Heckler & Koch P30 / P30S / P30L / P30 LS

Glock a spol.
Uživatelský avatar
MKabar
Příspěvky: 1162

Příspěvek#61 » stř 19. pro 2012, 23:36

LEM (Law Enforcement Module) je system, kdy zaver natahne kohout a bici pruzinu kohoutu, ale kohout jde pak zpatky dolu. Spoust ale pak prekonava pouze odpor pruziny spouste (TRS - Trigger Rebound Spring u P30) a pruzinu blokace uderniku (FPBS) - draha je dlouha, jako u DA rezimu, ale odpor je minimalni a kohout cestuje do "napnuteho" stavu a pak pada klasicky na udernik. Co se resetu tyce - u P30 se nic nemeni, reset je stejne dlouhy, jak u DA/SA varianty. U HK45 a HK45C/CT ta LEM spoust pomaha a reset jeste trochu zkracuje (uz tak je u HK45 reset polovicni oproti P30). Reset na P30 neni selhani inzenyru HK, ale byl to pozadavek zadany pri vyvoji bohuzel. Snad to nekdy odstrani Match spoust pro P30, jestli se dockame.
No a k te LEM spousti - pokud by selhala zapalka naboje (kdysi pred deseti lety se mi to dvakrat stalo, druhy odpal pomohl), tak u Glocka ci jine "striker fired" (predepjaty udernik) uz musite ten napichnuty naboj vyhodit ven, nic jineho neudelate - u LEM vystrelite v DA rezimu, ten tam je zachovany, akorat jde pak spoust klasicky dlouze i tezko.
Vyhody - spoust je vzdy stejna, zadny dvoji odpor, vzdy jde lehce, a to z toho duvodu, ze LEM varianty P30 si jinych HK nemaji vypousteni kohoutu, pokud tedy nezmacknete spoust a natahnete zaver, tak je bici pruzina VZDY stlacena. Coz me osobne by vadilo, mit treba tri roky stlacenou bici pruzinu. Ja tohle nemam rad, nenechavam ani zasobniky nabite. Pruziny se sice unavujou pri praci, zcela stlaceny stav nema vadit, stejne jako natazeny, ale ja to proste nerad.
No a prave HK45 a secky USP jdou predelat na LEM oficialnim kitem, dokonce tam jde dat jedna soucastka z Match spouste (i kdyz to uz moc nepomuze, tomu se pak rika Match hybrid LEM), ale P30 oficialne nejde - protoze V3 SA/DA ma vypousteci packu vedle kohoutu na soucastce zvane Release catch a decocking lever. Pokud pouzijete neoficialni LEM kit dostupny u jedne firmy v USA (je to jenom setik soucastek, co jdou dokoupit zvlast, plus pridany Release catch bez decocking leveru - packy vypousteni, ktery si ostatne muzete udelat doma - staci tu vycnivajici cast vedle kohoutu urezat a je to), tak mate plnohodnotny LEM, jine odlisnosti v ramu zbrane vubec nevadi. Dokonce pokud tam tu vypousteci paku vubec nedate, tak ta vetsi mezera vlevo take nema absolutne zadny vliv na funkcnost. No a ja bych ju tam nechal (Montrala to tak taky ma), protoze pak si diky tomu muzete vypustit stlacenou bici pruzinu u LEM spouste (kohout je pritom uz davno dole, ale na tu pruzinku to funguje). V USA to nedelaj, ze pry by si omylem mohli vypustit "kohout" neboli uvolnit stlacenou bici pruzinu a pak by jim sla tezko spoust, coz by lini amici asi pak nezvladli zmacknout a popletlo by jim to hlavicky :-).
Kazdopadne, zerou to tak proto, ze to jde strasne lehko a reset je stejny jak u SA/DA. Dlouha draha je pri prvnim vystrelu tajak v DA (ale s malym odporem) no a nemusi si unavovat svoje line mozecky dvema rezimy a vypoustenim kohoutu apod a ze maj furt stlacenou bici pruzinu neresi.
Original LEM jde tedy vybit jedine dat susilku do komory a zmacknout spoust a nebo naprazdno.
P30 prestavenou na LEM je idealni si nechat tu vypousteci packu.
Naucit se strilet dobre s LEM trva mnohem delsi dobu nez ze SA/DA.
Varianty LEM (ted budu psat pouze pro P30 a HK45) jsou tri + jedna neoficialni.
V1, V2 a V4. V4 je zakladni verze, V2 je tezky LEM, V1 lehky LEM.
V1 - 4,5 libry odpor spouste (priblizne).
V2 - 7,3 libry
V4 - 6,6 libry
Rozdily - zakladni V4 verze ma TRS (Trigger Rebound Spring tezky), HS (Hammer Spring - tezky 12lb) a FPBS (Firing Ping Block Sprint) lehky.
V2 ma vsechno tezke - i FPBS
V1 ma lehky FPBS jako V4 ale k tomu navic lehky TRS. A ted perlicka - Evropske V3 SA/DA verze maji lehkou TRS pruzinu spouste, americke V3 SA/DA tezkou. Ale secky P30 maji bohuzel tezkou FBPS pruzinku, ktera zbytecne zvysuje odpor spouste. Mam lehkou v Match spousti v Expertu a je to opravdu obrovsky rozdil, kdyz zkusite tu blokaci uderniku v zaveru zamacknout nehtem.
Zkuste si sundat zaver a zmacknout spoust (kohout drzte palcem at volne nespadne), jak krasne lehounce pujde.
A ted se dostavame k TGS verzi - Todd Green Special LEM - instruktor Todd Green z pistol-training.com mel hrozne rad LEM, ale samozrejme si to musel jeste vylepsit - zakladni V4 chtel trochu odlehcit, ale zaroven na V1 mu vadila lehka TRS pruzina - co vraci spoust, ze pry to neni pak dostatecne rychle ten reset spouste a zpomaluje to (vetsina amaterskych amiku miluje prave V1 lehkou spoust, profici maji nejradsi TGS LEM), no a jak odlehcit V4, kde je lehka FPBS a tezka TRS kterou nechtel menit za lehkou jak u V1? No nacpal tam 10lb lehci bici pruzinu kohoutu z USP a hotovo - odpor spouste zhruba 6,1 libry, o neco nizsi nez V4.
Kdo daval pozor, tak ho napadne jeste superlehka kombinace - u V1, kde je lehka FBPS a lehka TRS dat jeste lehkou HS (bici pruzinu kohoutu), par lidi to zkouselo, ale nijak se to nerozsirilo.
Ta trochu lehci bici pruzina nemela vliv na spolehlivost odpalu vubec - viz Todduv test P30.
No a zaver k LEM - vzhledem k tomu, ze u P30 to reset opravdu nezkrati ani o milimetr, tak jedina vyhoda je, ze kdyz si date V1, tak mate opravdu lehkou spoust - pri prvnim zmacknuti je to dlouhe jak u DA, ale jde to naprosto lehce no a pak uz povolujete pouze do resetu a porad to jde lehounce. Ale zase vraceni spouste je jak rikaji amici "slappy", bo TRS je lehka.
Tohle je jediny duvod proc si dat V1 LEM do P30 na zavody jak to ma Montrala si myslim.
Jelikoz na zavodech neni problem startovat s natazenym kohoutem pri V3 SA/DA verzi (kterou jde odlehcit vymenout FBPS pruzinky (kterou uz od zari nemuzu sehnat v CR) a v Americe vymenou i TRS pruziny (oni tam maji proste z vyroby u V3 tu tezsi), tak osobne nevidim prakticky duvod pro TGS special pripadne V4 variantu. Tezkou V2 verzi pro nestrelce policajty v NY aliag Glock tezka NY spoust ze, kvuli bezpecnosti.
Profici to hodnoti jako opravdu nejlepsi spoustovy system pro ozbrojene slozky a sluzebni ucely a ta neoficialni TRS verze je brana jako nejidealnejsi kombinace, ale osobne v tom nevidim zadnou vyhodu. V1 bych si nedal kvuli tomu "pomalemu" resetu a TGS ma trochu vyssi odpor nez odlehcena V3 SA/DA a bici pruzinu bych si ja osobne stejne vypoustel, takze pri noseni a pripadne nutnosti vystrelu by prvni vystrel byl stejne DA dlouhy a tezky. Takze pro me LEM pada u P30.
Do HK45 bych ho asi vyzkousel kvuli kratsimu resetu, jasne plus, ale zase kdo by mel zivit u nas tu zatracenou 45 ACP ze :-).
Pro zajemce prikladam tabulku part numberu jednotlivych pruzinek u jednotlivych verzi:

Obrázek

Tenhle vytvor se mi po sobe uz tedka fakt cist nechce, takze se omlouvam za chyby.

Jo a co se tyce samotne strelby u profi strelce, tak Todd Green mival s P30 s LEM vlastni TGS verze splitty (casy mezi dvema vystrely) horsi asi tak o setinu az dve oproti Gen4 Glocku. Vzhledem k ergonomii a tovarni presnosti byl ale s P30 vzdy celkove lepsi a povazuje ji (a spolu s nim spousta dalsich) za nejkvalitnejsi, nejspolehlivejsi a nejlepsi seriove vyrabenou devitku na svete (v kategorii sluzebni zbran - v USA se to oznacuje Combat Pistol, bojova pistole).

Jeste posledni dodatek - Todd Green preferuje prave kratsi P30, ze s ni ma pocit, ze strili o nepatrny zlomek rychleji, diky kratsimu cyklu a rychlejsimu zpracovani zpetneho razu ci jak to nazvat. Me se P30 kratka nelibi s nejvetsimi profily (ktere jsem nucem pouzivat), ty pasujou na Lkovou verzi. Vcera jsem dostal napad, nechat si u Klinskeho udelat ty profily a hrbet ze dreva a jeste o nejaky milimetrik vetsi. Expert s Pachmayr navlekem je o neco silnejsi jeste a ten mi sedi dokonale.
Naposledy upravil(a) MKabar dne stř 19. pro 2012, 23:50, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
MKabar
Příspěvky: 1162

Příspěvek#62 » stř 19. pro 2012, 23:43

Jo a jeste jsem zapomel napsat, ze s LEM strileji stylem, ze tu spoust proste plynule zmacknout a vystrelem se nechaji prekvapit, diky malemu odporu spouste to nestrhnout. Nenamackavaji to az do samotneho mista odpaleni jak u SA/DA a pak se to domackne a pripadne strhne :-P.

A jako bonus pro fajnsmejkry pridavam kompletni soupisku LEM pruzinek ;-).

Obrázek

Uživatelský avatar
OndrasFM
Příspěvky: 488

Příspěvek#63 » čtv 20. pro 2012, 06:58

Tak ještě naposled k té p30 se závitem.
Přišel jsem tam, do střeleckého servisu na rajské zahradě kvůli jiné zbrani. Jenže tam bylo hodně lidí, tak jsem asi 10 min. čekal. Když jsem se dostal na řadu, poprosil jsem ho, zda by mi neukázal p30, co má na stránkách uvedenou k prodeji. Do té doby jsem střílel z HK jen MP5, občas s SD s kolimátorem. No a p. Ondra mi řekl, že stránky né vždy odpovídají realné situaci na obchodě. Pak zaplul dozadu a přinesl p30 možná L, už si přesně nepamatuju. Zbraň byla úplně nová. Hlaveň koukala o cca 1 cm ven a měla závit. Řekl mi k ní, že stojí jen o asi 500,- víc a že má jen tuhle. Neměla ten krycí kroužek. Ale neviděl jsem celou krabici, takže mohl být tam. Zbraň neměla pojistku a jsem na 99% přesvědčen, že to byla p30 V3, jen prostě se závitem :) Byla klasicky počerněná a nenesla známky používaní. Navíc pochybuju, že by zrovna Ondra prodával zbraň s dodělávanou či nastavovanou hlavní. Poprvé, jak jsem jí vzal do ruky jsem věděl, že tohle prostě chci. Seděla naprosto dokonale.
Jak se dostanu zas do Prahy a budu mít čas, stavím se tam a poprosím ho, jesli by mi jí nenechal vyfotit. Je to člověk, co prodává zbraně hrozně dlouho. Je až úzkostlivě opatrný při manipulaci a jak jsem s ní rychleji manipuloval já, škubalo to s ním až to nevydržel a upozornil mě, ať trošku spomalím a zbytečně jí někde neškrábnu. Lidi mu to pak kvůli titěrnému škrábanečku prý nechtějí kupovat. Pak mi řekl, že klasickou p30 V3 neseženu, protože se údajně změnil tento rok majitel HK a s dovozem jsou nemalé problémy. Dá mě prý na seznam a musím čekat.
Každopádně tam jsem se rozhodl, že jí chci a tak jsem jí do 3 dnů měl :)
to MKabar: dík za upozornění na tu pružinku, co může prasknout při vytahování záchytu závěru. Párkrát už jsem ho vytahoval a zkoušel, jak to vypadá bez pravé páky. A určitě jsem nebral ohled na tu pružinku, ikdyž jsem jí zkoumal :) Dám si příště radši pozor a odehnu ji.

Uživatelský avatar
OndrasFM
Příspěvky: 488

Příspěvek#64 » čtv 20. pro 2012, 08:48

Mimochodem to má i na svých stránkách, že to má závit :
http://www.streleckyservis.cz/cz/prodej ... e.php?i=12

Tak pokud tu je někdo z prahy, ať se tam staví a nafotí ji. Bývají tam i v sobotu po domluvě. :)

Uživatelský avatar
johnnyjak
Příspěvky: 580
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#65 » čtv 20. pro 2012, 11:22

Díky za obsáhlé vysvětlení, tolik informací pohromadě bych jinde hledal asi těžko ;) .
LEM rozhodně vypadá jako zajímavá alternativa. Výhoda stále stejného chodu spouště se mi taky zamlouvá. Však taky Stephen A. Camp (mimo jiné velký znalec pistolí Highpower) napsal, že SA/DA je odpovědí na otázku, která nebyla položena.
Co se týká možnosti odpálení selhané zápalky promáčknutím spouště - netvrdím, že se to v určité situaci nemůže hodit (při extrémním nedostatku času třeba), ale pokud se nepletu, v současnosti je preferováno okamžité vyhození vadného náboje.

Uživatelský avatar
OndrasFM
Příspěvky: 488

Příspěvek#66 » čtv 20. pro 2012, 11:47

Já bych to taky neriskoval. Taková roztržená hlaveň či jinak poškozena pistole mi za ty 4,-kč určitě nestojí.
MKabar: jak to dopadlo na strelectvi s tím zkrácením resetu? Jediná chybka na úžasné zbrani :) To by v tom byl čert, aby to u nás nějaký šikovný zbrojíř nezvládl pořešit :)

Uživatelský avatar
MKabar
Příspěvky: 1162

Příspěvek#67 » čtv 20. pro 2012, 17:30

Zahada zavitove P30 vyresena - hlaven ma jine seriove cislo, ale je to origos HK hlaven (jestli je zavit udelany v HK nebo jinde je uz nepodstatne). Zamejloval jsem do streleckehoservisu a zjistil info. Kazdopadne je to 100 % jedina P30 se zavitem (a origo HK polygonalni hlavni) v CR a byla by urcite taky prvni registrovana. Predpokladam, ze by na to byly dva prukazy zbrane, na hlaven s jinym cislem druhy prukaz. OndrasFM mohl mit opravdovou raritu kdyby ji koupil :-).
Ja se jeste nerozhodl jestli ji vezmu, chci P30S s pojistkou, delsi zachyt zaveru se da vymenit za kratsi a to vybrani v ramu navic mi ani moc nevadi, ale jsem zvykly na uchop verze s pojistkou.
Jeste popremyslim.

Co se zkraceni resetu tyce - je to technicky mozne, Bruce Gray to v USA zvlada (za 250-350 dolarku), ale upravene soucastky k namontovani mi poslat odmitl, ze se to dela kusove na kazdou zbran presne upravy apod. No a postou do USA svoji P30LS ocividne neposlu :-(. Takze smula.
Tak samo zadny amik, ktery investoval 350 dolaru (tretina ceny zbrane) do vyladeni spouste u Graye to doma nerozebere a nenafoti mi to, jakoze by bylo treba veskere rozmery na setiny milimetru idealne pres 3D skener, ne jenom mikrometr.
V domacich podminkach je dost nerealne vynaleznout zkraceni resetu, jakakoliv zmena tvaru ci geometrie soucastky cislo 28 Control Lever vede k totalnimu chaosu a spoustak prestane fungovat. Jak to dela Gray nikdo nevi, jenom vi, ze to pak funguje a zatracene dobre.
Bill Springfield uz dost Heckleru zkazil, asi zamestnava nejake mene schopne lidi, nedela to secko sam. Na Graye neexistuje jedina stiznost. Vzdy naprosta spokojenost.
Jako jediny pistolar u nas pripada v uvahu pan Zendl+Zendl Junior, kdysi jsem se ho na to ptal, zkusil by to, ladil uz par USPecek kdysi (nebo teda alespon jedno o kterem vim). Jenze to chce vsech sedm dilu spoustoveho mechanismu minimalne dvakrat, radeji trikrat.
Cena by asi nebyla nijak silene astronomicka, ale schvalne, zkuste si je objednat v CR :-D.
Originaly v pistoli nechat netknute (aby se daly kdykoliv vratit) a ty nahrady dat panu Zendlovi at si zkusi pohrat.
No a zkouset to metodou pokus omyl a pilovanim neni taky zrovna stastny napad, to by taky zrovna mohlo byt treba tech spoustaku tricet, nez by se k necemu dopracovali.
Chtelo by to nekoho hodne dobreho v 3D CADu a 3D skener k naskenovani soucastek do pocitace a 3D animaci funkce spoustoveho mechanismu celeho. V USA to nekdo uz takhle digitalizoval, zahlidnul jsem to letos na hkpro foru. A na zaklade toho potom zkusit menit tvary soucastek a testovat funkce. Musi zustat zachovana funkcnost vypousteci paky, blokace uderniku a vsechno ostatni, kohout nesmi spadnout z natazeneho stavu pri otresu atd atd atd.
Jsem sice IT technik, ale 3D CAD neumim, 3D skener taky nemam a zbrojir taky nejsem a nejsem (zatim) schopen si v hlave predstavit vsechny ty dily spoustaku (i kdyz je znam teoreticky) jak to spolu vsechno pracuje a zadna animace spoustoveho mechanismu P30 na netu zatim neexistuje.
Zatim jsem fyzicky ani tu svoji P30 totalne nerozebral. Rabbit (autor manualu) je natom podstatne lepe v teto oblasti. Odlozil jsem to na dobu, az budu mit chudaka druhou P30 a z te si potom udelam pokusneho kralika nejspis :-).
Jeste existuje v CR jeden clovek, opravdovy HK odbornik na svetove urovni, ktery ma neskutecne upraveneho Experta (vlastnima rukama), a ktery zna funkcnost spoustovych mechanismu HK stejne dobre jako inzenyri v HK, je schopny to popsat do detailu v anglictine, co ktera soucastka presne dela a jak to cele funguje a prestavel si Experta na SA rezim only s chodem spouste asi pul milimetru. Ten by nejspis zvladl i P30 kdyby ji mel prekopat spoustak a kdyby nato mel cas.

Kazdopadne zvesti o Match spousti uz byly letos na jare od zavodniku HK Pro Teamu, ze se na tom pracuje a Tactical verze P30 (snad i Lkove verze) se pry take zvazuje pro rok 2013 psali primo z HK na hkpro foru. A vzhledem k tomu, ze HK45 fakt budou na Shot Show 2013 v Tactical verzi a rovnou ve trech barvach, tak si myslim, ze se konecne dockame i u P30.
Origos P30LS Tactical se zavitem a s vylepsenou novou spousti SA/DA by byl fakt narez :-P.

Uživatelský avatar
OndrasFM
Příspěvky: 488

Příspěvek#68 » pát 21. pro 2012, 19:54

Jsem rád, že jsem se nemýlil. I tak bych to ale nechtěl.
Nevíte náhodou, zda moucha USP má stejné vyfrézovaní jako p30 ? Na USP se dá u nás sehnat svetlovodná moucha od Trugla.



nico
Příspěvky: 409

Příspěvek#69 » pát 21. pro 2012, 20:18

Takze je to skladanka. Dve cisla z jedne zbrane zapisou do jednoho prukazu.

Uživatelský avatar
MKabar
Příspěvky: 1162

Příspěvek#70 » pát 21. pro 2012, 22:11

USP bohuzel nema stejne frezovani jako P30:

Obrázek

Uživatelský avatar
OndrasFM
Příspěvky: 488

Příspěvek#71 » sob 22. pro 2012, 07:47

MKabar jak tě poznám na střelnici? :)

Vaše akce přesunuta : viewtopic.php?f=8&t=2913&start=0

Zde se věnujte zbraním uvedeným v titulu vlákna. P.

Uživatelský avatar
OndrasFM
Příspěvky: 488

Příspěvek#72 » sob 22. pro 2012, 15:09

Sem musel doma přehodit ten zadní díl za L. Jak střílím dvouruč, lépe mi sedělo tvoje p30 LS, kde máš právě L pažbičky. Lépe se mi tam poskládají teď ruce. Jednoruč určitě menší díly, dvouruč L :)

to admin: někdy to uklouzne ani člověk neví jak. Omlouvám se za OT :)

Uživatelský avatar
MKabar
Příspěvky: 1162

Příspěvek#73 » sob 22. pro 2012, 19:47

Vzdyt slo primarne o strelbu P30LS vs P30, tak me fakt nenapadlo, ze je to OT, kdyz se na fotce objevi krome tehle HK i nejaky Glock ci PPK navic :-). Pardon, priste uz budu psat o srazu v Petrvalde do te zpravne sekce.
Ale tak kazdopadne strelba z kratsi P30 me pozitivne potesila, nejenom ze mi to fakt prislo trosku lepsi na rychlopalbu nez Lko (hold Todd Green si ty svoje rozumy ocividne fakt nevycucal z prstu), ale taky tou hodne dobrou novou spousti, je hladka a prijemna uz z vyroby, tajak byla moje P30LS az po nakych 1000-1500 ranach. Bud se zlepsili a nebo ma Ondras fakt dobry kus.
S tema profilama to je jasny, ja osobne bych oznacil Lko za Medium, ja nemam vubec velkou ruku nato jak jsem vysoky, rukavice do fitka mam jenom L, zadne XL ci XXL. Moje slecna ma 168 cm a ty Lkove profily ji taky vubec nevadi, nedava si tam ty stredni profily jak jine slecny, co z P30LS strilely.
Napadlo me pred par dny, nechat vyrobit u Klinskeho ty panely bocni i zadni ze dreva na zakazku.
O neco jeste hrubsi, aby to pak bylo zhruba tak tluste jak Expert/USP s tim Pachmayr navlekem.
Zeptam se po Novem roce, jak by to vychazelo cenove, ci by se to dalo poridit a nebo by to byla moc velka palka.

Jinac dalsi technicka perlicka pro zajemce - jeden z nejvetsich sberatelu a machru na HK v USA bude mit zitra zpatky HK45C s dodelanym sroubkem ve spousti na stavitelny doraz spouste (nechal si to tam navrtat u Billa Springfielda) a o vikendu bude cpat do HK45C Match spoustak z USP/Experta. Udela pry pak navod. Pruzina spouste se bude muset zkratit atd atd. Ma ted tech Match kitu 50, delal hromadnou objednavku v HK pro zajemce z HK Pro fora, tak kdyz se sekne, tak bude mit dost nahradnich dilu na hokus pokusy :-).
Kazdopadne P30 ma jiny spoustak, oproti HK45, ktery je jeste dost podobny USP, takze tam se musi cekat na origos novou spoust a nebo jeste vetsiho machra, co to vynalezne driv nez HK :-).

Snad nevadi, ze tu plantam i HK45/45C/CT, neni nato zvlastni vlakno a prijde mi zbytecne ho zakladat, moc majitelu tehle hracek v 45 ACP v CR stejne neni.

Uživatelský avatar
MKabar
Příspěvky: 1162

Příspěvek#74 » sob 22. pro 2012, 19:56

Mimochodem jestli by se nejaky majitel HK45/HK45C 45 ACP na Ostravsku ciste nahodou nasel, tak bych si rad z toho parkrat bouchnul na zkousku. Na oplatku nabizim USP Expert a P30LS oba v devitce na testik.

Uživatelský avatar
MKabar
Příspěvky: 1162

Příspěvek#75 » ned 23. pro 2012, 00:10

OndrasFM: Jeste jeden tip - krome kratsi paky zachytu zaveru z modelu P30S/P30LS je jeste mozno pouzit zachyt zaveru s P2000, ktery se nabizi dokonce i ve SLIM (stihle) variante.
Part numery tech stihlych jsou: pravy - R207757, levy - L207756 a vzhled na P30:

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Rozmery:
- standartni zachyt zaveru pro P2000 tloustka:
levy: 0.185 inches - 4.69mm, pravy: 0.141 inches - 3.58mm
- stihly zachyt zaveru pro P2000 tloustka:
levy: 0.131 inches - 3.32mm, pravy: 0.111 inches - 2.82mm
-rozdil:
levy: 0.054 inches - 1.37mm, pravy: 0.03 inches - 0.76mm

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Mysak_PB, Seznam.cz a 14 hostů