Grand Power STRIBOG S9

Samonabíjecí pušky

antonspelec

Příspěvek#211 » pon 8. dub 2024, 19:54

To jsou vazne jelita. Tim tu zbran totalne zabijeji!

btw…volal jsem do qins, Stribog v 10mm i .45ACP je skutecne k mani, ale neni skladem - nutno udelat objednavku a vyrobce vyrabi po urcitych varkach…dodaci lhuta cca mesic

yellec

Příspěvek#212 » pon 8. dub 2024, 20:11

A na FB skupině když dá někdo z Ameriky podobnou fotku, Kuracina se ještě uraženě ozve a tvrdí že zásobníky jsou v pořádku. Dostal sem z Ameriky někdo lower pro zásobníky ze Scorpionu Evo?
Jsou 2 výrobci A3 Tactical https://a3tactical.com/stribog-lower-receiver/
A lingle https://lingleindustries.com/products/g ... r-stribog/

antonspelec

Příspěvek#213 » pon 8. dub 2024, 21:01

Tvl, tak to je fakt byznysmen…na nej sedi okridlene:

ZLOB SE NA ZRCADLO, KDYZ MAS KRIVOU HUBU

Holt divokej vychod

Prcek

Příspěvek#214 » pon 8. dub 2024, 21:24

Je to tak, zahnutý, 30 ran, produkce 2023, poslední výkřik "spolehlivosti" :lol:

Sixkillers píše:Vypadá to na zahnutý 30ti ranný od GP.

Motostrelec

Příspěvek#215 » úte 9. dub 2024, 07:28

A jak na tom byly ty rovné plastové s kovovýma vývodkama ?

yellec

Příspěvek#216 » úte 9. dub 2024, 08:39

Já mám 1 kus, málo střílím, Slyšel jsem, že u těch se někomu zase zlomil trn záchytu závěru na konci podavače.

Prcek

Příspěvek#217 » úte 9. dub 2024, 10:54

Měl jsem rovné, prodané se zbraní. Pak zahnuté, zkusil jsem s kovovými vývodkami (myslím je přestali vyrábět, protože se drobné části kovu dostávaly do hlavně) a všechny při rychlé střelbě (LOS, IPSC) občas způsobovaly závady po cca 3-5. vystřeleném náboji, dokonce i opakovaně na jednom závodě. Ty nové zahnuté fungují bez závad, až na to utržení ústí šachty nyní :roll: Dnes bych šel jedině do loweru na Glock zásobníky s vývodkami, zpevněnými kovem, jak už tady padlo :-) Navíc se nabízí vyšší kapacita na IPSC dlouhé stage.

Motostrelec

Příspěvek#218 » úte 9. dub 2024, 11:11

Je to škoda, Stribog je asi fajn flinta, ale ta neschopnost pro ní integrovat konečně spolehlivý zásobník jí strašně sráží.. Glock zásobník je sice asi záruka, ale mě se to prostě na všech puškách kde je ten pistolový zásobník použitý ekluje (čistě esteticky teda :-) ).

Prcek

Příspěvek#219 » úte 9. dub 2024, 18:38

Vidím to stejně, s těmi zahnutými to prostě vypadá líp :) Ale je na h... když se tomu nedá věřit a pokud po písknutí timeru člověk sbírá náboje z prasklého zásobníku, předtím zaplatí dost peněz za závod... Jinak po vystřílení pár tisíc ran není nikde problém, "jen" ty origoš zásobníky...

yellec

Příspěvek#220 » stř 24. črc 2024, 10:33

Teď se v US objevila na trhu tahle novinka https://dkfirearms.com/product/global-o ... Ngg6pOHZxg
Jestli budou ok, zbývá už jen zjistit jak je dostat k nám.

xor

Příspěvek#221 » pon 9. zář 2024, 16:47

Podařilo se někomu zajistit spolehlivou funkci zachycení závěru v zadní poloze s prázdným zásobníkem (Last Round Bolt Hold Open - LRBHO) na SP9A3G?
Ne jen při sušení s dodaným zásobníkem, ale při střelbě s různýma zásobníkama?
Začínám pochybovat, že je to vůbec dosažitelné. Jazýček na záchytu závěru, který dosedá na podavač zásobníku, je umístěný hodně vepředu, takže přes páku má malou sílu proti horní pružině záchytu (ta je přitom jentaktak).

LRBHO funguje na 90% s dodaným 17 ranným KCI. Origo Glock 19 gen 5 (mám 3ks) u jednoho a tak 50%. U 33 ranného KCI jsem střílel jen jednou a nefunguje. Pomůže natažení pružiny zásobníku (vyzkoušeno na g19g5), ale předpětí to dlouhodobě neudrží.

KapitánPacička

Příspěvek#222 » pon 9. zář 2024, 18:59

Prcek: Jak jsi tady daval fotku toho svojeho praskleho zahleho zasobniku (vyvodka), tak mam jiste podezreni na pricinu ! Ze to praskne pri silnem zasunuti zasobniku do sachty, kde prave horni hrany zasobniku, narazi o spodek zaveru. Tak se to mohlo lehce naprasknout a potom uz stacilo malo. I v pripade ze je zaver na zachytu vzadu, tak se vyvodka zasobniku opre o cast vyhazovace. Takze kdo ten zasobnik tam proste razantne strci a jeste do nej zespodu bouchne, tak je to vice mene jasne proc to praskne.

Jinak kolik uz mas cca nastrileno a jestli jsi neco musel vymenit, nebo vse jinak slape ?

drobec90

Příspěvek#223 » pon 9. zář 2024, 20:40

Potvrzuji 100% funkčnost u mne s Glock zásobníky. (Gen 4)

Prcek

Příspěvek#224 » úte 10. zář 2024, 08:40

KapitánPacička: Ano, prasklo to při startu na situaci, kde byla zbraň prázdná a zásobník šel do šachty po timeru, ale i tak, tohle by měl vydržet :-) Ale silou, boucháním, nedorážím. Jinak s těmi novými stále bez závady, už snad 9 měsíců. Nemuselo by mě to štvát, ale...člověk vytáhne Stribog a pak slyší kecy, proč si nekoupí pořádnou pušku... škoda té pověsti, která zbraň provází.

KapitánPacička

Příspěvek#225 » úte 10. zář 2024, 21:23

Prcek: Tak urcite to mohlo byt odolnejsi, o tom neni pochyb. Me osobne by se libilo, kdyby ty zasobniky byly z leteckeho hliniku jako ma SA.58

Verim, ze nejaky koumak, by to dokazal odlit z hliniku, kdyz by pouzil jako kopyto origo zasobnik :thumbup:

Jinak co se tyka samotne zbrane, tak je udelana si myslim velice dobre. Az na par kktinek... Osobne nemam extra vyhrady, strili se s tim suprove.

Zpět na