24.11.2012 - Závod LOS: Noční LOS (pohárový)
Kdy a kam za střílením
Moderátor: LOS vedení
- snoopy36
Příspěvek#33 » pon 26. lis 2012, 18:19
Nevím proč se řeší baterka na zbrani. Pokud má pistole rail a člověk má baterku, ať ji nosí, kdo ne ať si ji třeba přilepí izolačkou. Já jsem na malý pistoli rail měl i s baterku a k čemu mi to bylo? Slušně řečeno k prdu. Podle papírové výhody jak tady někteří zmiňují, jsem měl být první s rozdílem 10 - 15 % a světe div se nebyl, za prvé je to o střelci (nejsem tak dobrý), za druhé o tréninku. Když vytáhnete baterku jednou za rok a ještě ji nevyzkoušíte, tak pak je chyba někde jinde a plakat můžete jak chcete. Takhle za chvíli bude 20 divizí, které nebudou dávat smysl. Střílíte to pro radost a získání zkušeností, nebo honíte body a umístění? Děkuji pořadatelům, že měli odvahu uspořádat noční LOS. Tak a teď hrr všichni do mě 
- PaF
-
MichalAdam - Příspěvky: 191
- MichalAdam
Příspěvek#35 » pon 26. lis 2012, 21:12
Pavle,tady neni o cem mluvit.podle propozic bylo vse jasny jeste pred zavodem a tak by to melo byt vzdy.Napsane omezeni ci naopak povoleni ruznych doplnku,nebo pouzder v propozicich:
"Vybavení: baterka v ruce nebo na zbrani (vejde-li se do pouzdra), pouzdro na zbraň dle pravidel LOS, minimálně 50 nábojů, dva zásobníky, u revolverů pomůcka pro rychlé přebití nebo pouzdro na náboje."
"Vybavení: baterka v ruce nebo na zbrani (vejde-li se do pouzdra), pouzdro na zbraň dle pravidel LOS, minimálně 50 nábojů, dva zásobníky, u revolverů pomůcka pro rychlé přebití nebo pouzdro na náboje."
-
MichalAdam - Příspěvky: 191
- MichalAdam
Příspěvek#38 » pon 26. lis 2012, 22:17
Vidim,ze me chcete dohnat k souboji
Kazdy zavod je jedinecny,ale ne vsude se vse dotahuje do konce a to je podle me bolest nekterych zavodu a pritom staci tak malo.jen chtit dodrzovat pravidla, nevymyslet pic... a trochu to honit tak aby to nebylo na cely den.I ja trpim nejakou sebereflexi a dost koukam jak to delaji jinde a snazim se prebirat dobry veci ,ktere pouziju,ale nekteri nedojedou ani na konec obce aby se podivali jak to chodi jinde a neustale jsou presvedceny o sve kvalite.
Nejlepsi barometr zavodu jsou podle me pocty soutezicich a ty uz jasne dali najevo kde se jim libi a kde uz mene.
uz jsem zalezl do krytu,takze muzete palit
Kazdy zavod je jedinecny,ale ne vsude se vse dotahuje do konce a to je podle me bolest nekterych zavodu a pritom staci tak malo.jen chtit dodrzovat pravidla, nevymyslet pic... a trochu to honit tak aby to nebylo na cely den.I ja trpim nejakou sebereflexi a dost koukam jak to delaji jinde a snazim se prebirat dobry veci ,ktere pouziju,ale nekteri nedojedou ani na konec obce aby se podivali jak to chodi jinde a neustale jsou presvedceny o sve kvalite.
Nejlepsi barometr zavodu jsou podle me pocty soutezicich a ty uz jasne dali najevo kde se jim libi a kde uz mene.
uz jsem zalezl do krytu,takze muzete palit
- Huck Finn
Příspěvek#41 » pon 26. lis 2012, 23:20
Jenom technická: pouzdro na pistoli s nasazenou taktickou svítilnou nefunguje, pokud není svítilna nasazena. Pokud náhodou nemá závodník sebou pouzdro na svou zbraň bez svítilny, tak mu to de facto neumožní startovat. Já například takové pouzdro vůbec nevlastním, protože pistoli bez svítilny nenosím.
Dotaz k omezovačům podvěsných svítilen: budete závodníky taky nutit vytloukat tritiová miřidla, aby neměli nepřiměřenou výhodu?
Dotaz k omezovačům podvěsných svítilen: budete závodníky taky nutit vytloukat tritiová miřidla, aby neměli nepřiměřenou výhodu?
- ianraider
Příspěvek#42 » pon 26. lis 2012, 23:58
Pohárovka,kde se sejde mezi 9 - 16 lidí není a nejen podle mne ,,Pohárový závod,, Jaká je tam tedy asi konkurence ?
Timur a jeho parta také žádnou nepotřeboval a jaký to byl borec
Je samozřejmé, že úroveň a kvalitu závodu především určuje stavba situací ,,obsazenost,, závodu,a zkušenosti pořadatelů včetně rozhodčích. A nebo snad ne ?? Ale vypadá to,že někde je jednooký mezi slepými králem 
- Patrik
Příspěvek#43 » úte 27. lis 2012, 01:21
Co máš pořád s těmi 9-16 lidmi? Zapomínáš na to kolik lidí střílí v Praze a okolí. Pokud dobře počítám, tak tam máte nejméně 8 střelnic co pořádají Losy v Praze a okolí do 100km. Do GC mám skoro 100km a další nejbližší Svitavy 125 a pak až Praha 330. (Myslím střelnice kde se střílí Los) Z Ostravy kde je spousta skvělých střelců je to o ještě kus dál. Znám několik lidí co jezdí pravidelně do čech z moravy na závody, ale na závodech (ne Los) v Ostravě pražáky nevidím.
Možná než mluvit o něčem co znáš jen z doslechu, bys měl raději se přijet podívat a vyzkoušet.
Možná než mluvit o něčem co znáš jen z doslechu, bys měl raději se přijet podívat a vyzkoušet.
- E-Ryc
Příspěvek#44 » úte 27. lis 2012, 07:15
Patrik: jen pro zajimavost, kde je tech 8 strelnic poradajicich LOSy kolem Prahy?
realne je to uvnitr 100km kruhu Celakovice, Slany, Teplice (dohromady pro letosek 3 poharovky, kdyz pripoctu Ples v Opere v Kvetnici - nevim jestli je poharovy - tak 4)
pravda, jeste jsou tam dve, co maji vypsano po jednom LOSiku
Cekanice a Oparany jsou tesne za 100km hranici (vzdusnou carou to asi vyjde), ty jsou aktivnejsi (dohromady 10. sem jezdime vetsina prazaku).
Naproti tomu jen GC ma pro letosek 9 poharovek...
Takze zas o tolik lip na tom nejsme.
realne je to uvnitr 100km kruhu Celakovice, Slany, Teplice (dohromady pro letosek 3 poharovky, kdyz pripoctu Ples v Opere v Kvetnici - nevim jestli je poharovy - tak 4)
pravda, jeste jsou tam dve, co maji vypsano po jednom LOSiku
Cekanice a Oparany jsou tesne za 100km hranici (vzdusnou carou to asi vyjde), ty jsou aktivnejsi (dohromady 10. sem jezdime vetsina prazaku).
Naproti tomu jen GC ma pro letosek 9 poharovek...
Takze zas o tolik lip na tom nejsme.
- Patrik
Příspěvek#45 » úte 27. lis 2012, 09:23
Dobře, podle mapy.cz jedna do 106 km od centra Prahy
Jde o to, že v čechách je Vás víc koncentrováno na menší ploše a máte nepoměrně lepší komunikace skoro kterýmkoliv směrem. Pro Vás je 100 km necelá hodina po dálnici, pro mně jsou to 2 hodiny cesty Kotěhůlkami. Gc je jediná střelnice pořádající Los na Moravě. Můžem být rádi, že se snaží aby se dostalo na co nejvíc lidí. Reagoval jsem jen na Ianraidera a jeho posměšky o něčem co nikdy neviděl.
Stejně to tady nepatří. Uděluji si napomenutí.
Stejně to tady nepatří. Uděluji si napomenutí.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí