Ty naše zbraně se nám ještě budou hodit :-(

Diskuse o nestřeleckých událostech všeho druhu
Uživatelský avatar
IvosC
Příspěvky: 255

Příspěvek#1 » stř 28. bře 2012, 09:58


Uživatelský avatar
AEndy
Příspěvky: 132

Příspěvek#2 » čtv 29. bře 2012, 07:26

To nepochybně...až se bude rabovat jako v Řecku, bude mít držitel samopalu v samoobsluze přednost :lol:



alibaba
Příspěvky: 328

Příspěvek#3 » ned 29. dub 2012, 05:26

Prosim prectete si ty komentare a maji pravdu a na nejake omezene ozbrojeni obyvatel se nespolehejte je to bumazkami velmi omezene ozbrojeni a jasne cechacci nemaji vuli se branit, proti kazdemu se vzdaji ...... uplne jak rezim cili novy rezim chce, kdo si kupuje treba plynove masky kdy rezim proti nim posle ty sve zoldaky a fanatiky a ti urcite pouziji slzny ci slzak smichany s mirne jedovatym plynem a nepokoje budou velmi brzo a mozna tohle leto ci pristi rok urcite .....jen se podivejme na Recko tam si asi kazdy koupil plynovou masku.....
Dnes tomu nikdo neveri v te klesajici zivotni urovni a posloucha v Tv ty kleptokraty jak se zvysuje zivotni uroven ,pro kleptokraty urcite ,ti si poslou ty svoje miliony do Svycar a tam si koupi to svoje zlato a to si daji do trezoru tam a treba kdyz kleptokrata v Cesku zavrou na dva roky on pouze pocita dny kdy ho pusti a ty jeho ukradnute miliony ve zlate se zvysi o 10-100% totiz ono se to nezvysi, ale inflace znici papirove penize ,cena zlata je konstantni !!!!
Valku nevyhravaji rucni zbrane ,ale tezke zbrane letadla , tanky ,rakety ,dela atd.



Alcatraz
Příspěvky: 405

Příspěvek#4 » ned 29. dub 2012, 10:11

no, cesi se sice rychle vzdaji komukoliv, konecne prumernemu obcanovi je jedno kdo tady tomu "vladne", dokud to nezacne moc zasahovat do jeho pohodoveho zivota. A vetsina okupantu s nama mela akorat tak potize.

Zivotni uroven: jako sorry, ale i ti tzv. "chudi" si dnes zijou mnohem lip nez za komancu. Maji MNOHEM lepsi auto, maji VLASTNI telefon a pri tom vsem nadavani na kvalitu ovoce a uzenin zapomneli, ze nic z toho nemeli vubec. O domacich spotrebicich, prackach/myckach/ blbych toustovacich ani nemluve. Jen samotny fakt, ze kazdy bydli "ve svem" je krok kupredu. Neni to tak davno co zili tri generace v jednom dome. Takze zivotni uroven opravdu roste.

Za dalsi, zlato: jeho cena se meni, jeho HODNOTA je vicemene stejna. Ale jen za podminky, ze je podobna ekonomicka situace. Jako po padu meny ti je i zlato k nicemu. Jeho uzitna hodnota je totiz minimalni, ale aspon muzes pockat az se vsechno zase uklidni.

O tom co vyhrava valku.. no.. kterou letadla, tanky a rakety vyhrali prosimte? Ani v druhe svetove ji nemcum nevyhrali, i kdyz pomohli. Ale to taky bylo naposled. Spisckova technika nevyhrala ani ve vietnamu, ani v afganistanu a co predvadi spickovi vojaci v iraku je taky vtip. Muzes argumentovat tak leda tim, ze valku vyhrajes atomovou bombou, ale co to je za vyhru?? Ceho vlastne ve valce chces dosahnout, ze ti tezka technika pomuze. Fakt potrebujes rozbomardovat vsechno abys "vyhral"? Valku muzes vyhrat jen tak, ze si podrobis lidi. Takze bych rekl, ze prave na tech to zalezi. A se zbrani v ruce se jich spousta podrobit nemusi chtit.

Dnes se vedou ekonomicke valky. Protoze zbrane jako tank je jasny nepritel a tudiz dlouho nevydrzi.

Uživatelský avatar
dagobert
Příspěvky: 146

Příspěvek#5 » stř 2. kvě 2012, 15:20

alibaba píše:...Valku nevyhravaji rucni zbrane ,ale tezke zbrane letadla , tanky ,rakety ,dela atd.

Jeden moudrý pán řekl, že války nevyhrávají zbraně, ale lidé. Jak to vidím já, měl pravdu. I když je jasné, že 4 lidi s tankem v přímém střetu nejspíš vyhrají nad 4ma s klacky, tak někdy ten tank musí do opravy, někdy se z něj musí ven na malou atp. Lepší zbraň je výhoda, nikoliv záruka. A klacek leží v každém lese zadarmo, vyrobit, opravovat a zásobovat tank není levné ani jednoduché. Rusové z Afghánu a Amíci z Vietnamu by mohli vyprávět, jak je to s tou technickou převahou a jasným vítězstvím.



Carloss
Příspěvky: 2935

Příspěvek#6 » čtv 3. kvě 2012, 23:07

Teď amíci ten Afghanistan mohou rusům jen potvrdit. ;-)



alibaba
Příspěvky: 328

Příspěvek#7 » pát 4. kvě 2012, 14:34

Co si myslite kdo zasobuje rebely ?? Cely zbrojni prumysl Pakistanu a Ruska ,plus Cina a pokud si vzpominam Severni Vietnam proti Americanum zasoboval cely komunisticky svet a ty zvejky klacek proti tanku je pekna blbost ......vybusniny a rucni zbrane se snadneji pasuji ,nez tanky .....dnes partyzanska valka je dobre zpracovana od konce 2 svet valky.....Jenze to nas nemusi zajimat to jsou stejne zoldaci ,nikdo je nenutil a tak ti maji radi svuj dzob do roztrhani tela ......a ted se pocita ,ze ti zoldaci spachaji sebevrazdu ci je zavrou do basy ,nebot jsou mentalne poskozeni jak treba 3 roky stravi ve valecne zone ......no pocita se ze budou mit postupne ztraty asi 180 000 .....

Uživatelský avatar
Urdo von Fuj
Příspěvky: 345

Příspěvek#8 » úte 29. kvě 2012, 11:34

tak sorry, ale zní to jako blábol. Takovej doom saying



Vaki
Příspěvky: 165
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#9 » úte 29. kvě 2012, 12:00

Války skutečně vyhrávají lidé a zejména odhodlaní lidé. Správně organizovaná partyzánská válka vedená odhodlanými jedinci s jistým dostatečným zásobováním ze zahraničí je v podstatě velice efektivní.

Problém partizánské války proti "okupujícím" armádám typu USA s velkým materiálním zabezpečením je, že není možné očekávat jejich materiální vyčerpání. Naopak problém západních armád je, že v důsledku podléhají politickému vedení a to se musí zalíbit voličům a ti zase neradi vidí své vojáky umírat zbytečně v zámoří, "když už je válka vyhraná".

Proto správně vedená partizánská válka může slavit úspěch prostě svojí délkou a podlostí. Bojuje se tak dlouho, dokud se domácí politická situace "okupantů" nezmění a oni nepředají správu více či méně domácím jednotkám, hůře organizovaným, hůře zásobeným a s menším odhodláním bojovat s vlastním národem.



Alcatraz
Příspěvky: 405

Příspěvek#10 » úte 29. kvě 2012, 15:06

Vaki píše:Bojuje se tak dlouho, dokud se domácí politická situace "okupantů" nezmění a oni nepředají správu více či méně domácím jednotkám...

nebo dokud si mistni nezvyknou a nezjisti, ze partizani vedou v podstate zbytecnou valku. Ona ta ubihajici doba a politika funguji na obe strany. I lidi unavi mit vsude porad prestrelky a vojaky na kazdym rohu, bez ohledu na duvod.



Vaki
Příspěvky: 165
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#11 » úte 29. kvě 2012, 15:22

Jistě, samozřejmě záleží zejména na kultuře lidí o které se jedná, někdy mylně vyjadřované jako jejich civilizovanosti. Některé národy jsou bojovnější a vzdornější, jiné to zabalí dřív.



alibaba
Příspěvky: 328

Příspěvek#12 » pát 8. čer 2012, 01:47

Musim se smat ,dostanete rozkaz od kleptokratu odevzdat bumazky a odevzdat zbrane a na policii budou takove frnoty debilu ze vas v te tlacenici uslapou a dnes se podivejte na ty ruzne amestie co cas od casu vyhlasi kleptokrati ,jak tam lidi prinaseji i malorazky :lol: :lol:



E-Ryc
Příspěvky: 516

Příspěvek#13 » pát 8. čer 2012, 07:02

Zacatek krmeni trolla.
Za to za morem maji domordce stastnejsi, travu zelenejsi a kule vetsi, ze se do hlavne nevlezou...
Konec krmeni trolla.



maja
Příspěvky: 120

Příspěvek#14 » sob 9. čer 2012, 07:03

Hlavně ty kule mají větší, to je jasné :D

On se krmí sám, ani mu není třeba přidávat.

Uživatelský avatar
MarK
moderátor
Příspěvky: 3264
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#15 » sob 9. čer 2012, 09:47

Achjo.

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů