitelé ZP, tudíž zelenáči. Já si tak nějak doma vysnil CZ P10 FDE, která se aktuálně pro ČR nevyrábí :) zkušený prodavač nám tedy ukázal jako první CZ P10 v černém provedení a následně jsme pokračovali v předvádění dalších zbraní. Po diskuzi co bychom vůbec rádi se zbraní dělali (zastřílení na střelnici, postupem času zkusit LOS nebo IPSC, aktuálně dokud nebudeme se zbraní zcela sžiti ji určitě nebudeme mít hned na skryté nošení) nám doporučil ekvivalenty léty vyzkoušené "klasiky" CZ 75. Po vyzkoušení různých variant jsme se nakonec s mou nastávající shodli a rozhodli se pro CZ 75 standard Shadow Line ráže 9mm. Z našeho laického pohledu vystupování prodavače a jeho názorný a vysilující výklad všeho pro a proti hodnotíme opravdu skvěle a rádi se vrátíme i kdyby jen pokec o zbraních obecně a hlavně o podělení se zážitku ze střelby s doporučenou zbraní.
Takže my děkujeme ;)

PS.: prodavač typuji kolem 35 let, s vousy, vyšší - opravdu ochotný a vše srozumitelně vysvětlil. Strávili jsme tam skoro 2 hod :lol:

Uživatelský avatar
TheMlok
Příspěvky: 107

Příspěvek#64 » stř 4. zář 2019, 20:23

Rad bych take napsal svoji zkusenost z podnikove prodejny v Praze. Byl jsem tam kupovat svou prvni zbran. Takze jsem byl krapet nervozni :) proste poprve. Mimochodem nadherna prodejna, je to takova krasna "cukrarna".

Jakmile jsem prisel do zadni mistnosti hned se mi jeden prodavac (tak v mem veku - 35) zacal ochotne venovat, rekl jsem co chci protoze jsem mel jiz vybrano (a zkouseno nekolikrat na strelnici). Hned vse pripravil, ja si zacal chystat veci, rekl neco ve smyslu v klidku zadny spech, a poprosil nejdriv o zbrojak abych si ji mohl otlapkat. Naprosto mily a profesionalni pristup, tak jsem prestal byt nervozni.

To, ze chteji zbrojak naprosto chapu. Neni to uplne presne srovnani, vim. Jsem hudebnik, a treba predstava ze nekdo otlapkava housle nebo jiny krehky nastroj ktery vyzaduje odbornejsi zachazeni, a nevim jak to umi mozna vubec me desi :D takze mi to obzvlaste u zbrani prijde naprosto pochopitelne. Kdyby jim tam chodil kazdej druhej kdo si chce podrzet kver, tak by to pro ne asi byl opruz plus to neprida na prijemnem prostredi.

Prozradil jsem rovnou ze se jedna o moji prvni zbran. Stejne by to na me bylo poznat :). Prodavac mi ji sveril po predani ZP, rekl kde je bezpecny prostor. Tak jsem si zacal prohlizet. Vsechno mi ukazal, vysvetlil, nechal osahat. Kompletne mi vysvetlil peci, pridal mi par osobnich zkusenosti a zkusenosti z obou extremnich taboru od kolegu (cistici vs. total necistici :-)). Zeptal se co budu chtit dal, pak prinesl prislusenstvi (cisteni, susilky). Vsehcno predvedl, rekl vyhody nevyhody, zcela otevrene, shodujici se s nazory lidi na netu (o mnou porizovane zbrani jsem precetl vse na co jsem narazil:)).

Pak se zeptal co z toho budu chtit koupit, CZ for gun mi prinesl mensi baleni, rikal ze maji vetsi, ale doporucuje mensi at si to zkusim ze treba budu chtit neco jineho. Papiry jsme bleskove vyridili, skvele jsem poridil vsechno a dostal spoustu rad a ukazek. A na zaver jsem dostal 5% slevu na pristi nakup.

Jsem naprosto spokojeny, profesionalni a pratelsky pristup, skvele prostredi. Za me 10/10. Prijdu zas.

Btw. vedle se dva chlapci nadsene bavili s prodavacem o Shadow 2 a resili tam vsechno mozny :-), velmi nadseny a ochotny pristup take, jak jsem zachytil.



poloventilator
Příspěvky: 259

Příspěvek#65 » stř 4. zář 2019, 21:28

Ja tam byl s holkou co nemusi zcela zbrane, a tak se ji zalibila mensi cervene zlata pistolka, ze slibila ze konecne udela ZP a bude ji nosit za podvazky :)

Uživatelský avatar
TheMlok
Příspěvky: 107

Příspěvek#66 » čtv 5. zář 2019, 13:30

poloventilator: Dobry :)

Uživatelský avatar
Blacky
Příspěvky: 2511

Příspěvek#67 » čtv 5. zář 2019, 14:56

JJ tihle kluci dělaj zbrojovce tu nejlepší reklamu. Snad jsou dobře placeni a vydrží tam dlouho. Nebo aspon než si našetřím na EVO CAR :)



Indian
Příspěvky: 1427

Příspěvek#68 » pát 6. zář 2019, 11:16

Dobrý obchodník "vyrábí" spokojené zákazníky (což je super). A doporučení spokojeného zákazníka je ta nejlepší reklama. CZUB by je měla řádně motivovat za jejich práci.

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů