Novela evropske smernice o zbranich 2019



Glabro
Příspěvky: 21

Příspěvek#1171 » úte 3. pro 2019, 15:46

expres píše:A krom toho - Babis ve stretu zajmu (budeme se soudit, neuznavam, agrofert nevraci atd. dalsi podobne hyjeny z ANO). Zbranova omezeni - Nesouhlasime, ale musime rozhodnuti respektovat a prijmout zmenu.


Toto je bohužel jen další důkaz pro to, že AB nikdy neudělal a neudělá nic, z čeho by sánm neměl profit a že jeho primární a jediný zájem leží v jeho byznyse. Přesto mu pořád dost lidí bohužel žere, že dělá věci pro ně.

Ve věci ochrany práv legálních držitelů zbraní od něj nečekám (a ani jsem nečekal) naprosto nic.



picha42
Příspěvky: 80

Příspěvek#1172 » úte 3. pro 2019, 16:01

takže se mám od teď bát o svou milovanou kosičku od CZUB ? :o :o nebo se to bere jako novovýroba ?



pavelg
Příspěvky: 3059

Příspěvek#1173 » úte 3. pro 2019, 16:02

To je ukázka poměrně častého nepochopení fungování zastupitelské demokracie a obecně otázka leaderovství.
Je naivní a hlavně nesmyslné vybírat lidi s vírou v to, že oni budou z nějakého abstraktního důvodu konat dobro nebo něco takového.
Vybrat je potřeba lidi, kteří jsou konsistentní v postojích a názorech (takže nebudou lavírovat a nebudou desorientovaní) a jejich hodnoty odpovídají zhruba mým, mají (třeba i shodou okolností) stejný zájem jako ti, které zastupují, nejlépe, když jsou sami závislí na úspěchu, nemají kam utéct, když se to podělá a jsou schopni svoje vize prosazovat, nebo aspoň bránit stávající stav. A mají bytostný zájem na prosperitě celku.

Kdo je nevhodný? Např. moralizující slaboch bez názorového ukotvení, který nikdy nepracoval, bral prachy od cizí rozvědky, chlastal, nijak chytrý, bez přehledu, bezdětný, pohrdající zemí a lidmi, které zastupoval, obklopující se kamarády, se kterými předtím chlastal a kteří mu pochlebovali.

Babiš proto může paradoxně sehrát i pozitivní roli, za předpokladu, že se s ostatními eurobolševiky nedohodne a oni budou skrze něj tlačit na ČR. Babiš bude nucen chránit i ČR, aby uchránil sebe. A to i v modu "dělám co ti lidi chtějí (nebo nedělám, co nechtějí), aby mě nevykopli i doma".



picha42
Příspěvky: 80

Příspěvek#1174 » úte 3. pro 2019, 16:02

takže se mám od teď bát o svou milovanou kosičku od CZUB ? :o :o nebo se to bere jako novovýroba ?



aToM
Příspěvky: 500

Příspěvek#1175 » úte 3. pro 2019, 16:11

picha: máš v PZ kat B, nebo "předělávka z kat A"?
Co je v PZ (a CRZ) to platí.
Existovala někdy civilní verze tvého sekáčského náčiní jako A?

Uživatelský avatar
Rick Grimes
Příspěvky: 217

Příspěvek#1176 » úte 3. pro 2019, 16:36

A někdo má snad v PZ napsáno "předělávka z kat A"? v novým zákoně o zbraních žádná kategorie A nebude.



bitkar
Příspěvky: 302

Příspěvek#1177 » úte 3. pro 2019, 17:11

Rikalo se, ze dosavadni zbrane si muzem nechat. Akorat kdovi jestli nekdy pujdou prodat apod.



expres
Příspěvky: 612

Příspěvek#1178 » úte 3. pro 2019, 18:20

picha42: Ne porad ma platit ze zustane v drzeni. A ma byt narokovatelne (mozna splneni clenstvi v klubu,jednou rocne soutez). Hodne ve zkratce. Novela ma dle toho co se psalo udrzet stav legalnosti vsech zbrani. S tim ze nekde pritvrdi, nebo bude registrovat neco co je ted volne. O prodeji a kseftu se tolik nepsalo, ale nema dle infa ani dojit k zakazu/omezeni.
Prosim vas, nechytat za slova, berte jako nejlepsi variantu. A obecne je to vesteni z kristalove koule za pulnoci. Pokazit toho muzou hodne (treba pripominkovani poslancu a zmeny). Doufam ze po fiasku v senatu a upozorneni seznamu kdo hlasoval proti zmene ustavy si nic nedovoli.Kvikot kolaborantu senatoru ze nebudou voleni byl velky.. Nastesti PCR a odbornici chapou ze zakz = postracenni hromady funkcnich zbrani. A to nechce vubec nikdo kdo ma o proti EU mozek.
Babis ma ted problemu hromadu,ten na blbosti nema cas. Vratky EU, kraceni danni a jeste dojde druha zprava v unoru ze "zemedelskeho fondu". Verim ze to 30% sekta rada za nej zaplati ze sveho platu/majetku :D:D

Spis me napadla petice za odvolani soudce co verejne lze. Udelat preklady do dalsich statu a pak podepsane poslat. At si nemyslej v EUkolchozu ze muzou vsechno. Sic se mu nic nestane, ale argumentacni facka treba s 0,5 - 1milionem podpisu, proc ne.
Je to absurdni lez, ze se legalnich drzitelu zakaz nedotkne. Implementovat na tvrdo, ferove nam zabavuji majetek (treba povinost vratit). Znehodnocenni ceny majetku a de fakto vyvlastneni!!! Safra koho mi to jen pripomina...Stalin,Hitler,Mao...To je vizitka papalasu v EU. Ze jim neni hanba stoupnout si vedle takovejch velikanu..



Piggy
Příspěvky: 1867

Příspěvek#1179 » úte 3. pro 2019, 20:27

Ale oni snad ani neřekli, že se zákaz legálních držitelů nedotkne.
Oni spíš řekli, že obrat legální držitele (případně z nich udělat nelegální) je na základě jejich rozhodnutí zcela legální.

Uživatelský avatar
DZimmy
Příspěvky: 205

Příspěvek#1180 » úte 3. pro 2019, 21:11

Zdravicko, predem se vsem omlouvam za ignoranstvi a lenost, ale jaka presne omezeni by tato novela mohla prinest?
Moc jsem toho nenasel a na dlouhe procitani zkratka nezbyva cas.
Diky za objasneni a sorry... :)

Uživatelský avatar
Letec 12
Příspěvky: 2419

Příspěvek#1181 » úte 3. pro 2019, 22:31

..Pán je mimozešťan, nebo se vrací z daleké ciziny?? :)



kiv61
Příspěvky: 579

Příspěvek#1182 » úte 3. pro 2019, 23:02

DZimmy:
Jj,v pohodě :)
Zůstaň samozřejmě naprosto v klidu ve své lenosti a ignorantství a vyčkej na obsílku od svého OZBM , popř. až Ti vyrazí nad ránem futra i s dveřmi chlapci z URNA .. :D 8-)



jirkab
Příspěvky: 166

Příspěvek#1183 » stř 4. pro 2019, 05:50

Tady je cele zneni rozsudku:

http://curia.europa.eu/juris/documents.jsf?num=C-482/17

Prostuduji, az budu mit cas.

Jinak pokud si nekdo myslel, ze u tohoto soudu muzeme uspet, tak je stale obrovskym naivkou. Ve skutecnosti je to stejne naivni predstava, jako kdyby se ucastnici cervencoveho spiknuti ocistili pred Rolandem Freislerem :-) Budme radi, ze zastupci ČR meli vubec opasky v kalhotach pred androgenni generalni advokatkou :-DDD



Indian
Příspěvky: 1427

Příspěvek#1184 » stř 4. pro 2019, 08:00

Zdá se,že brzy budeme rádi, že zpívat se smí...
Čím dál si připadám jako v něčí kolonii. To, o čem s původními členy EU se musí diskutovat (často neúspěšně a nebo si to stejně udělají po svém), se nám "novým členům" zkrátka nařídí a nikoho nezajímají platné zákony nyší země.



expres
Příspěvky: 612

Příspěvek#1185 » stř 4. pro 2019, 08:47

Za me je EU podvod. Hlasovat znovu, uz bych daval ne. Je z nas jen nemecky levny satelit, montovna. Co vic prave u zbranove smernice se krasne ukazuje jak vlastne k nam EU pristupuje. Hlasovaci prava nulova, vzdy nas prehlasuji. Kdyz neco zablokujeme, obejdou to bokem a protlaci. Chapu ze nejak se veci musi tlacit, ale v pripade zbrani jde o preslap prvni tridy. Ano, pachat teroristicke utoky legalnima zbranema z CR, treba propasovanyma. Tak to jeste nejak zprisnit. Chapal bych i v pripade kriminality na urovni kolumbie, utvorme prisnejsi zakony. Ale u zeme co ma status nadmiru bezpecne zeme a kde noseni se ZP je promile problemu nas chtit odzbrojovat...
Predevsim vsak me drazdi myslenka ze mi nejaky pomateny soudruh se zapadu, sypajici mi drobky jejich platu za stejnou praci. Jeste ma tu drzost vyvlastnovat muj tezce nabyty majetek. Tohle je zverstvo prvni tridy. S cim prijdou priste? Ubytovat "nezletile" fousate africanky. Zakaz provoz auta, neb bateriove nechci...
Kde je ta hranice. Radeji pod mostem a svobodou, nez se sebou nechat vlacet kvuli par stribrnakum. Chteji pravidla stejna? Tak at zacnou omluvou pri vstupu nemoznosti prace. Stejne jako dorovnani platu. Srovnani dotaci stejne pro vsechny. Dotace na dalnice, infrastrukturu jako melo Spanelsko nez to EU zarizla. Jinak at si nechaj ty keci s napadama tohodle charakteru. Nic neprijimat a hrozit odchodem pri blbostech. Rocne odejde 6+%hdp do zahranici. Jsme absolutni spicka v tom o kolik prichazime jako stat. My platime zapadu jejich zivotni uroven.. Tak jaky furt ustupovani!! A to uz ma jit v podstate revize 2 leta co sprisnit... Je to do nebe volajici bordel. A soudce jasne rekl, ze legalnich majtelu se to nedotkne. Lez v primem prenosu. Keci o tom ze mohou...ja zas muzu nevracet a neridit se jima.Kdo oni vlastne sou? Zlodeji a lhari.

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Carloss a 14 hostů

cron